Daktechniekdriessen

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Ze gaven aan gecertificeerd te ziijn en…

Ze gaven aan gecertificeerd te ziijn en een rekening te kunnen geven voor de verzekering. Ongevraagd een camera inspectie uitgevoerd, rekende 49,50 per meter excl. btw en dus 642 euro lichter vroeg ik me af of de rekening wel klopte. De meneer mompelde wat, mijn man verstond het niet goed en betaalde. Op de rekening staat H.h. Allround. Met een gevoel dat zaken niet kloppen nog maar even gegoogled, blijkt dat we dus opgelicht zijn… fijn zo voor de feestdagen.

November 28, 2025

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Geeft geen gehoor en blokkeert je nummer op het moment dat je contact opneemt. Spullen afgebroken maar het niet willen oplossen. Totaal niet meedenken in een oplossing. Schoorsteen werd amper geveegd en ineens een dikke factuur zonder overleg daarover. Absoluut niet laten langskomen bij je thuis.

November 12, 2025

opgelicht!

Duidelijk opgelicht, helaas de reviews te laat gelezen en er met enig argwaan ingetrapt en betaald 503,36.
14-11 schoorsteen laten vegen en die avond gelijk melding gedaan van storing van de kachel (kon zijn rookgassen niet kwijt) Vanmorgen alsnog gebeld en ze zouden voor 14.00 terug bellen voor een oplossing. Helaas niet gebeld en het telefoonnummer is nu ook uit de lucht.
Nu pas op internet gezocht en de reviews gevonden!!
Gewoon opgelicht dus, triest dit soort volk. Als je toch op deze manier je geld moet verdienen is het echt te sneu voor woorden.

November 17, 2025

Ik ben ook opgelicht

Ik ben ook opgelicht, moest 702 euro betalen voor alleen schoorsteenvegen. Hier moet de politie toch echt iets aan doen. Mooie praatjes, een nep website waar iedereen intrapt. Prijs zou vanaf 49,50 zijn maar daar staat psm bij. Dat zie je niet. Dat zou per strekkende meter zijn. Dat laatste staat wel vol uit geschreven op de nepbon die je krijgt. In shock was ik en protesteerde. En ook nog 115 euro rekenen voor een zogenaamde camerainspectie. Geen camera gezien. Toen kon ik ook zonder btw betalen en dat heb ik met mijn stomme kop gedaan. Ze zijn je altijd een stap voor, ongelofelijk dat dit gewoon kan.
Dus hier nooit zaken mee doen, oplichters!!

Rated 1 out of 5 stars

Pas op voor deze oplichters.

Pas op voor deze oplichters.
Vandaag onze schoorsteen laten vegen nadat dit gedaan was kregen we de rekening van €742,30. Helemaal perplex van de prijs en in shock dit bedrag betaald. Vervolgens kijken we de rekening na waarop ook camera inspectie stond. Hier is geen camera het huis binnen geweest.
Pure oplichting, zodra je telefonisch contact zoekt zeggen ze de schoorsteenveger te bellen, dit gebeurt niet en je krijgt geen reactie, je wordt nog net niet uitgelachen aan de telefoon.

Pas op !!

Pas op ! Zijn regelrechte oplichters . Prijs van schoorsteenvegen ligt tussen de 50 en 75 in totaal en dat vragen zij per meter . Kreeg een zeer duister type aan de deur en had het gelukkig op tijd door . Nep firma !

Rated 1 out of 5 stars

Vandaag de grootste oplichters ooit…

Vandaag de grootste oplichters ooit over de vloer gehad! Daktechniek Driessen! Nooit mee in zee gaan. De schoorsteenveger drukte een iPad met algemene voorwaarde in onze handen of we maar even wilde tekenen. Eigenlijk hadden toen al alarm bellen moeten gaan rinkelen. Na nog geen 20 minuten bezig te zijn geweest zonder kleed en troep op de vloer achterlatend kregen we de rekening gepresenteerd 416 euro. Bizar! Bleek 49.50 per strekkende meter te zijn. Iets wat inderdaad op de site staat als je maar lang genoeg doorscrolled! Bellen naar het bedrijf resulteerde in een zeer agressieve meneer die ongelofelijk brutaal was! De afspraak was telefonisch gemaakt hierin werd niet nog een keer de prijs genoemd. En let wel het hele gesprek bleek opgenomen te zijn zonder toestemming en werd vandaag afgespeeld waar wij bij waren! Hoe bedoel je ze dekken zichzelf in voor hun boze klanten. Waar er ongetwijfeld al vele van zijn geweest! Kortom wees gewaarschuwd. Ondanks de zogenaamd mooie reviews op hun eigen site is dit gewoon een walgelijk oplichters bedrijf!

November 7, 2025

Schandalig bedrijf!!!

Schandalig bedrijf!!!

Oplichters zijn het met schandalige prijzen. Ze voeren werkzaamheden uit waar je niet om vraagt. Er wordt reclame gemaakt met schoonmaken vanaf €49.50 en uit eindelijke moesten we € 642,- betalen.

Terug gebeld en worden vervolgens grof afgewimpeld en wordt de verbinding verbroken. Bedrijf staat niet eens ingeschreven bij KVK.

November 7, 2025

Misleiding en oplichting.

Beste mensen let op wanneer u Daktechniek Driessen vraagt om de schoorsteen te vegen.
Als u niet precies aangeeft welke werkzaamheden gerealiseerd moeten worden en voor welke prijs, betaald u veel te veel Euro's voor de uitvoering.
Zij rekenen onder meer bijna EUR 50,- per meter schoorsteen en voeren onnodige werkzaamheden uit.
Ik noem dit misleiding en oplichting.

October 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit zijn grote oplichters en afzetters…

Dit zijn grote oplichters en afzetters met € 49,50 per meter schoorsteenvegen. Kvk en adres hebben ze niet, dus volledig onbetrouwbaar. Bovendien gebruiken ze foto’s van collegabedrijven. Mijn zoon staat op de foto, terwijl hij bij een schoorsteenbedrijf in Friesland werkt. Politie, ACM en ook Radar is inmiddels ingeschakeld. Ook de Autoriteit Persoonsgegevens is ingeschakeld vanwege ernstige schending van de privacy. Een review plaatsen bij een andere post op Trustpilot van hetzelfde bedrijf is niet meer mogelijk, omdat de gelinkte website door het bedrijf uit de lucht is gehaald. Maar doodleuk beginnen ze een nieuwe website en gaan ze door met hun vuile praktijken!

November 3, 2025

OPLICHTERS!!

Dit bedrijf licht mensen op en gebuikt foto's van andere schoorsteenveeg bedrijven. Bedrijf zit ergens in Utrecht, mijn zoon staat op deze foto en werkt voor een ander bedrijf in Friesland. Foto's zijn dus gestolen!!

November 4, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look