Condortravels Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

alles was prima geboekt, de hotels en de veerboten maar ook de passen voor de parken. van tevoren gewaarschuwd door organisatie om vooral je benzine tank in de gaten te houden want er zijn maar we... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben 3 weken een camper gehuurd om door Chile en Argentinië te rijden. Een onwijs mooie reis waarbij we veel hebben gehad aan de tips van Condor. De voorgestelde route hielp ons letterlijk en fi... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een reis gemaakt door Chili, Argentinië en Paaseiland. Het was onze eerste keer in zuid Amerika. We hebben een geweldige en zorgeloze reis gehad dankzij Condor Travels. Alle benodigde papier... See more

Company details

1. Travel Agency

Written by the company

BELEEF EN ERVAAR EEN LAND ECHT! Wij vinden zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Je beleeft en ervaart het land dan pas echt en dat is toch anders dan hoppen van highlight naar highlight. STOPPEN WAAR JE WILT Tijdens een selfdrive heb je alle vrijheid om te stoppen waar en zo vaak je maar wilt. En je komt niet alleen langs de highlights van een land maar ook door minder bekende regio's en langs kleine dorpjes en stadjes. ONTMOET DE LOKALE BEVOLKING Meestal maak je bij een selfdrive makkelijk en snel contact met de lokale bevolking. Echt zien hoe de mensen leven, werken én hen ontmoeten. Juist dit contact geeft naar ons idee je reis een extra dimensie. Niet het eindpunt maar de reis op zich is toch het doel? Al onze reizen worden volledig op maat gemaakt en kunnen geheel naar jouw wensen worden aangepast!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige goed georganiseerde roadtrip door Patagonië

Wij (senioren) zijn uitgegaan van de 21-daagse selfdrive reis door Patagonië zoals Condor Travels die op de website heeft staan. Deze hebben we uitgebreid met enkele extra dagen tussendoor zodat we niet iedere dag verder moesten en af en toe een dagje rust hadden. Nadat we de auto hadden ingeleverd zijn we met de bus verder naar Ushuaia gegaan. Een echte aanrader. Ook in Buenos Aires zijn we een paar dagen gebleven. Van Condor Travels kregen we tips voor excursies en zij planden het ook allemaal; vliegreizen, overnachtingen, auto, excursies. Bijna alles was tot in de puntjes tip-top geregeld en we hebben een prachtige reis gemaakt waar we nog lang met plezier op terug kunnen kijken.

February 20, 2025

Reply from Condortravels

Bedankt voor jullie mooie review! Het doet ons goed te horen dat jullie roadtrip door Patagonië zo goed bevallen is en dat de extra tips en adviezen nuttig waren. We hopen dat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze reis!

Rated 4 out of 5 stars

Geweldige reis in alle opzichten

Geweldige reis in alle opzichten. Alles prima geregeld, goed advies en een voorbeeld route waar we echt veel aan gehad hebben. De communicatie met de camperverhuurder liep ook allemaal perfect. Ook met het ophalen en wegbrengen ging heel persoonlijk. Een fijn gevoel aan over gehouden.

January 17, 2025

Reply from Condortravels

Super om te horen dat jullie reis zo geweldig was! Bedankt voor de positieve woorden. We zijn blij dat alles naar wens was geregeld en dat de communicatie met de camperverhuurder persoonlijk en soepel verliep.

Peru - Galapagos

Wij zijn net terug van een fantastische reis naar Peru en de Galapagos. Gedeeltelijk was het een self-drive reis, gedeeltelijk hebben we gebruik gemaakt van bussen en de Galapagos hebben we met een boot mogen bezoeken. Dankzij Condor travels was alles fantastisch georganiseerd, alle transfers klopten en er was goed contact met de lokale agent in zowel Peru als Ecuador!
De combinatie van cultuur, het prachtige landschap, de condors in Peru en de reuzenschildpadden in de Galapagos heeft het tot een onvergetelijke reis gemaakt!

July 15, 2024

Reply from Condortravels

Bedankt voor jullie prachtige feedback! Het is geweldig om te horen dat jullie reis zo goed is verlopen. We hopen dat jullie nog vaak terugdenken aan deze onvergetelijke reis!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look