Super fijn geholpen door Mirthe. Laserbehandeling gezicht is geen pretje, maar het resultaat mag er zijn en dat al na 1 keer! Zeker een aanrader !
Company replied
Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, en medische peelings. Daarnaast bieden wij op 16 locaties hoogwaardige injectable behandelingen uit zoals Botox en fillers. Onze gerenommeerde cosmetische artsen hebben een holistisch approach en prikken 4 dimensionaal. Dat houdt in dat ze rekening houden met een natuurlijke mimiek van het gezicht. Wij vinden het belangrijk dat onze huidtherapeuten voldoen aan de hoogste standaarden. Zo hebben wij een uitgebreid intern trainingsprogramma op het gebied van de nieuwste behandelingen en zijn alle huidtherapeuten in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De Cosmetique Totale Group heeft 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast komen onze huidtherapeuten op >400 ambulante behandellocaties.
Markendaalseweg 58, 4811KC Breda, 4811KC, Breda, Netherlands
No history of asking for reviews
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super fijn geholpen door Mirthe.
Zeker een aanrader !

Reply from Cosmetique Totale - Breda
Vriendelijk personeel, daar is niks op aan te merken! Maar daarmee is ook alles gezegd. Ik kwam voor het ontharen (laseren) van mijn bovenlip. En na 10(!) behandelingen zie ik nogsteeds weinig verschil. €540 weggegooid geld!

Reply from Cosmetique Totale - Breda
Ik had langere tijd last van pigmentvlekken en bloedvaatjes in m’n gezicht. Hierop na zelf wat onderzoek te hebben gedaan terecht gekomen bij Cosmetique Totale waar ik ben behandeld door Mirthe. Na enkele behandelingen was het resultaat precies waar ik op had gehoopt!

Reply from Cosmetique Totale - Breda
Alles gaat mis bij hun totaal niet professioneel. Administratie niet op orde er zat een fout in mijn factuur van februari en naar meerdere mails en telefoon gespreken hebben ze de factuur weer fout door gestuurd. Vreselijke vestiging in Breda

Reply from Cosmetique Totale - Breda
Ik kwam voor twee wangen waar pigmentvlekken op zaten aan de zijkant te laten weg laseren. Heb me een behandeling laten aansmeren voor het hele gezicht a 215 eur, Terwijl achteraf ik ook voor twee wangen a 135 eur Had kunnen kiezen, maar ben daar niet op gewezen helaas. Ben niet tevreden na de behandeling, hooguit iets lichter geworden maar nog steeds goed zichtbaar. Had gedacht dat het kosteloos opnieuw gedaan zou worden, maar nee hoor niets van dat, zelfs geen korting op een volgende behandeling. Zelfs nog twee producten erbij gekocht, dus dit geintje heeft me € 300 gekost wat ik toch echt wel een hoop geld vind. Kortom een slechte service. Voor mij geen Cosmetique totale meer……
18/2
PS aan onderstaand antwoord heb ik helemaal niks , ik kan een check up krijgen zodat me weer een dure behandeling voorgeschreven word. Waardeloze service , dus nooit meer Cosmetic Totale

