Jeg havde købt et værdibevis gennem Sweetdeal og fik den på mail. Men den kom kæresten til at slette, så da jeg skulle købe varer..... intet værdibevis. Heldigvis kunne Lone Gravers pr. mail hjælpe m... See more
See what reviewers are saying
Fandt det produkt jeg ønskede - bestilte - og 2 dage senere blev pakken leveret, ovenikøbet med en gave inkluderet! Da jeg bestilte for mere end 300kr, var fragten gratis. Hjemmesiden er overskueli... See more
Jeg bestilte en Dennis Knudsen voks + et par hårnåle, og kunne derfor få gratis fragt :-D Det blev bestilt om aftenen, og næste dag modtog jeg en mail om at varene var afsendt. De kom allerede morg... See more
Logisk bestilling via hjemmesiden, med kvittering lige med det samme og servicemeddelelse om at din pakke er på vej, så alt ialt føler man sig tryg undervejs. Desuden holdt det stik at forsendelsen... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Hurtig ekspediton
Kan klart anbefales. Nem, overskuelig hjemmeside og hurtig ekspedition.
OFFCOOSH skal jeg bestille via jeres hjemmeside igen
Super hurtig levering, og det er da bare så lækkert, i overrasker med en gratis hårspray. Tusinde tak for super duper god service. Vil klart anbefalde jer til venner/veninder, da familien allerede ER informeret ;)
Hurtigt, enkelt og billigt!
Jeg havde lørdag bestilt jorgobe produkter til 149kr. Fik det tirsdag morgen, pakket ind så fint!
Takker for god service coosh!
Super sted
Ikke sidste gang, jeg bestiller der, hurtig levering, og så fik jeg en lille ekstra gave med, da jeg bestilte.
Super
Jeg har bestilt varer to gange fra denne hjemmeside, og der er ikke noget at komme efter. Varerne kom i fin stand og med en lille ekstra ting! :) Derudover købte jeg inde kl 13, og varerne kom dagen efter. Det er det, som jeg er mest tilfreds med ved deres hjemmeside, at de kommer så hurtigt, så er man jo fri for at gå og vente :)
Super
Helt perfekt - går hurtigt, god sikker indpakning, skøn gave med og priserne bedre end andre steder. Kan kun anbefales.
Fin service
Nemt og hurtigt. Levering i løbet af 2 dage og oveni købet med en lille gave i pakken.
Super gode produkter og hurtig levering.
Tillidvækkende hjemmeside og godt varesortiment. Hurtig levering og fint med mail undervejs. Jeg kan kun være tilfreds. Oven i pakken lå der en ekstra lille gave.
Hurtigt og effektivt
Men kunne ikke få alle mine ting i indkøbskurven og fik ikke meddelse om at varen var udsolgt. Det jeg bestilte kom som lovet i perfekt stand.
Det er billigt, hurtigt og god service.
Jeg bestilte 6 produkter produkter fra Coosh.
1. Det var 100 kr billigere end den næst billigst hjemmeside ( 450 - 340)
2. Fragten var sindsyg hurtig, jeg bestilte som aften, og 2 dage senere, lå pakken i min postkasse.
3. Der var ekstra tilbehør udover produktet.
Jeg kan kun anbefale dette, da det er billigt og gratis fragt :).
God og hurtig handel - husk dog adressering som ønsket firmanavn samt adresse på o ikke kun adressen det gav problemer med min levering da de måtte søg mig vi krak
God og hurtig handel
Hurtig levering og god hjælp under bestilling
Jeg fik god hjælp fra Coosh da jeg fik lavet kludder i bestillingen og varerne kom dagen efter.
Nemt køb - hurtig levering
Coosh har et let tilgængeligt site og varerne leveres hurtigt og der er flere muligheder for levering!
Coosh har givet mig en service, jeg aldrig har oplevet før.
Jeg synes personligt, at min handel på Coosh fungerede yderst tilfredsstillende. Jeg bestilte varen og havde det 2 dage efter, jeg havde slet ikke forventet, at det var gået så stærkt, og som en bonus, så var der en hårspray med, som jeg ikke havde købt eller var blevet opmærksom på, jeg fik med. Jeg kan ikke andet end at være tilfreds, og vil gerne benytte Coosh fremover, når jeg skal handle.
Hurtigt ekspedition
Hurtig og nem ekspedition af varer, de hjælper gerne inde på coosh hvis der er problemer med bestillingen.
SUPER
Det er første gang, at jeg har købt noget på coosh.dk, og er meget begejstret! Jeg har bestilt en moroccanoil light, og da jeg åbnede pakken blev jeg simpelthen så glad, da der var en pumpe med i pakken, som gør det meget nemmere at dosere den mængde, som man skal bruge. Har læst mange anmeldelser omkring olien, og folks problem med den var, at der ikke var en pumpe med til, men det er der hos Coosh.dk, så det var bare rigtig dejligt :-)
Derudover kom der en gratis "hair styling spray" med fra HH SIMONSEN, hvilket jeg også blev meget begejstret for! :-)
Jeg vil klart anbefale coosh.dk til alle!
Kvik levering og fin indpakning . Gode priser.
Dejligt med så hurtig levering og fin indpakning og ydermere en lille overraskelse i. Let og overskuelig hjemmeside og dejligt man kan betale med MasterCard . Rigtig god oplevelse det helt uden leveringsomkodtninger.