Vandaag hebben we thuis het kinderfeestje van onze dochter gevierd met een geweldig bubble tea feestje, verzorgd door Dana’s Bubble Tea. Wat was dit een schot in de roos! De kinderen hebben... See more
Company replied
Mijn dochtertje heeft met haar 15 vriendjes en vriendinnetjes een heerlijke Bubble Tea Party thuis gehad🥳🥳 De dames waren lief met de kindjes en hadden lekker veel versiering en knutselactivite... See more
Company replied
Dit feestje voor de 10de verjaardag van mijn dochter gedaan. Het was een leuke ervaring voor alle kinderen. Een afwisselend feestje met knutselen, kleuren en bubble tea maken. Er was aandacht voor i... See more
Alles was top geregeld. Mijn dochter heeft een leuk kinderfeestje gehad. Locatie naast de speeltuin was super. De meiden konden na afloop nog lekker hun energie kwijt in de speeltuin. Tip: zorg voor a... See more
Company replied
Bij Dana’s BubbleTea bieden we unieke en interactieve kinderfeestjes aan voor kinderen van 6 tot 12 jaar (6 tot 8 jaar alleen met toestemming van de ouders zelf). Ook doen wij vrijgezellen feestjes of nou ja, verzin het en wij kunnen elk feestje in overleg doen. Ons feestje duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en staat geheel in het teken van creativiteit, plezier en natuurlijk bubble tea!
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dit feestje voor de 10de verjaardag van mijn dochter gedaan. Het was een leuke ervaring voor alle kinderen. Een afwisselend feestje met knutselen, kleuren en bubble tea maken. Er was aandacht voor ieder kind.
En mijn dochter vond het erg leuk dat ze een kado mocht uitkiezen!
Ze heeft inmiddels al 4x gezegd hoe leuk ze het vond!
De kinderen hebben zich enorm vermaakt en hebben zichtbaar genoten. De dames hebben het feestje fantastisch verzorgd en aan werkelijk alles gedacht. We werden volledig ontzorgd en hebben zelf ook volop genoten van het feestje.
Twee superlieve, enthousiaste dames die met zoveel aandacht en plezier te werk gaan. Helemaal top! En heerlijke bubble tea!
Absoluut een aanrader voor een origineel en geslaagd kinderfeestje!
Heel erg bedankt!

