See what reviewers are saying
Company replied
Har alltid haft problem med fett hår och kliande hårbotten. Sedan 2 år tillbaka använder jag vaniljkakan och har gått från att tvätta mitt hår 5 gånger i veckan till att tvätta 1-2 gånger per veck... See more
Company details
- Hair Product Store
- Beauty Product Supplier
- Beauty Supply Store
- Cosmetic Products Manufacturer
- Cosmetics Store
Written by the company
EKOLOGISK HUD & HÅRVÅRD FRÅN DALARNA Dalarnas EKO är ett varumärke med hjärtat i Dalarna och en passion för hållbara, effektiva och professionellt utvecklade produkter. Vi specialiserar oss på att skapa premiumprodukter för hår och hud som inte bara är miljövänliga, utan också levererar verkliga resultat. Vår unika kombination av ingredienser och tillverkningsmetoder är noggrant framtagna i samarbete med professionella frisörer och kemister. Resultatet? Produkter som ger en känsla av nytvättat, friskt och lättskött hår med ett naturligt och hälsosamt utseende – varje dag. Våra kunder återkommer gång på gång, eftersom de ser skillnaden och känner skillnaden. Med Dalarnas EKO får du produkter som förenar effektivitet, premiumkvalitet och omtanke för både dig och vår planet. Sedan starten 2020 har vi förverkligat drömmen om friskare hud och hår till hundratusentals kunder i Sverige.
Contact info
Sweden
- dalarnaseko.se
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag har beställt vid två tillfällen och…
Jag har beställt vid två tillfällen och varit supernöjd! Snabb leverans och fina produkter som funkar jättebra till mitt hår och luktar så gott. Har även fått med något extra i varje beställning, vilket såklart är kul. Extra plus att produkterna tillverkas i Sverige.
Bra produkter
Finfina produkter som levererades som utlovat. Sheakrämen superbra till mina torra fötter och schampokakan + balsamkakan superfräsch doft.
Blev positivt överraskad
Blev positivt överraskad. Var lite skeptisk till en början med att schampokakan skulle torka ut håret för mycket, men balsamkakan räddade det totalt. Fick med en liten testbit av den nya pepparkakstvålen, vilket luktade helt fantastiskt.
Har än så länge endast hunnit använda schampot och balsamet en gång så kan inte säga hur länge det håller sig rent.
Förstår inte heller folks problem med leverans. Jag fick min relativt snabbt.
lol denna butik är inte ens svenskt…
lol denna butik är inte ens svenskt dropshipping så de ba skriker om de och sen så äre .com i slutet de ska va .se
Toppenprodukter och fin service
Jag har hittills gjort tre beställningar och är jättenöjd med både produkterna och kundservicen.
Första gången hade paketet gått sönder i posthanteringen vilket jag meddelade Dalarnas EKO. Fick ett trevligt svar på en gång trots att det var långt efter kontorstid vilket verkligen var över förväntan. Mitt nya paket anlände bara ett par dagar efteråt.
De andra gångerna jag beställt har allt kommit inom en vecka. Jag är alltså mycket nöjd med den fina och personliga servicen.
Produkterna funkar fint på både hår och hud, jag kommer att fortsätta att beställa därifrån.
Inget bemötande
Efter tre gångers försök att få kontakt lämnades jag i tystnad. Mitt mail kändes lite sårbart då jag berätta om min situation som var kopplad till min hälsa och hud. Jag frågade om produkterna som jag hade planerat att beställa. En vecka fortf inget svar.
Oprofessionellt att lämna någon hängande i tystnad i så många dagar och fortfarande ge jag inte fått någon respons.
Det är människor som man möter och hanterar.

Snabbt och smidigt!
Snabbt och fint packat och levererat i väldigt snabb tid. Supernöjd!

Bottenbetyg i uteblivna leveranser
Bottenbetyg, de levererar inte, svarar inte på mail och verkar totalt oförstående inför att meddela att man har problem med leveransen när kunden undrar var ordern är. Däremot går det bra att ta betalt direkt. Undvik detta företag!

Lovar mer än man håller
Lovar mer än man håller!
Man var väldigt snabb på att svara på frågor som jag hade inför min beställning...
Efter det var man inte så snabb längre...
Beställde och betalade sen händer det absolut ingenting..
Sände mejl men får inte något svar angående min leverans förrens jag skriver att jag vill avboka.
Skriver om att man ska sända kompensation men det lyser med sin frånvaro.
Svagt, mycket svagt. Jag är väldigt besviken!
Svar på svar
Det stämmer inte!
Jag började mejla er på fredag. På måndag när jag skrev "avboka" i rubriken i mitt mejl så fick jag svar från er med en ursäkt att ni missat tidigare mejl från mig.
Jag la min beställning natten mellan söndag 20 juli och måndag 21 juli. Vi är inne på 6 vardagar efter min beställning så det finns inte en möjlighet att ni hade kunnat hålla den leveranstid som ni lovar eftersom ni inte packat den.
Att sända ett autosvar om kompensation om det blir förseninga vore ju bara taskigt.
Ni skrev till mig "Skickat ett presentkort till din mail som du kan använda när du vill – utan utgångsdatum. Har du inte fått ditt presentkort - skriv till ,mejladress, med Ämnesrad "SAKNAR PRESENTKORT + ORDERNUMMER" så hjälper vi dig." .. Ett presentkort som givetvis inte kom som utlovat, fastän jag meddelade att jag inte hade fått det.
Att det var 50% rabatt ingick i beställningen eftersom ni hade rea.
Bemötande med omtank har ni inte lyckats med denna gång. Denna situation hade ni kunnat lösa mycket proffsigare och fått en nöjd kund.
Med tanke på tidigare omdöme för era leveranstider så avstår jag och förutsätter att återbetalningen kommer skyndsamt.

