Dakdekkers NL Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In het voorjaar is door Dakdekkers NL het platte dak van de uitbouw geïsoleerd en voorzien van een nieuw Trespa boeideel en daktrim. Het boeideel zat er niet heel netjes op. Vandaag heeft Dakdekker... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

DakdekkersNL heeft onlangs mijn pannendak gerenoveerd, en ik ben erg tevreden met hun werk. Vanaf het eerste contact waren ze professioneel en duidelijk in hun communicatie. Ze kwamen op tijd en... See more

Company replied

Company details

1. Roofing Contractor

Written by the company

Bij DakdekkersNL staan wij te allen tijde paraat om u te ondersteunen met betrekking tot het vakkundig onderhoud, herstelwerkzaamheden en optimalisatie van uw dakstructuur. Met onze uitgebreide expertise en onberispelijke service waarborgen wij de continuïteit en duurzaamheid van uw dakbedekking. Daarnaast bieden wij een kosteloze dakinspectie, waarmee wij potentiële defecten preventief kunnen detecteren en mitigeren, zodat u verzekerd bent van een optimale conditie van uw dak, zonder onaangename verrassingen. Kies voor uitmuntendheid, vakmanschap en toewijding. DakdekkersNL is uw betrouwbare partner voor al uw dak gerelateerde vraagstukken. Wij zien uw contact graag tegemoet.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Trespa Boeideel en daktrim vernieuwd.

Het boeideel zat er niet heel netjes op. Vandaag heeft Dakdekkers NL dit alsnog keurig opgelost.
Geheel nieuwe Trespa boeideel en daktrim en allemaal keurig afgewerkt en opgeruimd.
Een heel goed bedrijf. Ik beveel ze van harte aan!

November 21, 2025

Top service en eerlijk

Vandaag 09-10-2025 had ik een afspraak met DakdekkersNL voor een offerte van een lekkage. Beste man (Noah) was keurig op tijd. Vriendelijk en beleeft. Hij vroeg wat er was en ik legde hem dat uit. Noah ging gelijk het dak op ik hoorde wat gerommel. Toen hij weer binnen was zei hij dat het al verholpen was. Dakpannen lagen niet goed en dat heeft hij gelijk goed gelegd. En service van de zaak.

Wat een top service. Niet meer maken dan wat het is vriendelijk en correct. DakdekkersNL zekker een aanrader.

October 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Recent ons dak laten renoveren door dit…

Recent ons dak laten renoveren door dit bedrijf en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Heldere communicatie, nette werkers en alles binnen de afgesproken tijd afgerond. Ook fijn dat ze na afloop alles ook even netjes hebben achtergelaten. Wij zouden ze zeker opnieuw inschakelen voor meerdere klussen!

July 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Eerlijke service en vakmanschap !

Ik had last van een lekkage en mijn dak is nogal ingewikkeld gebouwd, dus ik was bang dat het een gedoe zou worden. Maar DakdekkersNL stelde me direct gerust. Ze kwamen snel langs, namen eerst rustig de tijd om de lekkage én de algehele staat van het dak goed te bekijken.

Wat ik super vond: ze waren helemaal transparant over de prijzen. Geen vage kosten of verrassingen achteraf – gewoon duidelijk en eerlijk.

Daarna gingen ze vakkundig aan de slag. Je merkt echt dat ze verstand van zaken hebben. Alles is netjes opgelost en ik ben meer dan tevreden. Zoek je betrouwbare dakdekkers? Dan zit je hier goed!

May 14, 2025

Van harte aanbevolen

Uitstekende voorlichting/ diagnose
Prima uitvoering
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Vriendelijke, kundige monteurs

January 29, 2025

Op alle vlakken scoren ze 5 sterren

Op alle vlakken scoren ze 5 sterren. Dakdekkers NL heeft onze nok volledig gerenoveerd en schoorsteen opnieuw ingevoegd. Hele fijne en snelle communicatie. Tijdens de opname voor een offerte bij ons thuis gaf Noah ons duidelijke informatie en vooral veel betere opties dan andere dakdekkers. In 1 dag hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd en ze updaten je met duidelijke foto's tijdens de werkzaamheden. Heel fijn bedrijf, zeker aan te raden!

January 14, 2025

Reply from Dakdekkers NL

Bedankt voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Ons team, en vooral Noah, doet er alles aan om onze klanten de beste oplossingen en service te bieden. Fijn dat de communicatie, snelheid en kwaliteit naar wens waren! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

De juiste service

De juiste service, bedankt Bart

January 9, 2025

Reply from Dakdekkers NL

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met Bart en onze service. Ons team doet er alles aan om kwaliteit en duidelijke communicatie te leveren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

Betrouwbaar

Vriendelijke en betrouwbare jongens. Leveren keurig werk af, echte aanrader deze jongens.

January 3, 2025

Reply from Dakdekkers NL

Bedankt voor deze mooie woorden! We waarderen het enorm dat u onze service als vriendelijk, betrouwbaar en zorgvuldig ervaart. Ons team doet altijd zijn best om topkwaliteit te leveren. Fijn om te horen dat u tevreden bent, en bedankt voor de aanbeveling!

TOPPERS!

Heren waren snel op locatie voor een offerte op maat. Service was uitstekend en waren binnen 1 dag klaar. Kon het niet beter wensen. Bedankt Semi en Martijn!

January 3, 2025

Reply from Dakdekkers NL

Bedankt voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en het eindresultaat. Semi en Martijn zullen uw complimenten zeker waarderen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne ervaring met dit bedrijf

Fijne ervaring met dit bedrijf. Zeer professioneel en het werk is keurig uitgevoerd.

January 2, 2025

Reply from Dakdekkers NL

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad en tevreden bent met het geleverde werk. We streven altijd naar professionaliteit en kwaliteit. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag verder!

Rated 5 out of 5 stars

Ons dak laten isoleren door…

Ons dak laten isoleren door DakdekkersNL, op aanbeveling ook subsidie van de warmtefonds. Het werk werd netjes uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd. Aanrader!

December 2, 2024

Reply from Dakdekkers NL

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de dakisolatie en dat u gebruik heeft kunnen maken van de subsidie via het Warmtefonds. We streven altijd naar kwaliteit en een vlotte uitvoering. Bedankt voor de aanbeveling, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar!

Fijne service

Fijne service, top bedrijf !

January 4, 2025

Reply from Dakdekkers NL

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We staan altijd voor u klaar!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look