Dagjeuitjaarkaart Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kaartjes besteld maar kwamen niet via de mail binnen. Telefonisch contact gehad en afgesproken om opnieuw kaarten te bestellen vanwege storing en dat ik geld terug zou krijgen. 2 keer geld afgeschreve... See more

Rated 1 out of 5 stars

Een cadeau kaart die je bijna onmogelijk kunt inleveren. Al maanden proberen we deze te verzilveren. Steeds storing met de provider. Telefonisch contact gehad met medewerkers die allemaal hetzelfde... See more

Rated 3 out of 5 stars

ik wilde mijn kaart (ontvangen van iemand op mijn feestje october vorig jaar) gebruiken maar de website werkt niet meer. gemaild met t daar vermelde contactmail en snel antwoord. ik ga een hotelvouche... See more

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters! Mijn kinderen hebben deze cadeaukaart als cadeautje gekregen met waarde van 65 euro. Tijdens Corona hadden ze heel beperkte aanbod van uitjes. En sinds alles weer open is, hebben ze tec... See more

Company details

1. Event Ticket Seller
  2. Amusement Center
  3. Gift Shop

Information provided by various external sources

Een leuk uitje hoeft helemaal niet duur te zijn. Met de Dagje uit Jaarkaart bestelt u tickets voor de leukste attracties met kortingen tot 50%. Kijk hier voor meer info.

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Slechter kan niet

Slechter kan niet. Heb deze kaart cadeau gekregen. Maar we kunnen niks boeken/bestellen. Wat een aanfluiting. We dachten een leuk dagje weg te kunnen deze vakantie met de kids. Maar dat gaat dus niet door. En wat een zonde van het geld van degene waarvan we het gehad hebben. Dit is geen enkele ster waard. Ik raad aan nooit te kopen.

January 2, 2023

Kan 0 sterren ook

Kan 0 sterren ook? Wat zonde. Had hier de kinderen en kleinkinderen blij mee willen maken. Ze kunnen er niks mee..ja. wandelen in Twente maar dat hoeft geen 100 € te kosten denk ik?
Balen. Had hun graag een plezier gedaan 😭

January 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Om te janken zo slecht!!!!

Om te janken zo slecht!!!!! Kreeg deze kaart helaas als cadeautje maar je kunt er "niets" mee. Onoverzichtelijke site, maar een paar suffe tenten die je tegoed accepteren etc. En dan beweren ze op de site een 8,4 te krijgen? Pffff, nou niet van de klanten! Bagger site, bagger cadeau!

August 13, 2022

Niet kopen!

Niet kopen!

Je denkt een cadeau te geven. Maar de uitjes zijn slecht verdeeld over Nederland. Wij kregen een bon van 40 euro. Best een bedrag.
Maar op geen van de uitjes is korting te vinden. De prijzen van de pretparken of dierentuin zijn bijvoorbeeld 32,50 voor een entree. Ongeacht of het kind of volwassene is. Geen korting.
Dus met onze kaart kunnen we 1 kaartje van 32,50 voor een kind van 4 kopen, 7,50 weggooien. En dan moeten we nog bijkopen bij sites, waar je tenminste wel korting krijgt.
Echt een waardeloze kaart...
Het dwingt je tot dure uitgaven i.p.v. dat je een cadeau krijgt.

August 9, 2022

Waardeloze kaart

Waardeloze kaart om aan iemand te geven. Alleen kopen als je zeker weet waaraan je het wilt besteden. Afgelopen dinsdag eindelijk de kaart ingewisseld. Dag erna nog geen bevestiging dus gebeld. Er bleek al meer dan een week storing te zijn op de site van de betaalprovider. Er werd gezegd dat alles teruggedraaid zou worden en ik opnieuw de bestelling moest invoeren. Dat is ook gebeurd, maar nu na een week, kan de bin nog steeds niet verzilverd worden.

June 2, 2022

Dagje uit Cadeaukaart

Oplichters!
Mijn kinderen hebben deze cadeaukaart als cadeautje gekregen met waarde van 65 euro. Tijdens Corona hadden ze heel beperkte aanbod van uitjes. En sinds alles weer open is, hebben ze technische storing. Nu is mijn kaart verlopen. Maar ze willen natuurlijk niet verlengen. Ze vroegen wel eerst naar het nummer van de kaart. Misschien verlengen ze alleen maar kaarten met kleine waarde.
Makkelijk geld verdienen. Stelen - past beter. Schandalig!

