Ikke som forventet
Jeg havde glædet mig meget til at komme på Holistisk Hormonterapeutisk uddannelse, men det var en blandet oplevelse at være elev hos Chloe..
På kurset er der desværre meget stor fokus på mersalg til eleverne på holdet.
Det synes jeg er mega ærgerligt, da det skaber stor mistillid.
Flere af os på holdet blev som det første opfordret til at bestille kosttilskud på beløb mellem 5000-10.000 kr. (Chloe får selv 20% i fortjeneste af det beløb man køber tilskud for, i mens man er under hende)
Chloe lover, at hun vil svare via hendes terapeut platform indenfor 2-3 hverdage.. Jeg fik ofte først svar efter 7-11 dage.
Dette er svært frustrerende, da de fleste spørgsmål omhandler kursusmateriale eller testklient - som venter på svar).
Det nævnes, at elever på uddannelsen skal have en sundhedsfaglig baggrund, men der var flere på holdet som ikke havde noget tilsvarende.
Dvs. at alle som er villige til at betale for uddannelsen kan melde sig på - hvilket fodrer tankerne om, at det desværre kun handler om indtjening.
Inden opstart fik jeg besked på, at jeg sagtens kunne få adgang til alt undervisningsmateriale da meget af det ligger i almindelig arbejdstid.
Dette viste sig ikke at være muligt.!
Halvdelen af tiden fik jeg af vide, at jeg bare kunne skrive, hvis jeg manglede noget, men når jeg så bad om optagelser, fik jeg det svar, at hun ikke delte optagelserne med os.
Dette synes jeg er meget uheldigt, da jeg jo havde betalt for materialet på forhånd.
Stort set alt undervisning af læger på studiet er gamle optagelser som man får tilsendt, hvilket vil sige, at man ikke har mulighed for at stille spørgsmål til undervisningen.
Det får man virkelig en lang næse af, når man har betalt for lægelig undervisning.
Vi bliver bedt om at tage testklienter ind ret hurtigt i uddannelsen og at testklienter skal tage en DUTCH test. Det er bare svært at have en klient som man ikke kan hjælpe med noget fordi man ikke kan aflæse testen så tidligt i forløbet. Og spørger man Chloe - går der 11 dage, før hun svarer.
Det er meget utilfredsstillende, når man står i en situation hvor det kræver hurtigt svar.
Jeg synes også, at materialet er lidt sjusket og man kan blive lidt i tvivl om hvor kilderne kommer fra.
Der er ingen tvivl om, at Chloe elsker sit fag og hun er også et sødt og varmt menneske.
Frustrationerne har bare fyldt på meget, at jeg er nød til at skrive denne anmeldelse om denne uddannelse.
Jeg mener, at hvis Chloe omstrukturerer sin tid og forstå vigtigheden i at være der 100% for sine elever samt tilrettelægger uddannelsen lidt anderledes, så er der flere som vil gå derfra med en meget bedre følelse.