Damessmartwatch.nl Reviews 10

3.8

Company details

1. Watch Store

Written by the company

Damessmartwatch.nl is een webshop, die zich richt op de dames onder ons. Met de smartwatches proberen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden, die voldoen aan de wensen en behoeften van de vrouw. Hiermee focussen we op de vraag: hoe kunnen de smartwatches gestyled worden met een leuke outfit? Verder richten wij ons op de verkoop van dames smartwatches tot 150 euro, omdat een digitaal horloge in onze ogen niet duur hoeft te zijn. Ook houden we het aanbod beperkt in onze shop, omdat wij streven naar perfectie. "Less is more" is dan ook een veelgehoorde uitspraak binnen ons bedrijf. Wij willen met een selectief aantal producten zoveel mogelijk tevreden klanten bedienen. Doordat we het aantal producten laag houden, kunnen we alle producten de welverdiende aandacht geven. Hiermee onderscheiden wij ons van de grote merken, zoals Garmin, Michael Kors en Apple.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en betrouwbaar bedrijf!

Ik heb daadwerkelijk mijn geld terug gekregen binnen 10 dagen, zoals in de mail ter kennisgeving was aangegeven. Het was zelfs binnen 4 dagen! Ik heb op dinsdag 23 april een Smartwatch besteld om 20:14 uur. Na mijn betaling van €230,95, kreeg ik diezelfde avond om 20:39 uur (precies 25 minuten later) een mail met "kennisgeving van terugbetaling". Verder geen uitleg erbij. Hierop heb ik op woensdag 24 april om 21:21 uur een mail gestuurd, waar niet op gereageerd werd. Waarna ik gister heb gebeld, maar geen gehoor kreeg. Ik kreeg een sms terug met de vraag of het dringend was. Ik heb 2 smsjes terug gestuurd, die werden zo'n 3 uur later beantwoord en vandaag heb ik het geld weer teruggekregen. Super service en héél fijn dat de uitleg er ook bij kwam, dat gaf mij toch een gerust gevoel. De order was geannuleerd. Het product was helaas niet meer leverbaar vanuit de groothandel. Begrijpelijk!

April 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Niet kopen, zonde van je geld.

De smartwatch ging aan, verder deed hij weinig. Maar dat is niet het ergste. Gemaild, paar keer geappt, en deze jonge starter reageerd niet. Voor 90 euro mag ik wel verwachten dat je een reactie en nieuwe watch krijgt. Dus op bol.com een smartwatch voor 30 euro gekocht en die werkt perfect en heeft meer functies. Vervelend dat ik een slechte review moet plaatsen, maar het is wat het is. Erg jammer. Dus meneer de Commandeur vd yoitube filmpjes, voordat je vraagt dit review te verwijderen net als bij die andere klant, reageer op z'n minst.

October 22, 2023

Reply from Damessmartwatch.nl

We vinden het erg jammer om deze review te lezen. We reageerden binnen enkele dagen, vanwege drukte en een grote toename in aantal bestellingen. Hiervoor ook meerdere keren excuses aangeboden. Ook aangeboden om het bedrag retour over te maken, zonder dat deze retour gestuurd hoeft te worden. Dit was helaas in dit geval lastiger omdat het om een cadeau ging. Ook verder niet vernomen na onze reactie met video handleiding dat dit niet voldoende was voor het beantwoorden van deze vragen. We zouden het erg waarderen als deze review zou kunnen verwijderd en we toch nog het bedrag retour kunnen overmaken. Mocht een eventuele volgende kopen een smartwatch van ons willen kopen, zorg er dan altijd voor dat je eerst de uitlegvideo bekijkt. Zo weten we zeker dat de smartwatches voldoen aan de verwachtingen van nieuwe klanten. Het klopt namelijk dat je niet dezelfde functies hebt als met een Apple Watch of een Garmin. Daar is de prijs ook naar :).

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel erg tevreden met de service…

Ik ben heel erg tevreden met de service die ik heb gehad. De smartwatch die ik had uitgekozen bleek toch de verkeerde keuze voor mij te zijn. Maar dat was geen enkel probleem. Ik heb hem netjes binnen de gestelde termijn kunnen retourneren en heb mijn betaling terug ontvangen. Daarnaast werd me nog aangeboden om me verder te helpen bij het vinden van wel de juiste smartwatch voor mij. Top!!

