De airco werkt naar behoren. Het model heeft geen mode prijs gewonnen. Het is een lompe binnenunit. Een stofvanger. Alleen als dit model hoog tegen het plafond hangt stoort het uitzicht niet.

Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen, Friesland, NL
Company replied
Daikin Experience Center Heerenveen. Een echte aanrader als je wilt verduurzamen thuis. Je krijgt er gedegen advies van iemand met verstand van zaken op zowel economische als technisch vlak. Geen i... See more
Company replied
Keurig ontvangen door de receptioniste en even later al in gesprek met de adviseur. Het werd snel duidelijk wat de beperkingen en mogelijkheden zijn in onze houtskeletbouwwoning. Experiencecenter... See more
Company replied
Goed advies gesprek en sizing van een multi-split unit. We moeten nog even wachten tot Daikin terug de local API beschikbaar stelt, zodat de sturing niet over een externe cloud moet lopen. Het n... See more
Company replied
Wij heten je graag van harte welkom in ons Experience Center in Heerenveen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.
Garantieverlenging

Pim Mulierlaan 1, 8443 DA, Heerenveen, Friesland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Deskundige medewerkers van Techniko welke de installatie hebben geplaatst en plezierig om mee samen te werken. Volledig afgegaan op het advies van de installateur, welke ons was aanbevolen door vrienden. Betrouwbaarheid was voor ons belangrijker dan de prijs . Daarom ook geen offerten bij derden opgevraagd.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
In vogelvlucht een goed overzicht van de mogelijkheden, en ook op een enthousiaste wijze door Rob gebracht.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Heel positief over de uitgebreide voorlichting en het vakkundige advies door de adviseur van Daikin in de prachtige showroom op een unieke locatie in het Thialf stadion. Dit heeft voor ons de doorslag gegeven om voor een airco systeem van Daikin te kiezen.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Vriendelijke ontvangst direct bij binnenkomst.
Vervolgens een no nonsens gesprek met een adviseur, die gericht onze vragen beantwoordde.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
We werden super vriendelijk welkom geheten door het aanwezige personeel.
Direct werd ons gevraagd of we iets wilden drinken.
Wij wilden uitleg over 2 modellen. Na een zeer goede uitleg door Rob en verkoper, in opleiding, werd de gekozen airco aangezet zodat wij deze konden voelen.
Wij raden iedereen aan om bij dit Experience Center te gaan kijken voordat je een airco van Daikin kiest.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Via het Experience Center/Heerenveen ben ik er op gewezen dat mijn installateur een garantieaanvraag voor verlengde garantie kan doen (was uberhaupt niet gedaan en niet verteld) en een noodzakelijke finetuning kostenloos kan laten uitvoeren. Uiteindelijk 21 febr jl. door 2 vakmensen van Daikin met een monteur van Dijkstra BV gedaan en is het Daikin-Intergassysteem aanzienlijk verbeterd. Top!

Warm aanbevolen !
Een vriendelijke ontvangst op een unieke locatie (Thialf IJsstadion in Heerenveen) met een uitgebreide showroom.
Goede en deskundige voorlichting die het ons gemakkelijk maakte om de keuze te maken. Onze 20-jaar oude gasketel gaan we vervangen door een
hybride warmtepomp van Daikin.
Ook kregen we heldere 'stappen' in het besluitvormingstraject.
Hybride en Daikin: een goede keus.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Na 2 jr aan het lijntje te zijn gehouden door van der Veen Zon Lwd adviseerde Daikin mij om verder te gaan met het bedrijf Klimateq uit Oldeboorn. Eindelijk alle hindernissen weg. Dit is een zeer deskundig en communicatief bedrijf. Ik had het niet beter kunnen treffen. De werknemers van dit bedrijf zijn trots op het bedrijf en hun baas. Alles naar tevredenheid!

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg en nuttige tips. En als verrassing ook nog 500 euro cashback.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Ik ben mij aan heroriënteren op een All-Electric warmtepomp. Daikin kwam in beeld omdat ik in Heerenveen de installatie kon zien en "voelen". Het bezoek overtrof mijn verwachtingen. Fijne ontvangst van een enthousiast team en vooral deskundig advies. Opvallend Item: het advies was ook beter dan dat van een grote en bekende offrerende installateur. Kortom: ik ga nog een keer terug voor aanvullende vragen en vervolgens voor een Daikin installatie.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Bij het Experience Center Heerenveen hebben we gedegen, ongedwongen en objectief advies gekregen over airco en (hybride) warmtepomp mogelijkheden. Ook hebben we de betreffende toepassingen kunnen zien en horen

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Op 11 september is er een daikin altherma hybride warmtepomp geplaatst.
Sindsdien is de installateur hier heel vaak geweest.
Eerst deed de buitenunit het niet, kortsluiting in de thermostaat gehad, maar alles keurig gemaakt.
Toch bevalt de hwp totaal niet en raad ik iedereen een daikin hbw af.
Bij een gewenste temperatuur van 20 graden gaat hij naar 20,5 om vervolgens te zakken naar 19.5.
Dit schijnt dus bij een hwp van daikin te horen aldus de monteur van daikin.
Je zit dus veel in kou.
Als ik dit van te voren had geweten had ik geen hwp van daikin gekocht.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
De installatie is in twee dagen geplaatst en werkt naar behoren. Ik kan in deze korte tijd dat de machine draait nog niet zeggen of er veel besparing is. Wel vind ik de buitenunit erg stil wat zeker prettig is

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Prettige medewerkers die naar je luisteren en meedenken.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Geen inhoudsloze verkoop praatjes met een dwang om te scoren. Nee gewoon goed neutraal advies waar je zelf mee kunt doen wat je wilt om op je gemak te kunnen beslissen. Met alle apparatuur mooi overzichtelijk opgesteld.

Reply from Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
betreffende medewerker was niet aanwezig ondanks afspraak en bevestiging.
De aanwezige medewerker deed wel zijn best om ons te woord te staan maar excuseerde zich omdat hij elders werd verwacht.
Al met al teleurstellend en de reis hadden wij ons kunnen besparen.