Slechte service en totaal niet tevreden!
Allereerst moet je al mega lang wachten tot je het product eindelijk binnen hebt. Meer dan 1,5 maand in mijn geval..
De site is al een tijdje offline gehaald, waardoor je niks kon opzoeken, zoals hoelang de verzendtijd was..
Op de mail blijven ze reageren met dat het een geweldig product is en ik nog even moet wachten, maar dat als ik na 6 dagen nog niks gehoord heb ik wederom contact moet opnemen, na dit gedaan te hebben blijven ze wederom zeggen dat ik nog even geduld moet hebben.. Dat is totaal niet helpend!
Het product is totaal niet wat wij ervan verwacht hadden, het is gewoon een mega eng beeldje geworden. Het lijkt niet op de foto die wij hebben ingestuurd, meerdere fouten zichtbaar of dingen die niet kloppen met de foto die is ingestuurd! Na dat gemaild te hebben gaan ze zeggen dat de foto onscherp is, waarom nemen ze dan geen contact op om dit aan te geven?? Nu leggen ze de fout neer bij mij, terwijl dit echt hun fout is!!
Nooit hier bestellen, het lijkt totaal niet op het beeldje waar je een voorbeeld van ziet op de site! En geen hulp achteraf vanuit hun kant!