Banner for DaklaPack Nederland

2. Medical Supply Store
  3. Packaging Supply Store

About DaklaPack Nederland

Written by the company

DaklaPack Group biedt een breed scala aan duurzame verpakkingsoplossingen.

Ons portfolio varieert van eenvoudige enveloppen tot maatwerkoplossingen, waaronder industriële, gelamineerde, medische en postverpakkingen. Met uitgebreide kennis en een robuuste netwerkstructuur bedienen we klanten in diverse sectoren.

Productie van flexibele verpakkingen DaklaPack is marktleider in het intern produceren van een breed scala aan flexibele verpakkingen. Ons aanbod omvat hoogwaardige sta-zakken, tuitzakken, veiligheidszakken en opvallende plastic enveloppen. Alle verpakkingen kunnen op maat worden gemaakt en bedrukt in full-color, met gebruik van de meest geavanceerde technieken.

Vullen van voedingsmiddelen, non-food en medische producten De vulactiviteiten van DaklaPack omvatten het gespecialiseerde verwerken en vullen van zowel vloeistoffen als vaste stoffen zoals pillen, poeders en korrels. Deze worden verpakt in diverse vloeistofbestendige zakken en pouches. Hygiëne en veiligheid zijn essentieel. We werken met moderne vulmachines, speciaal voor voedingsmiddelen, in zorgvuldig geaudite en gereinigde omgevingen.

Een betrouwbare en ervaren kitting-partner Naast het produceren van verschillende verpakkingen heeft DaklaPack ruime ervaring in kitting voor overheidsinstanties, commerciële klanten en laboratoria. We zorgen ervoor dat het hele proces nauwkeurig wordt afgestemd op de specifieke behoeften en prioriteiten van elke klant en gebruiker. Onze missie is om de ontwikkeling, productie en distributie van preventieve of medische monsterafnamekits volledig uit te voeren. Gedurende dit proces besteden we veel aandacht aan duurzaamheid, naleving van regelgeving, kwaliteitsnormen en productie-efficiëntie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen voor verpakkingsoplossingen die de zichtbaarheid van uw merk versterken. Wij bieden uitstekende aanvullende diensten om het verpakkingsproces te stroomlijnen en de klantbeleving te verbeteren. Met onze toewijding aan innovatie en kwaliteit levert DaklaPack functionele oplossingen die opvallen in de huidige concurrerende markt.

DaklaPack Filling

Written by the company

Uw partner in het afvullen van food-, non-food-, en medische verpakkingen
Naast het ontwikkelen van mooie en betrouwbare verpakkingen, hebben wij jarenlange ervaring in het automatisch én handmatig afvullen van verpakkingen. Hygiëne, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Samen met u zoeken wij naar de best passende oplossing. Door ons oog voor detail en onze flexibiliteit vertrouwen vele klanten hun afvulproces aan ons toe. Dagelijks vullen we dan ook duizenden verpakkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op.
Kitting
DaklaPack maakt maandelijks 865.000 kits, van gevulde gripzak tot luxe verzenddoos Naast de productie van verschillende verpakkingen heeft DaklaPack ook veel ervaring met ‘kitting’. Alle gewenste items brengt DaklaPack samen in een kit. Gebruiksgemak en veiligheid voor de ontvanger staan voorop.
Warehousing
Naast de productie en de verkoop van allerlei verpakkingen en verzendoplossingen, bieden wij diverse aanvullende diensten. Een voorbeeld van een aanvullende dienst is logistieke service.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Excellent service

Very customer-oriented, helpful, easy to contact. Thinking ahead: they propose a solution before you even knew there was an issue. The best experience with this company.

September 26, 2016
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

administratie kosten te duur

14,50 orderkosten is to exspensive , post and pack for this item i have calculated at 8,75 i have never heard of verpakkingbelasting is this for the goverment of Holland or a new name for making more money from a product.

The product is great, good strong plastic good quality, can hang in the shop easely, easely open and close system, will probably order again but would like to see something done about the admin cost

April 13, 2012
Unprompted review
Show reviews in all languages. (628 reviews)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look