Reply from Cosmetique Totale - Breda
Super ervaring, hele kundige huidtherapeuten die duidelijk veel weten van het vak. Ik word iedere keer heel vriendelijk en fijn ontvangen/behandeld.
Prima ervaring, erg goed geholpen door Mirthe. Professioneel bedrijf. Blij met het resultaat!
Hele fijne ervaring! Geholpen door Sabine en de stagiaire in Breda. Ik struggelde erg met pigment in mijn gezicht en dit is iets waar ik al jaren van baal. Nadat ik mijn verhaal heb gedaan hebben zij mij de IPL behandeling geadviseerd en ik ben onwijs blij met het resultaat. Tijdens mijn herstel was Sabine er voor me om mij wat gerust te stellen! Zij heeft mij er doorheen gesleept! Nu genieten van het resultaat. Nogmaals dankjewel meiden!!
In het kort is Cosmetique Totale een onbetrouwbaar praktijk waar de klant na eenmaal betaald te hebben, geen enkel recht over houd. Je afspraken worden zo maar verzet en er wordt veel gewisseld van behandelaren. Bespaar jezelf de moeite en ga ergens anders voor je behandelingen!
En als je meer wilt weten, lees maar verder door.
Mijn ervaring met Cosmetique totale begint ongeveer half jaar geleden. Toen ben ik voor het eerst voor een intake geweest en toen is het behandelplan opgesteld. Ik had toen al aangegeven dat ik graag bij 1 behandelaar vast zou willen blijven. Dat was helemaal prima.
Toen ik voor mijn 1e behandeling kwam, bleek toch dat ik door iemand anders zal behandelt worden. Dit zonder mij van te voren te informeren… niet echt prettig voor mij maar ja ik ben er al, dus laten wij behandelen.
Na de behandeling blijkt dat ik niet terug kan komen bij de behandelaar die mij had behandeld want ze was er alleen als invaller geweest. Jammer! Maar de behandeling was prima verlopen en ik wil mijn hele behandelplan af maken voor de resultaten!
Volgende behandeling (precies hetzelfde als de eerste) wordt door iemand anders gedaan en duurt 15 minuten korter dan de eerste, voor mijn gevoel is er ook weinig gebeurd en ik zie geen enkel verschil daarna. Het gaat namelijk over microneedeling waar de intensiteit enorme invloed op de resultaten kan hebben.
Deze situatie had ik gelijk neergelegd bij de praktijk, dat werd heel snel en netjes opgepakt. Ik kon geen geld terugkrijgen van de behandeling die al gedaan was maar kon nog korting krijgen voor de volgende behandeling of een heel pakket, dat kon ik zelf kiezen. Eerlijk gezegd had ik wel wat twijfels of ik hier nog terug moet komen na zo’n verloop vanaf het begin maar ik heb altijd veel vertrouwen in mensen en vind dat fouten best kunnen gebeuren! En de oplossing die ze hadden aangeboden vond ik heel netjes dus had ik gekozen om toch terug te komen.
Deze afspraak was ook weer verzet maar de behandeling was goed verlopen en er werd mij aangeraden om toch een serie van 3 behandelingen te nemen om het beste resultaat te krijgen dus ik ben toch van 1 behandeling naar een pakket van 3 gegaan, dat was mogelijk maar dan moet je wel vooraf betalen… en dat is mijn grootste fout geweest!
De volgende afspraak wordt weer telefonisch van datum verzet. Vervolgens krijg ik een herinnering dat ik een afspraak heb staan bij een andere behandelaar dan origineel gepland, namelijk bij dat meisje waar ik niet zo tevreden over was! Verder werd er helemaal niks van vermeld bij het verzetten van de afspraak!
Sorry maar hier is het eindelijk genoeg. Ik annuleer mijn afspraak en stuur mailtje met een vraag om geld terug te krijgen voor de resterende 2 behandelingen.
Ik wacht 1 week maar krijg geen antwoord, stuur herinnering maar steeds geen antwoord. 3 weken later ga ik telefonisch nog contact opnemen. Om dat verder te kunnen bespreken moet er een afspraak voor gemaakt worden want de praktijk manager kan niet gelijk met mij spreken, prima wij spreken af.
Tijdens het gesprek leg ik mijn problemen uit: dat er te veel chaos is geweest en te veel wijzigingen in de afspraken en dat het allemaal al veel te lang duurt! En dat ik gewoon mijn geld terug wil krijgen en over de hele situatie wil kunnen vergeten.
Sandra zegt dat er inderdaad wat onrust in de praktijk is geweest maar dat dat al opgelost is en zij komt met DE oplossing voor mij: ik kan voor de resterende behandeling komen. Sandra vindt de hele situatie heel normaal en dat er “soms iets mis kan gaan” en dat ze er niks aan kunnen doen en dat dat geen redenen zijn om de geplande behandeling te annuleren. Wanneer ik toch mijn geld terug wil, moet Sandra dat met de regio manager bespreken.
De regio manager- Berra komt terug met DE oplossing voor mij: ik kan voor de 2 resterende behandelingen komen. Eventueel kan ik nog 1 extra behandeling gratis krijgen om het goed te maken. Ze kunnen mij geen geld terugbetalen. Ik wissel met Berra nog aantal mailtjes uit maar het blijft onmogelijk om mijn geld terug te krijgen!!
Het is door de consumentenwet vast gesteld dat je van de aankoop af kan zien als je ontevreden bent maar blijkbaar staat Cosmetique Totale boven de wet en maken ze hun eigen regels.
Je word door vakkundig geholpen leggen als uit wat ze doen
door Sabine en Melissa
zijn heel vriendelijk en eerlijk
Lotte Smits
Helaas heb ik een minder goede ervaring bij cosmetic totale in Breda.
Er zouden 3 tot 5 laserbehandelingen nodig zijn maar helaas na 3x was er nog helemaal geen verschil te zien.
Ik ben erg teleurgesteld ,....

Reply from Cosmetique Totale - Breda
Learn more about other kinds of reviews.