Reply from Dalarnas EKO
Jag köpte 3 kakor på chans för 1 år…
Jag köpte 3 kakor på chans för 1 år sedan och då visste jag att dom skulle omlokaliseras och kakorna skulle dröja ett tag.
Produkten var okey så jag ville pröva lite annat för att se om det var bättre
Beställde 2 produkter för bättre hårtillväxt, nurture scalp kaka och sprayen och nu är jag jättenöjd!
Efter första tvätten var det så mycket mera struktur i mitt tunna gråa hår. Och min hårbotten mår bättre av sprayen
Behöver definitivt ingen styling nu till vardags
Kommer köpa mera när detta är slut!
Vill varna andra för att handla av…
Vill varna andra för att handla av detta företag! Lade min beställning i maj och har fortfarande inte fått någon leverans. Har mejlat flertalet gånger, först om att jag saknar leverans, sedan om att jag vill ha tillbaka mina pengar, 670kr, utan framgång. Betalade med Swish eftersom det vid tillfället jag beställde var det enda betalningsalternativ som fungerade. Tyvärr har jag nu ingen möjlighet att få tillbaka några pengar via någon försäkring eller liknande. Har varit en trogen kund sedan flera år tillbaka, vet att många haft problem med leveranser men ville ändå stötta ett lokalt företag med bra och naturliga produkter men tyvärr kommer jag aldrig att köpa något därifrån igen. Känner mig så otroligt dum som blivit lurad på mina pengar för att jag valde att lita på detta företag. Inte kul heller att företaget kör kampanjer o liknande för att sälja mer när man inte ens kan leverera det som folk redan betalat för.

Reply from Dalarnas EKO
Beställde och betalade för två månader…
Beställde och betalade för två månader sedan och har inte fått några varor. Köp inget här, varning.

Reply from Dalarnas EKO
Har beställt varor 29/4 och de har inte…
Har beställt varor 29/4 och de har inte dykt upp ännu, 1 månad sen, får inget svar av dem, inget telefonnummer heller, oseriöst kan jag tycka, nu återstår att se om jag får mina pengar tillbaka.

Reply from Dalarnas EKO
Ingen leverans, inget svar.
Lade en beställning 10/5. Får inget leveransbesked, har mailat företaget, inget svar.
Verkligen tråkigt.
Jag ville göra en insats för miljön och minska plastförpackningarna. Kommer aldrig att handla från detta företaget igen.
Nu blir det jag som får krångla med Klarna om att jag inte har fått mina varor.
Uppdatering 1/7: Efter att ha svarat på ett mailutskick fick jag svar och sedan mina beställda varor. Jag är nöjd med produkten men vågar nog inte beställa igen, tyvärr.

Lade en beställning 30:e april
Lade en beställning 30:e april, har mailat företaget men får ingen respons. Tycker det är konstigt att andra fått leveranser.
Efter att jag lämnat omdöme fick jag ett mail. Har inte fått något tidigare, kollar alltid skräpposten. Tråkigt att behöva skriva här för att få en återkoppling. Hoppas att min beställning är på väg.

Reply from Dalarnas EKO
Beställde varor för över 2 månader…
Beställde varor för över 2 månader sedan. Har redan betalat men inte fått varorna levererade ännu! Har skickat flera mejl, skrivit i chatten och på Instagram och inte fått något svar. Rekommenderar ingen att handla här, under all kritik!
Alltså Schampokaka kamomill
Alltså Schampokaka kamomill. Love it! Det blir ett härligt mjukt lödder som enkelt fördelar sig i håret. Lite ovan känsla direkt efter tvätt då mitt hår blev väldigt strävt men så fort det torkat blev svallet istället otroligt lent och luftigt. Barnen tyckte det var väldigt roligt att använda en kaka i håret också :)
Låååånga leveranstider
Tycker verkligen att de har bra produkter och vill fortsätta handla men så trött nu på leveransproblem och förseningar. Det har vid nästan alla mina beställningstillfällen tagit lång tid, flera veckor, innan jag fått varor. Nu väntar jag på beställning som jag gjorde för 5 veckor sedan! Går inte att få tag på företaget varken via mail eller chat. Blir tokig!
Riktigt bra produkter
Riktigt bra produkter så nöjd och mitt hår har blivit så mycket bättre sedan jag började använda dessa produkter
Har inte haft några problem med leverans, alltid trevligt bemötande.
10/10
Kam även passa på att ge ett omdöme här.
Jag har alltid varit den personen som använt mig av flytande schampo produkter, delvis för att jag personligen tyckte att "hårdtvål" eller i detta fallet schampo var lite oldschool. Men haha ah, man lär sig något nytt. Jag har haft problem med mjäll och torr hårbotten vilket försvann ganska omgående efter jag började använda deras produkter.
Just nu har jag kört med deras BEAST Schampo men har också provat PRO Growth.
Ang deras leveransproblem så är det inget jag märkt iaf.
Kan tillägga precis som på förra sidan att jag också är egenföretagare och saker sker ibland vilket kan resulterat i missöden. Men fick både mail och det stod på hemsidan hur man skulle gå tillväga om man var en av dom drabbade.
Summa summarum helt klart prisvärda produkter💯
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.