Restaurant Damende Reviews 37

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige holdt vores sølvbryllup på Damende. Stedet er bare så perfekt at fejre kærligheden. Skønt sted, med den smukkeste udsigt til Haderslev Dam. Romantiske lokaler, top professionelle persona... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sikke et fantastisk sted forstærket af høj sol og en blikstille Dam. Maden var fantastisk i smag, mængde og udseende. Dette blev forstærke af en meget forudseende og høflig service. Tusind tak for e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Elendig kommunikation . Lover de ringer tilbage og svarer ikke på mail. 2 bookede fester blev afmeldt pga . Dårlig kommunikation . Vi har altid holdt alle fester på Damende , men nu må vi desværr... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Har netop nydt en dejlig tapas middag…

Har netop nydt en dejlig tapas middag på den skønne terrasse med efterfølgende kaffe. Super lækkert og vi er mætte og tilfredse. Den sødeste tjener gjorde det en tjener bør være god til ud over at servere og præsentere maden: Fik os til at føle os som verdens vigtigste mennesker. Tak for nu. Vil ikke tøve med at anbefale dette unikke sted 😊👍

August 4, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Vi har holdt vores bryllup på restaurant damende, det har vi ikke fortrudt. Smilende og professionel personale 😁 maden til et 12 til
Vi kommer helt sikkert igen

July 11, 2022

Dårlig kommunikation

Dårlig kommunikation. Ringer ikke tilbage som aftalt. Laver aftale om at blive kontaktet via mail, hvilket ikke sker. Jeg skal hele tiden trække i trådene. Opgiver til sidst. Rigtig ærgerligt, da min familie og jeg ellers tidligere har brugt Damende, ved flere lejligheder. Ærgerligt at den daværende forpagter ikke driver stedet mere.

September 22, 2021

Elendig kommunikation

Elendig kommunikation . Lover de ringer tilbage og svarer ikke på mail.
2 bookede fester blev afmeldt pga . Dårlig kommunikation .
Vi har altid holdt alle fester på Damende , men nu må vi desværre søge udenbys .
Ærgeligt vil ellers gerne støtte egen by.

September 4, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Holdt min 70 års fødselsdag i disse…

Holdt min 70 års fødselsdag i disse smukke omgivelser. Havde bestilt brunch til kl. 1000. Da vi kom derud var dørene låst, kunne ikke få kontakt med nogen ej heller på tlf. Gæsterne kom og vi måtte om bagved for at få døren låst op og blev mødt med sure miner og fik at vide at det først var kl. 1100. Men det var kl. 1000. Ingen velkomst og ingen tak for i dag da vi gik. Jeg prøvede at sige at jeg var skuffet over at vi ikke kunne komme i kontakt med personalet da vi kom, det blev ignoreret fuldstændigt. Ærgerligt at sådan et dejligt sted kan miste kunder på grund af dårlig service. Maden var god, men for dyr i forhold til mængden. Karin Pagh

July 31, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop nydt en fantastisk lækker…

Vi har netop nydt en fantastisk lækker brunch, i det dejligste vejr og med den smukkeste udsigt på terrassen ved restaurant Damende. Stedet emmer af historie og charme, og det varmer vores hjerter, at møde et værtspar med så stor respekt for netop disse historiske bygninger og som virker oprigtigt stolte af stedet.

Vores første, men absolut ikke sidste besøg på stedet.

July 4, 2021

Forsøgte at booke et bord til 2

Forsøgte at booke et bord til 2, fik hurtig respons og blev spurgt ind til hvor mange vi var. Hørte så ikke yderligere. Rykkede 3 gange for en bekræftigelse og efter 14. dage får jeg endelig en tilbagemelding på at det kan ikke lade sig gøre. Så man står tilbage med en dårlig oplevelse og et sted jeg ikke ville turde at lave en booking hos.

June 16, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Desværre ikke en god oplevelse.Service…

Desværre ikke en god oplevelse.Service mangelfuld - og vi bestilte kun kaffe og den var af ringe kvalitet - iskaffen kan ej anbefales. Opgav at spise frokost der- ærgeligt med så smukke omgivelser ...

July 26, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Vi var et selskab på 20 personer der…

