See what reviewers are saying
Nu bijna 2 jaar lid. Ondertussen conditie vanaf 0 helemaal terug opgebouwd. De kleine groepen, de persoonlijke aanpak van de coaches op jouw niveau en het buiten sporten geven elke keer weer een eno... See more
Na jaren moeite te hebben met op regelmatige basis te sporten, eindelijk een top plek gevonden! Buiten trainen in kleine groepjes, super goede en persoonlijke begeleiding. Heel toffe lessen en coache... See more
Company details
Written by the company
In Context Gym plaatsen we het buiten sporten voorop. Een outdoor fitness met professionele begeleiding, persoonlijk of in groep, in een groene rustige omgeving in Sijsele! Context Gym is speciaal bedacht voor mensen die een traditionele gym maar niets vinden, maar wel professioneel begeleid willen worden in hun dagelijkse gezondheid. Wij helpen jou met volhouden om je fitness doelen te bereiken.
Contact info
Bloemisterijstraat 15, 8340, Sijsele, Belgium
- +32477391163
- info@contextgym.be
- contextgym.be
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Ik sport nu bijna 4 jaar bij context…
Ik sport nu bijna 4 jaar bij context gym, ik zou het niet meer kunnen missen, de persoonlijke begeleiding de ongedwongen sfeer, bij vragen staat er altijd iemand voor je klaar. Leuk om in kleine groepen te sporten en zo elke keer uitgedaagd te worden. En het beste buiten sporten en je elke week sterker voelen! ❤️
Toppers!
Begonnen op 3 mei na vele jaren niets van sport gedaan te hebben, zo blij met deze keuze! Ik merk nu al een duidelijk verschil!
Professionele begeleiding met een zeer persoonlijke aanpak!
De small group lessen zorgen voor extra motivatie en stimulatie met de andere sporters.
Opbouwen op je eigen tempo en groeien.
De gratis proefweek zorgt voor een leuke kennismaking.
Zeker niet twijfelen en gewoon gaan!
Actieve begeleiding in leuke sfeer
Heel goede en actieve begeleiding, ook in de groepssessies. Heel begaan met je fitness-journey, wat heel motiverend werkt!
Meerwaarde voor de fietser!
Als fietser gestart bij Context Gym in het tussenseizoen om afwisseling in de training te krijgen tijdens de donkere wintermaanden. Focus op kracht en corestability. Begeleiding door verschillende trainers die duidelijk op mekaar zijn ingespeeld en onderling communiceren over de leden. Goeie variatie in de trainingen en een duidelijke opbouw om de grenzen stapsgewijs te verleggen. Dikke pluim voor Annelies, Jonas en hun team. Ik kijk uit naar de zonnige maanden om ook buiten ‘op het terras’ te trainen. ;-)
Nu bijna 2 jaar lid
Nu bijna 2 jaar lid. Ondertussen conditie vanaf 0 helemaal terug opgebouwd.
De kleine groepen, de persoonlijke aanpak van de coaches op jouw niveau en het buiten sporten geven elke keer weer een enorme boost. Eindelijk is er een manier om het sporten vol te houden, en dit zelfs met veel plezier 😊
super team en persoonlijke begeleiding
Sinds januari train ik twee keer per week bij Context Gym en ik voel het verschil. De trainers geven precies die extra push die ik thuis mis, en helpen me om mijn kracht en spiermassa op te bouwen. De outdoor setting, persoonlijke opvolging en fijne sfeer maken elke training de moeite.
Superteam, sterke begeleiding – absolute aanrader!
Een plek voor iedereen
Goede, eerlijke begeleiding, ongeacht je niveau of ervaring. De coaches slagen erin de groepslessen uitdagend te maken voor leken, ervaren sporters en iedereen ertussenin. Zoek je een plek om te sporten? Dan heb je 'm nu gevonden!
Professionele begeleiding in fijne…
Professionele begeleiding in fijne familiale sfeer, topteam, ideale manier om sporten en plezier maken te combineren. Top, professioneel team
Context Gym
Context Gym is een heel fijne plek om (buiten) te sporten, met gedreven en enthousiaste trainers die aandacht hebben voor je persoonlijke doelen. Een aanrader!
Open lucht trainen
(kleine) groepstrainingen in open lucht, persoonlijk, professioneel en laagdrempelig. Leuk om gaandewaag uitgedaagd te worden en voelbaar progressie te maken. Een aanrader!
Zalig buiten sporten met begeleiding
Ondertussen bijna 3 jaar lid, 3x in de week buiten trainen. Zalig. Elk op eigen niveau onder heel goeie begeleiding van 1 van de coaches.
Kracht, conditie of zelf boks. Keuze genoeg.
Top-gym
Door de kleine groepen krijg je goeie individuele feedback! Top trainers, gemoedelijke sfeer en leuk om (bijna) altijd buiten te kunnen sporten!!!
Super workout
Super workout, fantastisch om buiten te kunnen sporten. Heel goede individuele begeleiding waardoor je kan groeien binnen je eigen mogelijkheden.
Top Gym
Lid sinds april 2025. Heel goede begeleiding en opvolging. Buiten trainen is echt heel tof en tenslotte ook fijne mensen om samen mee te trainen.
My First and Only
My First and Only.
Ik ga nu reeds 1-jaar bij de Context gym en begon als totale gym leek aan dit traject en heb er nog geen minuut spijt van gehad.
Misschien wel eens 5 seconden, net nà een pittige finisher ;).
De Context gym is in zijn aanpak professioneel, persoonlijk & laagdrempelig tegelijk waardoor ieder niveau hier zijn voldoening zal vinden.
Gym met mogelijkheid om buiten te sporten
Professionele en vriendelijke begeleiding in een rustige en ongedwongen sfeer. Kleine groepjes of alleen, voor elk wat wils. Krachttraining op maat, rekening houdend met fysieke beperkingen of aandoeningen. Nu al een paar maanden lid en blijf graag komen. Ik ga om gezond te blijven.
Leukste is de training in stilte en in het laatste deel van de training wat muziek om extra te motiveren. Er wordt ook gelet op houding en dat vind ik wel belangrijk. Max 8 per groep zodat je nooit hoeft te wachten op materiaal. Aanrader!
Best Gym = Context Gym
Deze plek is een absolute aanrader. De sfeer is fijn, de begeleiding is professioneel en warm, en de resultaten zijn er. Elk lid wordt begeleidt en omkaderd, en ik kan deze plek alleen maar aanraden.

Reply from Context Gym - Personal Training & Outdoor Fitness
Zalige sportplaats!
Heel aangenaam om steeds in openlucht te kunnen sporten. Door de kleine groepjes steeds begeleiding op eigen maat en tempo, super! Een plaats waar het belangrijk is dat iedereen zich goed voelt. Veel variatie tijdens de trainingen, het uur vliegt voorbij!
Ga hier sporten!
Na jaren moeite te hebben met op regelmatige basis te sporten, eindelijk een top plek gevonden! Buiten trainen in kleine groepjes, super goede en persoonlijke begeleiding. Heel toffe lessen en coaches.
Niemand heeft altijd zin om te gaan sporten, maar oprecht nog nooit zo weinig geen zin gehad om te vertrekken! Integendeel, ik kijk er elke keer naar uit en het uur vliegt voorbij!
Boost je dag met Context Gym
Voor een boost in je dag/week moet je zeker in Context Gym zijn! De outdoor-trainingen zijn niet alleen goed voor je lichaam en je fysieke conditie, je mentaal welzijn heeft er ook deugd van! Weer een fijne sessie vandaag!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.