1. Bike Accessories Store
  2. Bicycle Store
  3. Motorcycle Equipment and Accessories Store

Written by the company

Hos Cycno brænder vi for at gøre cykling nemmere, sjovere og mere problemfrit. Vi specialiserer os i kvalitetsudstyr til cyklister – produkter der er gennemtænkte, holdbare og nemme at bruge i hverdagen. Vores mission er at tilbyde pålidelige løsninger, der giver dig frihed på cyklen, uanset om du pendler, træner eller tager på længere ture. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og fair priser. Derfor arbejder vi hele tiden på at levere produkter, vi selv ville vælge at cykle med – og som kan gøre en forskel for både nye og erfarne cyklister.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg må være ærlig og sige

Jeg må være ærlig og sige, at Cycno har gjort min hverdag betydeligt nemmere. Jeg cykler dagligt til og fra arbejde, og deres produkt har virkelig lettet min daglige transport. Kvaliteten er i top, og servicen har ligeledes været fremragende hver gang. Jeg ville ønske, det var muligt at give flere stjerner – jeg er virkelig godt tilfreds!

September 9, 2025

Fantastisk pumpe

Jeg gav den som gave til min far, som cykler meget – han er helt vild med den. Han siger, den er langt bedre end hans gamle håndpumpe.

Rated 5 out of 5 stars

Har den med i rygsækken på ture

Har den med i rygsækken på ture. Har reddet mig to gange allerede – virkelig glad for købet.

Hej Alihan,
Hvor er det godt at høre, at pumpen allerede har reddet dig på turene 🙌 Det er netop derfor, vi synes, den er et must-have i tasken – man ved aldrig, hvornår man får brug for den.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – vi er superglade for, at du er tilfreds med købet 🚴‍♂️💨

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig et must-have for…

Virkelig et must-have for racercyklister. Den fylder ingenting i lommerne, og trykket bliver helt præcist. Jeg har købt og kan kun anbefale den til andre

September 21, 2025

Hej Simon,
Hvor er det dejligt at høre, at pumpen er blevet et must-have til dine ture 🙌 At den både fylder minimalt i lommerne og giver helt præcist tryk, er netop det, vi sigter efter – så fedt at det fungerer i praksis!

Tak fordi du anbefaler den videre til andre cyklister – det sætter vi virkelig pris på 🚴‍♂️💨

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte den til cyklen

Jeg købte den til cyklen, men endte også med at bruge den til fodbold og barnevogn. Multitool på højeste plan.

Hej Salim,
Hvor er det fedt at høre, at pumpen ikke kun gør gavn til cyklen – men også til både fodbold og barnevogn! 😍

Tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Hurtig levering og overkommelig pris. Kæmpe anbefaling

Hej Nurri,
Tusind tak for de flotte ord 🙏 Hvor er det dejligt at høre, at både produktet, leveringstiden og prisen har ramt plet hos dig. Og kæmpe tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os!

Vi håber, du får masser af glæde af pumpen fremover 🚴‍♂️💨

Jeg bruger pumpen til min Mate X Bike

Jeg bruger pumpen til min Mate Bike, og den fungerer perfekt. Det er super praktisk, fordi dækkene kræver lidt ekstra tryk, og her klarer den det uden problemer. Den er nem at have med i tasken, og jeg slipper helt for at stå og bakse med en stor pumpe derhjemme. Kan klart anbefales til andre Mate-ejere eller bare generelt med ejere af Fat Bike-cykler.

Hej Ismail,
Hvor er det fedt at høre, at pumpen fungerer så godt til din Mate X Bike 🙌 Fat Bike-dæk kan virkelig være lidt krævende, så vi forstår godt, at det gør en stor forskel at have en pumpe, der bare klarer det uden bøvl.

Dejligt også at høre, at du slipper for at slæbe rundt på en stor pumpe – det er lige præcis den slags frihed, vi ønsker, vores kunder skal have 🚴‍♂️💨

Rated 5 out of 5 stars

Nok den bedste pumpe jeg har brugt

Nok den bedste pumpe jeg har brugt, og har været igennem en del pumper i 15 år jeg har cyklet.

Hej Magnus,
Wow – sikke en anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, især fra én der har så mange års erfaring med cykling og har prøvet en del pumper igennem tiden. At du kalder det den bedste pumpe, du har haft, gør os helt stolte 🚴‍♂️💨

Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper både os og andre, der står og overvejer.

Rated 5 out of 5 stars

Har haft den med på et par længere…

Har haft den med på et par længere cykelture, og den fungerer hver gang. Pumper hurtigt og præcist. Designet er også rigtig lækkert.

September 18, 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse, Arbaas 🙏
Det er skønt at høre, at pumpen fungerer perfekt på de længere cykelture – og at den lever op til både præcision og hastighed hver gang. Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver designet – vi har nemlig lagt vægt på, at det både skal være funktionelt og se godt ud 🚴‍♂️✨

Vi ønsker dig mange gode ture fremover – og tak fordi du deler din oplevelse, det betyder meget både for os og for andre, der overvejer en ny pumpe.

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt løsning til mig der cykler…

Perfekt løsning til mig der cykler dagligt til arbejde. Den er hurtig, præcis og meget nem at have med. Levering fra Cycno var også rigtig hurtig

September 17, 2025

Tusind tak for din anmeldelse, Hussen 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at pumpen er blevet en perfekt løsning til din daglige cykeltur til arbejde. – så fedt at det rammer plet hos dig 🚴‍♂️

Og dejligt at høre, at leveringen levede op til forventningerne – vi ved, hvor vigtigt det er, når man bruger udstyret hver dag.

Rigtig god fornøjelse på cyklen, og vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Bedste cykel pumbe jeg har ejet.

Bedste cykel pumbe jeg har ejet.
God service og hurtig levering.

September 20, 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Ali 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både cykelpumpen og vores service. Det betyder meget for os, at du fremhæver både kvaliteten og den hurtige levering – det er netop det, vi stræber efter hver gang 🚴‍♂️💨

Vi håber, du får mange gode ture på cyklen fremover – og vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Take a closer look