June 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Niets bestellen hier. Zinkend schip !

Hier niets bestellen! Kreeg deze kaart cadeau en wilde deze besteden. Op de website stond vermeld dat ze keuze hadden uit 65 uitjes. Maar er waren er slechts 25 beschikbaar. Aan de telefoon werd medegedeeld dat dit vanwege Corona was. Echter bleken deze parken inmiddels alle weer geopend. Afgelopen dagen opnieuw geprobeerd, maar ze hebben een technische storing. Weer gebeld. Ja, ze wisten ervan maar niet wanneer het opgelost zou worden. Inmiddels 5 dagen offline. Maar de betaalsite werkt nog wel. M.a.w. je kunt nog steeds je geld uitgeven hier, maar niets verzilveren. Heb het idee dat ze mogelijk failliet gaan en nog zoveel mogelijk geld binnen harken.

May 30, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Wat een drama deze kaart!!!!

Wat een drama deze kaart!!!!
In eerste instantie een bestelling voor kaarten naar de dierentuin geplaatst, hier wel een bevestiging ontvangen maar vervolgens geen tickets.
De klantenservice is niet bereikbaar op zaterdag (handig, aangezien ik me kan voorstellen dat veel mensen deze kaart in het weekend gebruiken), dus zelf de kaarten nogmaals aangeschaft bij de dierentuin.
Nou.. zie dan je geld maar weer terug te krijgen... Na 4x contact met de klantenservice en vele beloften later staat er nog altijd geen geld bijgeschreven op mijn rekening. We zijn nu 3 weken verder, morgen maar weer eens proberen contact op te nemen, wat een gezeik..

May 8, 2022

NIET BESTELLEN!

NIET BESTELLEN!!
je kan iemand beter contant geld geven. Als je meerdere kaarten wil inwisselen wordt wel het tegoed van de cadeaukaart afgeschreven maar je bestelling wordt geannuleerd. Bel je met de helpdesk dan krijg je te horen dat je punten over 24 uur op je kaart staan. Veel succes, mag je het morgen weer proberen en dan hopen dat het dan wel lukt. Helaas, morgen gaan wij niet op pad.

March 3, 2022

Wat een farce!

Wat een farce! Deze kaart 'gekregen' uit 'coulance' omdat hetzelfde bedrijf ook veel geld verdiend aan verlopen diner cadeaukaarten. De ticketprijzen van bv het Mocomuseum op de website van Dagje uit zijn niet correct en conform de ticketprijzen op de website van het museum zelf. De uiteindelijke korting is slechts 87 cent. Wat een boeven! Nooit kopen deze kaart, de korting haal je er nooit uit.

September 29, 2021

lachwekkend

lachwekkend, ‘presentje’ van werk, kaartnummer wordt niet herkend, bij bellen wordt aangegeven dat nieuwe kaarten momenteel ‘op’ zijn. tsja

September 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Wat een waardeloze cadeaukaart!

Wat een waardeloze cadeaukaart. Korting van 25% op de volle prijs in plaats van voor een bepaald bedrag kunnen besteden aan kaartjes.. Echt een kat in de zak, heel jammer om dit als cadeautje te krijgen. Echt een kat in de zak. De gever denkt een cadeaukaart te geven, in plaats van een soort treurige, zeer beperkte (zowel in tijd als in waar je de kaart kunt besteden) kortingskaart. Niet doen!!!!

September 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dagjeuitjaarkaart, niet aan beginnen.

Niet aan beginnen. het aanbod is te beperkt. Daarnaast kun je als je goed zoekt dezelfde of hogere kortingen vinden. De meeste Kortingen zitten rond de 25%. 1 uitje heeft maar 40%. Dus ze kunnen geen korting aanbieden die ze beloven. Bespaar je die uitgave van € 29,95

July 24, 2021

Nooit aan beginnen

Nooit aan beginnen! Verkopen kaartjes op dagen dat pretparken gesloten zijn!

Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

July 17, 2021

The Trustpilot Experience