Cykelwebshop.dk Reviews 35

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skarp pris, hurtig levering og hurtig personlig opfølgning på reklamation! Jeg bestilte et sæt Campagnolo Bora hjul torsdag og fik det leveret tirsdag. Prisen var den laveste jeg kunne finde i Eur... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestiller to dæk og en bremseskive d. 6. april. Varerne står markeret som på lager med 2-3 dages leveringstid, og jeg får en ordrebekræftelse med det samme. 2 dage senere d. 8. få... See more

Rated 2 out of 5 stars

Sløj, sløj leveringstid! Bestilte et par dæk i mandags, og så sent som i dag, Fredag, aner jeg stadig ikke, hvor i verden dækkene befinder sig. Der er intet sket med varens status siden mandag aften... See more

Company replied

Company details

1. Road Cycling
  2. Sporting Goods Store

Information provided by various external sources

Din online cykelforretning! Cykelwebshop.dk er din online cykelforretning. Vi har et stort udvalg af alt indenfor cykler, tilbehør, udstyr og reservedele. Alle produkter er af god kvalitet og til super skarpe priser. Vi leverer største delen af vores produkter fra Holland, hvilket gør at vi kan tilbyde dig en skarp og konkurrencedygtig pris. For os giver det god mening at samarbejde med Holland, da de er blandt de førende cykellande I verdenen, med langt flere cykler end indbyggere. Vi elsker cykling og vil gerne give vores passion videre til vores kunder! Vi sætter en stor ære I at give vores kunder den bedste service og rådgivning. Vi behandler alle vores kunder med respekt og bestræber os på at indfri ønsker og behov på bedste vis, så vores kunder altid får en god oplevelse når de handler hos os. Har du spørgsmål til et produkt eller en vare du ikke kan finde? Så er du altid velkommen til at send os en mail på: info@cykelwebshop.dk

3.0

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Det fungerer bare

Det fungerer bare. God pris og relativ hurtig shipping. Mine vare blev sendt fra Holland så det tager lidt længere sammenlignet med danske butikker.

October 10, 2020

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at du er glad og tilfreds :-)
Vi ser frem til igen at betjene dig!

Hav en dejlig dag.

Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service! Gode kvalitets dæk. Vil klart anbefale dem til andre 👍🏼

September 23, 2020

Reply from Cykelwebshop.dk

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os :-)

God fornøjelse med dine nye dæk!

Skarp pris - hurtig levering - personlig opfølgning

Skarp pris, hurtig levering og hurtig personlig opfølgning på reklamation!
Jeg bestilte et sæt Campagnolo Bora hjul torsdag og fik det leveret tirsdag. Prisen var den laveste jeg kunne finde i Europa.
Der var lidt knas med hjemmesiden, men der blev svaret hurtigt retur på min email.
Der manglede en pose med tilbehør i kassen med hjulene - intet brok. Det blev eftersendt.
Bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi Cykelwebshop

September 15, 2020

Hej Torben,
Igen mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Og især tak for din tillid.
Vi glæder os til at du handler hos os igen. Rigtig god fornøjelse med dine nye Bora hjul :-)

Fuldt ud tilfreds

God pris, hurtig processering og levering, jeg kommer gerne igen:)

June 24, 2020

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Vi glæder os til at du handler hos os igen.

God oplevelse

God oplevelse, den skarpeste pris og et fornuftigt udvalg

June 21, 2020

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Vi er glade for at høre at du er tilfreds vores udvalg og service.

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte en giro mtb hjelm til en…

Bestilte en giro mtb hjelm til en rigtig god pris. Produktet blev leveret hurtigt og i fin stand. Kunne se at produktet blev sendt fra holland, dog var der en fin håndskrevet hilsen på dansk vedlagt. Et godt køb.

June 16, 2020

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi håber du bliver glad for din nye cykelhjelm.

