Dakdekkernijmegen Reviews 64

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Waarom zou je overstappen als onderhoud al jaren goed geregeld wordt bij dit bedrijf, prijs wat duurder geworden maar dat is bij iedereen zo nu.

Rated 5 out of 5 stars

Ieder jaar laten we door jullie de dakgoten doen en krijgen altijd tijdig een notificatie voor een afspraak. Dit jaar hebben we groot onderhoud gepland.

Rated 4 out of 5 stars

Heb een goede ervaring met deze dakdekker uit nijmegen. Ben goed geholpen met het verhelpen van een lekkage.

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Kwamen elke keer optijd en als ze weggingen werd de boel ook weer netjes achtergealten.

Company details

1. Roofing Contractor

Written by the company

Dakdekkernijmegen.com is dé toonaangevende lokale dakdekkersbedrijf in Nijmegen en omstreken. Met jarenlange ervaring in de dakdekkerij, staan wij garant voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze gespecialiseerde team van deskundige dakdekkers zet zich volledig in om elk project, groot of klein, met de hoogste zorg en precisie uit te voeren. Wij begrijpen het belang van een stevig en duurzaam dak boven uw hoofd. Daarom bieden wij een breed scala aan dakdekkersdiensten aan, waaronder dakreparatie, dakrenovatie, dakonderhoud en de installatie van nieuwe daken. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie is en blijft. Bij Dakdekkernijmegen.com staan uw wensen en behoeften centraal. We werken nauw met u samen vanaf het eerste consult tot de oplevering van het project, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Onze klantenservice is ongeëvenaard, en we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Kies voor Dakdekkernijmegen.com, waar kwaliteit, integriteit en klanttevredenheid de fundamenten van ons bedrijf vormen. Ontdek zelf waarom wij de meest vertrouwde naam zijn in de dakdekkerij in Nijmegen en omgeving.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look