Crazysushi Reviews 15

3-star
2-star
1-star

Næstved så fin service

Næstved - for 199,- bør man være helt tilfreds... Frisk og velsmagende sushi... Personalet super søde og opmærksomme... På intet tidspunkt var der mere en 4 tomme tallerkener på bordet. .. Her kan andre med running sushi lære noget...

September 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Første og aller sidste gang! Dårlig service

Det er bestemt første og sidste gang vi kom der! .. de varme retter var kolde, da de kom frem til os, hvilket vi klagede over fra start. Vi havde specielt ønske til sushi, men vi skulle rykke for det 2 gange og der gik 45 min. Før der skete noget.
De varme retter begyndte først at blive varme, da min datter ikke orkede at sidde der længere ( efter 1,5 time)
Da vi skal betale, spørger vi om de kan slå noget af prisen, da maden var kold og der gik 45 minutter før det ønskede kom ! .. det ville han ikke være med til og samtidig tilføjer han, at de også tilbyder is til deres kunder .. det blev vi heller ikke tilbudt !
Så alt i alt, en virkelig kedelig og dyr oplevelse ..

August 3, 2023

En rigtig god oplevelse hos Crazy Sushi

En rigtig god oplevelse. Havde egentlig valgt stedet fordi, vi havde nogle Go Dream gavekort, som skulle bruges. De kunne dog ikke bruges der, men ikke Crazy Sushis skyld, men Go Dream er så besværligt.

Lækker Sushi og andre lækre ting på båndet, der hele tiden blev fyldt op. Stort udvalg, meget sødt og smilende personale. Rent og pænt alle steder.

Første gang vi var der men bestemt ikke sidste.

January 27, 2023

Vi kom 6 personer

Vi kom 6 personer. Der er ikke beregnet til mere end 4 personer..
De først 20minutter var der kun friture mad.
Det sushi der kom var ikke ret lækkert
Vi kom med ønsker til maden, hvilket blev modtaget, men ikke gjort noget ved.

Spild af penge.

May 2, 2022

For ringe service

Vi havde bestilt bord til kl 19, ankommer 5 min før vores bestilling og får at vide at der desværre ikke er et ledigt bord før om en halv time, sammen med undskyldningen om at andre folk var kommet før os (bare ikke i orden når vi har bestilt bord) vi vælger at gå en tur rund i området og kommer tilbage igen efter ca 25 min, hvor vi får at vide at der vil gå yderligere et kvarter før vi kan få et bord 🤬
Vi ender med at gå et andet sted hen for at spise i stedet. Simpelthen for ringe service når man bestiller bord i god tid, og ankommer 5 min før sin bestilling!

March 12, 2022

Vi havde booket bord til kl 18

Vi havde booket bord til kl. 18
I reservationsmailen står der at de tager forbehold for fuld booket restaurant, fair nok.
Der efter skriver de at man får hurtig besked hvis der ikke er ledig bord på det bookede tidspunkt, det sker så ikke🙄
Der ankommer 3 par og en børne fam. ml. 5-40 min. efter os alle får at vide der går 5-10 min. så er der bord……
Efter 45 min. er det nok for os da nr. 3 i rækken får bord før os🤬
Aldrig mere Crazy Sushi, Næstved

February 14, 2022

VERDENS BEDSTE !!!

Simpelthen det bedste sushi jeg nogensinde har fået!!!! Klasse service, så søde og velkomne personale...
5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.... Mums og tak for virkelig lækkert mad. Det ikke sidste gang vi kommer her...

February 15, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service til høje priser

Næstved afd. Sælger en stick-box til 135,- kr. Køkkenet har så ikke helt det menuen foreskriver. Så man vælger at smide to gange to kedelige sticks i bakken, uden at spørge om jeg ønsker noget andet ! Da jeg ringer og spørger hvorfor jeg ikke har fået det jeg har bestilt ? Er den unge mand helt og aldeles ligeglad og hans eneste kommentar er " det beklager ". Jeg !!!
Sæt aldrig dine ben der inde.
Det er vanvittig dårlig service !
Og deres sushi er virkelig ikke god !!
214,- kr lige i skraldespanden.

July 5, 2014

Is this your company?