October 4, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Toch goedkope horloges?

Ik weet niet of dit bedrijf betrouwbaar is. Onlangs heb ik een leuk horloge gezien op hun website waarna ik ging kijken wie erachter zit. Over Commandeur Marketing is voor zover ik kan zien niets bekend online en op het adres wat ze hebben opgegeven kan ik alleen een groentewinkel vinden. Ook ben ik tijdens mijn zoektocht exact dezelfde horloges tegengekomen uit China, maar dan voor zo'n €25.

September 4, 2023

Reply from Damessmartwatch.nl

Uiteraard hebben we via de mail al even contact opgenomen, maar delen ook graag hier even onze reactie, omdat voor ons een goede klanttevredenheid erg belangrijk is.

We zagen zojuist jouw 2 sterren review. Bedankt voor je feedback. We werken eraan om onze over ons pagina sterker te maken (wellicht dat het dan betrouwbaarder overkomt).

Wel vinden we het uiteraard erg jammer dat we eerst een kortingsbon weggeven, vervolgens vragen of we je kunnen helpen en dan niet betrouwbaar genoeg overkomen.

We zijn een beginnend bedrijf met smartwatches van ons eigen merk die wij exclusief verkopen, met luxe horlogedoosje erbij. Ook hebben we eigen productafbeeldingen die we zoveel mogelijk toevoegen aan de producten (helaas is dit soms nog niet mogelijk, omdat we in de opstartfase zitten en daardoor sample afbeeldingen gebruiken).

We zouden het erg op prijs stellen als je de review zou kunnen verwijderen, omdat niets zo vervelend is als een negatieve review in de opstartfase van een bedrijf. We hopen op je begrip hiervoor. Bellen mag ook altijd: 0623879601. Je krijgt dan de eigenaar Jesse Commandeur aan de lijn.: https://www.linkedin.com/in/jesse-commandeur-1265b3151/

Daarnaast hebben we ook een video met een uitgebreide handleiding hoe de smartwatches werken: https://www.youtube.com/watch?v=URNJ3lH3jww

We zouden het erg waarderen als je de review zou kunnen intrekken en een review wilt plaatsen na een eventuele bestelling :)

Rated 4 out of 5 stars

Mooi en handig

Ik had de rose gouden smartwatch besteld en ik ben er heel blij mee. Ik gebruik vooral de stopwatch veel tijdens intervaltrainingen. Het scherm is lekker groot en helder, handig als je tijdens het hardlopen regelmatig je tijden wilt checken. En je hebt via de app ruime keuze uit leuke en mooie achtergronden.
Enige minpuntje vind ik de slechte vertaling van de app naar het Nederlands (een target is een doelwit). Maar al met al ben ik heel tevreden.

April 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Cadeau voor m'n vriendin besteld

Cadeau voor m'n vriendin besteld. Hij was vlot binnen en met een bescheiden budget toch een mooie smartwatch!

March 3, 2023

Reply from Damessmartwatch.nl

Bedankt voor je review, Tristan! Fijn om te horen. We hopen je snel terug te zien bij damessmartwatch.nl

Super tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van mijn smartwatch. Eerst dacht ik: Wel kostbaar, maar het is het meer dan waard. Zeer snelle levering. Vrijdag besteld, en zaterdag al in huis. 5 sterren zijn zeker verdiend

February 17, 2023

Reply from Damessmartwatch.nl

Heel fijn om te horen! We hopen je snel terug te zien in onze shop. We hebben ons aanbod nu verder uitgebreid met gouden en zilveren smartwatches, dus wie weet dat je jouw collectie nog verder kunt uitbreiden 😉

Super alternatief!

Een super alternatief voor de duurdere smartwatches en snel geleverd! Heel fijn!

February 8, 2023

Reply from Damessmartwatch.nl

Bedankt voor je review Yanara! Fijn om te horen dat de nieuwe smartwatch goed bevalt! We zien je graag terug in onze shop.

Aanrader!

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit! In de toekomst zal ik zeker nog een keer bestellen. Echt een aanrader!

February 9, 2023

Reply from Damessmartwatch.nl

Bedankt voor je review Christine. Hier doen we het voor. We zien je graag snel weer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look