Har lavet 2 ordrer hos dem

Har lavet 2 ordrer hos dem, med ca. 6 måneders mellemrum...

Efter at have modtaget min sidste ordre fra dem. Kan jeg med stor sandsynlighed sige at deres produkter har haft en eller anden form for fortid (det skal jeg ikke kloge i)

Fakta er at pakningerne har været åbnet i 8 af de 9 ting jeg har købt hos Cykelwebshop.... Og i et cykel rensesæt med tilhørende kuffert, - var der endda brugt af de forskellige væsker og håndtaget var knækket.... Ovenpå denne oplevelse troede jeg bare at jeg havde været uheldig og derfor valgte jeg noget tid efter at foretage en ny ordrer hos Cykelwebshop.dk..... Heri var der blandt andet en bestilling på en Bkool Pro 2 hometrainer, som ligesom de fleste andre produkter havde været åbnet for. Men tilmed dette, var der også nogle misfarvninger på selve hometraineren.... Efter diverse skriverier med Cykelwebshop, så vil de på ingen måder forholde sig til misfarvningerne. Selvom der er taget og sendt billeder af problematikken....

Pas MEGET på denne forhandler..... Er iøvrigt en Hollandsk virksomhed, på trods af det dansk klingende navn. - Hvis man også skulle være af den type at man helst vil støtte op om danske forhandlere...

October 8, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en bkool søndag aften

Bestilte en bkool søndag aften.
Min betaling fejlede, og webshoppen skrev til mig mandag formiddag.
Jeg fik varen bestilt og betalt på ny, og modtog varen 2 efter.
Super service og hurtig levering.

September 18, 2019

De har ikke styr på det.

De har ikke styr på det.

Man kan ringe til dem de tager bare ikke telefonen
De har dyr og dårlig levering.
Nu er jeg på 7. dag uden at have modtaget mit produkt og de har ingen anelse om hvor det er.

Hvis du har god tid og masser af penge så køb dine ting her.

April 5, 2019
Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse. Bestilte et hjulsæt tirsdag aften, og havde dem leveret torsdag morgen.
Kan klart anbefale at købe hos dem, og så det gør jo heller ikke noget at priserne er meget attraktive....

May 11, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Varerne er kommet. God pris, meeeeen...

Bestilte den 29/3. Sidste del af leverancen modtaget 12/4.
På trods af, at alle vareelementer var på lager på hjemmesiden, var der alligevel et cover, som var i restordre. Kontaktet af kundeservice, der meddelte, at det hele ville blive afsendt den 4/4.
Accept til dette fra min side.

På trods af restordre, blev hele beløbet hævet på min konto 31/3 – altså klart inden ordren blev afsendt.

4/4 blev hovedleverancen afsendt – modtaget 3 dage senere med besked om, at cover stadig var i restordre og ville blive eftersendt. Dette først modtaget 12/4.

Opsummeret:
God pris, gode varer, god mail kundeservice.
Mangler styr på interne processer. Lagerstatus ikke opdateret. Overholder ikke god markedsføringsskik i forhold til, hvornår betaling for varen hæves hos kunden.

April 12, 2016

Hurtig betjening

Fandt et hjulsæt til en god pris onsdag aften. Skrev en mail med et par spørgsmål, som blev besvaret inden for en time. Bestilte hjulsættet som blev leveret mandag morgen.

Dejlig nemt og høflig og hurtig tilbagemelding på mine spørgsmål.

January 11, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Skarp pris, super feedback og service, hurtig forsendelse

Nem og overskuelig side, hurtige svar. Bestilte foldedæk, lidt skeptisk over at betaling var i €, - men ingen grund til bekymring. Hurtigt og effektivt, meget rimelige fragtpriser, kunne følge varen ("track&trace") hele vejen fra Holland - leveret inden 48 timer efter betaling, super.
Personligt og sjovt med håndskreven hilsen på ordren; "God cykelsæson..." :-)
- handler gerne igen!

June 16, 2015