Vi var et selskab på 20 personer der havde bestilt mad i god tid i forvejen til kl. 13.00... Maden vi havde bestilt var 160g steak, pommes frites, bearnaise, syltede løg til 165 kr. dertil skulle vi have chokoladekage med is til 65,- kr.
Da klokken var ca. 13.30 var maden endnu ikke kommet på bordet og vi måtte rykke efter den.
Der var 1 kok og 1 rigtig sød serveringspige der gjorde alt hvad hun kunne, hun burde have 5 stjerner for hendes arbejde.
Da maden blev serveret kom der en meget kold tallerken anretning med en meget kold steak, meget kolde champignons og kold skysauce. Tilbehøret dertil viste sig at være kartofler, som i øvrigt var det eneste der var bare lidt varmt.
Det der blev serveret var for det første ikke det vores bestilling havde lydt på, men det kokken havde fået at vide fra chefen at han skulle lave til vores selskab :-( Det var SÅ ringe, at ikke engang hunden ville have spist det!!
Vi gjorde under hele forløbet dem klar over at vi ikke ville betale for den elendighed og når vi ikke ville betale ville de ikke servere vores dessert for os. Det klarede vi os nok med - i stedet kørte vi forbi LAGKAGHUSET og købte den skønneste kage til eftermiddagskaffen hjemme hos os selv.
VI KOMMER ALDRIG DER IGEN OG VIL PÅ IKKE NOGET TIDSPUNKT ANBEFALE ANDRE AT BESØGE DENNE RESTAURANT :-(
Ved bordet ved siden af os sad der 6 damer der slet ikke fik noget mad, de havde simpelthen glemt deres bestilling og havde ikke noget mad at give dem andet end 2 tallerkner pommes.
Vores bus chaufør skulle have pariserbøf og der gik endnu længere tid inden han fik den end den tid vi havde ventet, da han langt om længe fik den serveret var den simpelthen mere tatar bøf - også den røg tilbage til køkkenet!!! Øv Øv Øv hvor en oplevelse!!!
Denne anmeldelse burde have 0 stjerner men skulle min. give 1 stjerne - til gengæld er det vigtigt at fortælle at den søde serveringspige burde have 5 stjerner for hendes venlighed, hun burde have ekstra i lønningsposen for at forsøge at vi skulle have det godt. Hun gjorde et flot stykke arbejde, bare rigtig ærgerlig at hun skulle stå model til dette fra kokken og chefens side :-(

September 29, 2018
Rated 2 out of 5 stars

3 sure smileys i træk og negative…

3 sure smileys i træk og negative medieomtale samt afskedigelse af personale for så endelig i august 2018 at få en smilende smiley burde vel få en restauratør til at tilbyde et godt produkt, såfremt han vil gøre sig forhåbninger om at fortsætte forretningen.
Det gælder tilsyneladende ikke forpagteren af restaurant Damende.
Ca. 1 måned efter den smilende smiley deltog jeg i et aftenarrangement med velkomstdrink, 3 retters menu samt kaffe og småkager. Drikkevarer inkluderet. Aftenen var aftalt måneder i forvejen.
Til at servicere 26 personer var der ansat 1 tjener og 1 kok. Ved ankomsten var bordet ikke færdig dækket. Der var derfor ingen til at byde velkommen. Velkomstdrinken kom efter ca. ½ times venten. Forretten (rimmet torsk med en ubestemmelig smag) efter yderligere venten ledsaget af kolde boller. Hovedretten: langtidsstegt men desværre også tørstegt svinemørbrad. Med 2 personer til at anrette og servere til 26 personer var der ikke meget varme tilbage i den varme ret.
Desserten (en æblesymfoni) med bl.a. ”spongecake”, som smagte mere af svamp end kage. Kransekagen til kaffen var netop taget op af fryseren og endnu ikke helt optøet i midten.
Da vi endelig efter denne oplevelse kunne forlade restauranten var der så mørkt omkring restauranten og på parkeringspladsen, at der måtte bruges lommelygter for at finde til bilerne.

September 13, 2018

Frokost på Damende !

Vi var i går den 9. august til frokost, fik Stjerneskud og fiskefilet m/popfrit
til de unge , Fuglsang classic fadøl og hvidvin fra Chile - alt
sammen var lækkert og elegant serveret.
Vi har et dejligt minde for dagen
Der er så skønne omgivelser og interiør her!

August 10, 2018

Damende

Damende, giver mig og min familie en meget dårlig mavefornemmelse.
Uegnet som restaurant. Forpagter bør fyres nu!!!

May 30, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Vi gik sultne derfra i dårligt humør

Var ude at spise med fruen og vores datter på 1 år for noget tid siden. Børnefamilier ved hvor meget den slags er skattet, så forventningerne stod i kø - og med stedets smukke placering og halvhøje priser vel med rette.

Desværre levede mad og betjening slet ikke op til forventningerne.

Vi kom lidt udenfor sæsonen men havde nok alligevel forestillet os, at der ville være andre end os på restauranten. Det var ikke tilfældet, så det var da intimt om ikke andet men desværre også lidt trist og stemningsforladt. Og de manglende gæster burde måske have indikeret hvad der ventede os senere.

Tjeneren (en maskulin kvinde der åbenlyst virkede træt af sit job) var særdeles arrogant og maden generelt skuffende. Vi forventer heller ikke at andre skal synes om vores børn, men studsede alligevel over, at smil og venlighed ikke var til salg den aften på noget tidspunkt hos den tjener. Tværtimod virkede tjeneren meget irriteret over, at vi havde tilladt os at 'slæbe ungen med'. Maden smagte ok, fin sauce og udmærket tilbehør, men kødet var sejt som sålelæder, og det blev ikke bedre af, at man ikke fik udleveret grillbestik. Derudover forlod vi næsten mere sultne end mætte stedet pga. en mikroskopisk anretning.
Det koster marginalt at servere 2 ekstra kartofler for kunden - men der blev sparet hele vejen rundt. Det koster så et genbesøg i vores tilfælde, og vi kommer der ikke igen.

Aarøsund Badehotel giver en langt bedre oplevelse i nærområdet.

May 27, 2015

Fantastisk udsigt og mad

Restaurant Damende har god mad, en enestående udsigt og nogle fanatiske bygninger og lokaler som minder en om starten af 1900-tallet.

December 13, 2014

Is this your company?