Copenhagenstyler Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Hair Product Store

Written by the company

Copenhagenstyler bestræber sig efter at levere end høj kvalitets hårtørre til en god pris.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Sådan bør alle nethandler være!

Jeg modtag produktet dagen efter jeg havde indgivet bestilling. Nem og overskuelig hjemmeside.
Lækker føntørrer og fin gave (hårbørste) at få med. Accepteret støjniveau og den vejer næsten ingenting. Helt klart pengene værd!
Hvis jeg absolut skal komme med en lille anke, så kunne ledningen godt være lidt længere.

May 9, 2025

Elsker min styler 🥰

Elsker min styler, er blevet dybt afhængig af den 😄
Hurtigt og nemt at opnå det flotteste resultat 🥰 om du ønsker salon føntørring, glat eller de fineste krøller.
Kundeservice er top 5🌟 så sød, venlig og hjælpsomme.
Magneten på min krøllejern drillede, jeg skrev en mail til kundeservice, fik hurtig respons,og Nicklas var så sød at sende ny til mig, samt en gave 💝 samme dag.

February 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig føntørrer der filtre håret

Dårlig føntørrer der filtre håret, og gik i stykker efter 1,5 måned. Så jeg kan ikke anbefale at købe denne føntørrer. Ikke pengene værd.

February 1, 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din føntørrer, og vi ønsker at gøre alt, hvad vi kan for at rette op på situationen.

Hos Copenhagen Styler er vi dedikerede til at sikre 100% kundetilfredshed, og derfor tilbyder vi en 30-dages tilfredshedsgaranti, hvor du kan returnere produktet og få pengene tilbage, hvis du ikke er helt tilfreds. Vi ønsker kun glade kunder og opfordrer altid vores kunder til at kontakte os direkte, hvis der opstår problemer, så vi hurtigt kan finde en løsning – enten ved udskiftning eller refundering.

Vi kan dog se, at du ikke har taget kontakt til os på noget tidspunkt, hvilket vi er kede af, da vi meget gerne ville have haft mulighed for at hjælpe dig med det samme. Vi har heller ikke tidligere modtaget feedback om, at vores føntørrere skulle have en filtrerende effekt på håret, og vi forstår derfor ikke, hvordan dette kunne være opstået. Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse, så vi kan undersøge det nærmere og sikre, at vi finder en løsning, der imødekommer dine forventninger.

Som en ekstra service har vi allerede sendt dig en mail, så vi hurtigt kan få løst sagen og sikre, at du bliver 100% tilfreds. Vi ser frem til at høre fra dig og håber, at vi kan rette op på din oplevelse.

Tak for at give os muligheden for at forbedre din oplevelse. Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder.

Julie

Alt virkede som aftalt

November 26, 2024

Tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at alt levede op til dine forventninger 🙌 – det betyder meget for os ❤️. Vi ser frem til at hjælpe dig igen 🤝✨

Rated 5 out of 5 stars

har brugt i et par uger nu og mister…

har brugt i et par uger nu og mister mange færre hår og den gavner virklig mit hår synes alle burde købe sig sådan en

November 13, 2024

Reply from Copenhagenstyler

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰

Det er skønt at høre, at du oplever så gode resultater, og at dit hår virkelig nyder godt af det 🙌✨. Vi er helt enige – alle fortjener sådan en! 💁‍♀️💖 Tak fordi du deler din oplevelse! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Nemt at bestille og kom efter få dage

Nemt at bestille og kom efter få dage.
Tørrer helt fantastisk 👍

October 24, 2024

Reply from Copenhagenstyler

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at du er tilfreds med produktet – det er lige, hvad vi sigter efter! 👍🙌✨

Det er et godt produkt

October 30, 2024

Reply from Copenhagenstyler

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du synes godt om produktet! 💯✨ Vi håber, det bringer dig masser af glæde og nytte. 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Efter et par ganges brug knækkede en del af tilbehøret.
To dage efter havde jeg en ny. Super god og hurtig service.

Reply from Copenhagenstyler

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er kede af, at der opstod et problem med tilbehøret 😔, men det glæder os at høre, at vi kunne løse det hurtigt for dig! 🙌 Tak for at give os chancen for at rette op – vi er her altid, hvis du får brug for hjælp igen. 💪✨

Reply from Copenhagenstyler

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering 🚚💨

Rated 5 out of 5 stars

Så hårtørren på en facebook annonce og…

Så hårtørren på en facebook annonce og modtog den efter en dag. Jeg er super glad for den. Bedste hårtørrer jeg har prøvet

Reply from Copenhagenstyler

Mange tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du både er tilfreds med leveringen og hårtørreren. Dejligt at vide, at det er den bedste, du har prøvet! 💨✨
Rigtig god fornøjelse med din nye hårtørrer! 😍

perfekt hårtørrer

Rigtig god service og perfekt hårtørrer
Den er fantastisk

October 7, 2024

Tak for din anmeldelse Jette 🙂

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og hårtørreren. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse, og vi håber, at du fortsat vil nyde din nye hårtørrer ☺️

Rated 4 out of 5 stars

Jeg er tilfreds med den

Jeg er tilfreds med den, mange forskellige programmer. Hurtig fragt og fantastisk service.
Alt i alt en god oplevelse.

September 7, 2024

Reply from Copenhagenstyler

Mange tak for din anmeldelse Edina
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hårtørrer, samt levering og service. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt - fantastisk god service

September 20, 2024

Reply from Copenhagenstyler

Tusind tak for din anmeldelse Merete
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og vores service

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god hårtørrer til pengene

Jeg købte en hårtørrer fra Copenhagen Styler, og jeg er yderst tilfreds med den. Den har mange forskellige programmer og det digitale display gør hårtørrer endnu pænere og nemmere. Alt i alt en god oplevelse med hurtig fragt

July 5, 2024

Mange tak for din anmeldelse Esther 🙂

Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med din hårtørrer fra Copenhagen Styler, og at du har haft en positiv oplevelse med både produktet og vores service.

Vi håber, du fortsat vil være glad for din hårtørrer, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Virkelig lækker hårtørrer

Virkelig lækker hårtørrer, nem at bruge og lever op til alle forventinger☀️

June 28, 2024

Mange tak for din anmeldelse Jasmin ☺️

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye hårtørrer, og at den lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at produktet både er nemt at bruge og giver en god oplevelse.

Klar anbefaling!!

God, nem og overskuelig hjemmeside som gør det nemt og hurtigt! Super lækkert produkt med kvaliteten i top, derudover er det rigtig nemt at benytte. Kan klart anbefale denne hårtørrer!🌸 Kæmpe plus med krøllejerns delen dertil, som giver de flotteste krøller og er super nem at skifte🤩🤩

June 16, 2024

Reply from Copenhagenstyler

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med både produktet og hjemmesiden. Det er skønt at høre, at du nyder hårtørreren og krøllejerns-delen. Din anbefaling betyder meget for os! 😊

Helt fantastisk hårtørrer!

Helt fantastisk hårtørrer!
Jeg købte den efter at have set en annonce på Facebook. Jeg bestilte den og modtog den dagen efter. Virkelig lækker kvalitet, og fedt med magnetisk tilbehør så man nemt kan skifte imellem det.

Tak for virkelig god service

June 10, 2024

Reply from Copenhagenstyler

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med hårtørreren og vores service. Vi håber, du får masser af glæde af den! 😊

Take a closer look