Conscribo is een mooi compleet systeem voor het voeren van de complete administratie van onze vereniging en haven. Overzicht van leden, havenbezetting en wachtlijst is er mee mogelijk. Vooral de f... See more
See what reviewers are saying
Ik maak al een aantal jaren gebruik van deze online software en ben nog steeds uiterst tevreden. Het komt zelden voor, maar als er een storing o.i.d. is, wordt ik netjes geïnformeerd en wordt he... See more
Wij zijn in aanraking gekomen met Concsribo in 2013 naar veel research. Uiteindelijk na proefperiode gekozen voor het pakket waarmee wij nu werken. Door sommige fouten en/of vragen diverse keren i... See more
Geachte lezer, Dit boekhoudprogramma voldoet perfect aan al onze wensen. Bij een vraag op welk vlak dan ook binnen 24 uur antwoord , en wel een antwoord die ons duidelijk is, tevens komen ze m... See more
Company details
Contact info
Toernooiveld 100, 6525 EC, Nijmegen
- 024-3000555
- info@conscribo.nl
- conscribo.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prachtige totaal-oplossing
Vooral de flexibele facturering (bijv. liggeld per m² en elektriciteit per kWh) maakt het ons makkelijk.
Het opslaan van gescande boekstukken bij boekingen is heel fijn.
Nog maar één wens blijft over: het accorderen van ingekomen facturen door het betreffende bestuurslid. Dan is het echt perfect.
Overzichtelijk en handig te delen
Ieder bestuurslid heeft andere rechten in het pakket, zo zijn de gegevens beschermd en zuiver te houden. Wel inzichtelijk voor elk bestuurslid, wat de communicatie en stand van zaken helder en duidelijk houdt.
Zeker een aanrader, ook vanwege de makkelijk in te richten demo, waar goed getest kan worden, en waar reeds ingevulde gegevens omgezet kunnen worden naar abonnement. Het pakket neemt veel werk uit handen!
Compleet voor redelijke prijs
Het eenvoudigste pakket bevat alle benodigde onderdelen voor een kleine vereniging en is redelijk makkelijk in te richten en desgewenst uit te breiden.
De online handleiding is behoorlijk uitgebreid en is voor een klein deel gebaseerd op eerdere versies, maar wordt steeds verder geupdated. Door dat het zo uitgebreid is vergt het voor een onervaren penningmeester soms wat tijd om de juiste informatie te vinden, maar het staat er allemaal wel in.
een genot voor iedere gebruiker
Conscribo is het boekhoudprogramma waarmee je eenvoudig je boekhouding kan bijhouden. Het is overzichtelijk, intuitief en eenvoudig in gebruik. Ik kan iedereen aanraden om dit programma te gebruiken.
Compleet pakket, tegen weinig kosten, goede helpdesk
Conscribo is eenvoudig in gebruik, werkt goed, doet geen halve boekingen bij storingen, bankafschriften inlezen werkt goed, pakket is flexibel en kosten zijn minimaal. Rapporten zouden flexibeler kunnen. Wat ik mis zijn journaalposten kunnen importeren met bijv een csv of txt bestand. Export naar excel gaat prima.
Concluderend kan ik dit pakket zeer zeker aanbevelen bij verenigingen en stichtingen.
Prima boekhouding voor verenigingen met een redelijke handleiding
Het pakket doet goed wat het moet doen:
- Begroting
- Resultaten
- Balans
- Journaal
Het pakket doet het goed op tabletten en op de pc. Het is vooral prettig dat het allemaal volgens de standaarden werkt.
De handleiding is grotendeels op orde, maar mist een aantal onderdelen. Hoe maak je bijvoorbeeld goede rapporten aan en hoe kun je een effectieve rapportage voor bijvoorbeeld de gemeente opbouwen.
En, ook niet onbelangrijk, het Nederlands in de handleiding kan wat beter.
De helpdesk (via mail en/of het forum) werkt eveneens prima! Al met al ben ik zeer tevreden over het hele pakket en de ondersteuning vanuit Conscribo.
Zeer eenvoudig in gebruik
Heb niet zoveel kaas gegeten van boekhouden, maar met Conscribo was alles snel ingevoerd. Heel logisch allemaal.
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Conscribo is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma. Als jaarlijks wisselende penningmeester van onze stichting leer je snel en eenvoudig omgaan met dit programma dat ook ingewikkelde dingen aan kan. Ik ben er zeer blij mee!
Prima ervaring
Bij de softbalvereniging gebruik ik nu 1 jaar conscribo. Mij ervaring hierbij is zeer positief.
Overzichtelijk instapprogramma voor mensen die nog nooit iets met boekhouding hebben gedaan.
Goed boekhoudprogramma
Conscribo werkt goed, we hebben hier geen klachten over. Enige minpuntje is dat het een beetje aan de prijzige kant is helaas.
Simpel en storingsvrij programma.
Duidelijke financiële verslaglegging.
Meerdere gebruikers mogelijk waardoor continuïteit verzekerd is.
Vorige week met drie handelingen de contributie nota's gemaakt en digitaal verzonden.
Snel, volledig en heel makkelijk
Ideaal voor verenigingen waar de penningmeester geen of weinig ervaring heeft met boekhouden.
Het is een handig overzichtelijk programma
Het is een prima boekhoud programma. Ik heb geen ervaringen met andere boekhoudprogramma, maar conscribo werkt prima. Misschien dat het programma nog iets beter met de bank zou kunnen communiceren, waardoor er meer geatomatiseerd kan worden.
gebruikersvriendelijk en gunstig geprijsd
Een goed programma, makkelijk om te beheren, met meerdere mensen in de cloud de administratie bijhouden.
Prima pakket.
Prima pakket, ben zeer tevreden over Conscribo. Duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Wij doen er de administratie mee van een motorclub van 100 leden, met evenementen van 1000 deelnemers.
Online, eenvoudig, makkelijk,
Toegankelijk voor meerdere mensen tegelijkertijd waar dan ook. Door de simpele opbouw zonder kennis makkelijk in staat het systeem naar eigen inzicht in te richten. Eigen inrichting voor brieven, facturen, herinneringen e.d. Overzichtelijk weergave van leden- en financiële administratie.
Snelle respons bij support en staan open voor wensen.
Klantvriendelijke online programma voor vakverenigingen
Je hoeft geen boekhouder te zijn om de administratie te doen via Conscribo.
Goed programma, maar lastig als beginnende of wisselende penningmeester
Conscribo werkt over het algemeen vrij goed, maar als beginnende penningmeester of als penningmeester die elk jaar wisselt is het af en toe lastig te gebruiken. Elk jaar verschillen de posten weet een beetje van die van het jaar ervoor. Het is bijna onmogelijk om dit te wijzigen of de volgorde te veranderen. Dit maakt bijvoorbeeld het maken van een resultatenrekening vanuit een export naar excel veel gemakkelijker, omdat de layout dan overeen komt met de layout van de begroting.
Verder kan er hier en daar nog wel wat gewonnen worden aan consistentie in de layout van de verschillende pagina's.
boekhouden 2.0
Geweldig om zo weinig boeken te moeten houden via het net ;-)
Een systeem dat meedenkt en altijd bij de hand is...
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.