Als je een verkeerd product besteld en het ook nog eens te laat wordt geleverd, kan het niet retour worden gestuurd. Er wordt gezegd dat je het zelf op marktplaats kan verkopen. Binnen 14 dagen kan h... See more
See what reviewers are saying
Poly platen besteld voor overkapping. Service is perfect Producten zijn betaalbaar Dik 5 sterren waard
Ik was op zoek naar golfplaat op rol bij diverse aanbieders. Uiteindelijk bij Daglichtdirect terecht gekomen. Qua prijs iets voordeliger maar ook de goede communicatie en de snelle reactie. Meestal is... See more
Company details
Written by the company
DaglichtDirect.nl is een website en webshop gespecialiseerd in daglichtoplossingen. Ondanks dat de klant en de verkoper niet fysiek in aanraking komen, proberen wij dit gevoel bij DaglichtDirect volledig weg te nemen. Klantgerichtheid en service staan hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Voor alle vragen zijn wij bereikbaar, of dit nu gaat over bestaande producten op jouw dak of juist over de mogelijke aanschaf van een nieuwe lichtkoepel of golfplaat. Het besef is daar dat het product dat u op DaglichtDirect.nl aanschaft een relatief hoge aanschafwaarde kan hebben en wij willen dan ook niets liever dan dat jij tevreden bent over datgene dat je bij ons hebt aangeschaft. Dagelijks werken wij samen met mensen die nog niet veel van onze producten af weten tot aan professionals d
Contact info
Schaverij 10, 5061 TZ, Oisterwijk, Netherlands
- 01322340101
- kenny@daglichtdirect.nl
- daglichtdirect.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik raad daglichtdirect aan.
Bestelling is snel geleverd (conform website) communicatie is in orde. Dak opstand voldoet aan eisen.
+ Simpel te bestellen
+ Simpel te bestellen
+Makkelijk op te halen
+goede service
Goede en betaalbare kwaliteit
Goede en betaalbare kwaliteit. Keurig geleverd door de transporteur. 30 min van te voren belde hij ook even op.
Duidelijke communicatie en scherpe…
Duidelijke communicatie en scherpe prijzen Kenny denkt met je mee
Goede prijs en levering
Goede prijs, geleverd volgens afspraak door een behulpzame chauffeur.
Niets op aan te merken.
Prettig advies
Ik kreeg goede tips over het zelf vervangen van een lichtkoepel. Vooral het advies de schroeven niet te strak vast te zetten was voor mij nuttig.
Ik heb de order last minute moeten…
Ik heb de order last minute moeten cancellen vanwege de gemeente die niet instemde met mn plannen. Toch was Kenny extreem begripvol en vriendelijk en stortte het geld ook nog eens meteen terug. Buitengewone service! Hier bestel ik de volgende keer weer. Dankje Kenny!
Snelle levering, en goed telefonisch contact over een vraag.
Alles gelijk goed opgelost.
zeer betrouwbare ondernemer met ook nog een gunstige prijs.
zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een betrouwbare ondernemer.
communicatie via mail is perfect, telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam. Levering conform afspraak.
Duidelijk en correct
Lichtkoepel
Pas een lichtkoepel besteld. Hij ziet er prima uit en is goedkoper dan bij veel anderen. Vragen die je via de mail stelt worden soms pas na een herinnering beantwoord daarom 1 sterretje minder. Overigens zijn de antwoorden die na nog een keer vragen binnen komen keurig netjes.
The Trustpilot Experience