Jeg kører med højt dæktryk på min…
Jeg kører med højt dæktryk på min racercykel, og denne pumpe klarer det uden problemer. Imponerende kraft i så lille en enhed
Hos Cycno brænder vi for at gøre cykling nemmere, sjovere og mere problemfrit. Vi specialiserer os i kvalitetsudstyr til cyklister – produkter der er gennemtænkte, holdbare og nemme at bruge i hverdagen. Vores mission er at tilbyde pålidelige løsninger, der giver dig frihed på cyklen, uanset om du pendler, træner eller tager på længere ture. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og fair priser. Derfor arbejder vi hele tiden på at levere produkter, vi selv ville vælge at cykle med – og som kan gøre en forskel for både nye og erfarne cyklister.
Vesterbrogade 154 , 1620, København K, Denmark
Mate Bike + denne pumpe = perfekt match. Jeg havde ikke regnet med, at noget så småt kunne levere så meget tryk.
God pumpe med flot design. Leveringen tog 3 dage, men ellers er alt i orden. Kan klart anbefales.
Super nem til min racercykel. Fylder næsten ingenting i tasken og pumper dækkene lynhurtigt
Jeg må være ærlig og sige, at Cycno har gjort min hverdag betydeligt nemmere. Jeg cykler dagligt til og fra arbejde, og deres produkt har virkelig lettet min daglige transport. Kvaliteten er i top, og servicen har ligeledes været fremragende hver gang. Jeg ville ønske, det var muligt at give flere stjerner – jeg er virkelig godt tilfreds!
Jeg gav den som gave til min far, som cykler meget – han er helt vild med den. Han siger, den er langt bedre end hans gamle håndpumpe.
Vi har brugt den på alt fra MTB og elcykel til badebolde. Den holder til det hele.
Kan varmt anbefales!!
Har den med i rygsækken på ture. Har reddet mig to gange allerede – virkelig glad for købet.

Reply from Cycno
Virkelig et must-have for racercyklister. Den fylder ingenting i lommerne, og trykket bliver helt præcist. Jeg har købt og kan kun anbefale den til andre

Reply from Cycno
Jeg købte den til cyklen, men endte også med at bruge den til fodbold og barnevogn. Multitool på højeste plan.

Fantastisk produkt. Hurtig levering og overkommelig pris. Kæmpe anbefaling

Reply from Cycno
Jeg bruger pumpen til min Mate Bike, og den fungerer perfekt. Det er super praktisk, fordi dækkene kræver lidt ekstra tryk, og her klarer den det uden problemer. Den er nem at have med i tasken, og jeg slipper helt for at stå og bakse med en stor pumpe derhjemme. Kan klart anbefales til andre Mate-ejere eller bare generelt med ejere af Fat Bike-cykler.

Reply from Cycno
Nok den bedste pumpe jeg har brugt, og har været igennem en del pumper i 15 år jeg har cyklet.

Reply from Cycno
Har haft den med på et par længere cykelture, og den fungerer hver gang. Pumper hurtigt og præcist. Designet er også rigtig lækkert.

Reply from Cycno
Perfekt løsning til mig der cykler dagligt til arbejde. Den er hurtig, præcis og meget nem at have med. Levering fra Cycno var også rigtig hurtig

Reply from Cycno
Bedste cykel pumbe jeg har ejet.
God service og hurtig levering.