Reply from Danasbubbletea
Vandaag hebben mijn 2 dochters van bijna 11jaar een super leuk bubble tea feestje gehad op een hele mooie locatie
De kinderen hebben het allemaal leuk gehad en jullie hebben het echt heel leuk gedaan
En zoveel tijd erin gestoken om een locatie te vinden en ben jullie daar heel dankbaar voor
En nogmaals bedankt voor alles en het super leuke cadeautje
Heel leuk concept voor een meiden feestje! Onze dochter werd 9. Ze hebben gezellig samen geknutseld aan een bubble tea beker waarna verschillende bubble Teas te mixen en proeven. Leuk opgemaakt op onze tuintafel met een barretje erbij voor het mixen. Daniëlle en haar collega zijn heel vriendelijk, en ook flexibel. Wij liepen namelijk een beetje uit met onze planning en daar werd heel fijn mee omgegaan. Aanrader!
Onze dochter en haar vriendinnen hebben genoten. Daarbij was mijn zoontje ook welkom nog op het laatste moment. Danielle en Elly hebben ervoor gezorgd, dat onze dochter, zoon en vriendinnen een top dag hebben gehad. Wij zouden Danasbubbletea aan iedereen willen aanraden, die op zoek zijn naar een leuk kinderfeest.
Nogmaals Danielle en Elly super bedankt namens Ziggy, Michelle, Kyjesseley en Kingsley
Gisteren hebben we het bubble tea kinderfeestje voor de 11e verjaardag van mijn dochter gehad en het was echt fantastisch! Mijn dochter noemde het zonder twijfel het leukste feestje dat ze ooit heeft gehad. En dat zegt veel, want we hebben door de jaren heen al van alles gedaan: zwemmen, rolschaatsen, bioscoopfeestjes en meer.
De meiden zijn ruim drie uur lang op een geweldige manier beziggehouden. Ze begonnen met het versieren van hun eigen pet, maakten daarna hun eigen heerlijke bubble tea (het gehele proces, stap voor stap en keuze uit heerlijke smaken), knutselden sleutelhangers, speelden een hilarisch olifantenspel en sloten af met het maken van slaapmaskers. Het programma zat ontzettend goed in elkaar en er was steeds weer iets nieuws en leuks te doen.
Wat het feestje echt bijzonder maakte, was de begeleiding van Elly en Danielle. Dit moeder-dochterduo is perfect op elkaar ingespeeld. Ze zijn enthousiast, vriendelijk, geduldig en hebben een natuurlijke manier van omgaan met kinderen. Vanaf het eerste moment hadden ze de volledige aandacht van de groep.
Als ouder hoefde ik me nergens druk om te maken. Alles was uitstekend georganiseerd en ik kon gewoon genieten terwijl zij de kinderen begeleidden en vermaakten.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een origineel, creatief en zorgeloos kinderfeestje. Bedankt Elly en Danielle voor deze onvergetelijke middag! Liyana praat er nog steeds over.
Super lieve dames die werkelijk aan alles gedacht hadden, heerlijke bubble tea en alles werd weer keurig achtergelaten, chapeau!! De kids vonden het geweldig!!
De dames waren lief met de kindjes en hadden lekker veel versiering en knutselactiviteiten meegenomen. Er werd druk en super serieus geknutseld haha☺️ En ook het maken van de Bubble Tea zorgde natuurlijk voor veel plezier! Bedankt Dana’s Bubble Tea♥️
Tip: bij een grote groep is het fijn als de wachtende kindjes of degenen die al klaar zijn, met een andere activiteit bezig gehouden worden😊

Een geslaagd feestje! 🥳🥳
De lieve dames Danielle en haar moeder van Danas Bubble Tea hebben het verjaardagsfeestje van onze dochter Amelie verzorgd. Het contact verliep vanaf het begin heel fijn. Ze dachten goed met ons mee en uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om het feestje bij ons thuis te houden, wat erg prettig was.
We werden volledig ontzorgd en alles was tot in de puntjes geregeld. De opbouw van het feestje was duidelijk en leuk. De meiden hebben zich geen moment verveeld en hebben enorm genoten.
Danielle en moeders, bedankt voor de fijne samenwerking en het onvergetelijke feestje!
Wij raden Danas Bubble Tea zeker aan! 💛

Reply from Danasbubbletea
Wat een lieverds!! Maken er echt een feestje van, kids mogen hun eigen bubbles maken, en we hebben veel leuke dingen gehoord over Dana's bubble tea tijdens onze open dag. Vooral het welkome gevoel zal ons nog lang bijblijven!!

Wat een fantastisch kinderfeestje bij Dana’s Bubble Tea! 🎉🧋
Voor ons echt een 10/10. Het contact vooraf was perfect en alles was tot in de puntjes geregeld. De kinderen zijn zo lief ontvangen en hebben ontzettend genoten.
De locatie in het Kralingse Bos, bij de kinderboerderij, maakte het helemaal af: spelen, dieren bekijken en zelfs foto’s maken – het was één groot feest. De activiteiten waren superleuk en goed georganiseerd, zowel vooraf als tijdens het feestje. Dana pakt echt uit, niets is te veel!
Ook haar moeder, met wie ze dit samen doet, is een ontzettend lieve vrouw. Samen zorgen ze voor een warme en gezellige sfeer.
Namens mijn dochter: zij heeft een onvergetelijke verjaardag gehad en enorm genoten! 🥰
Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuk en goed georganiseerd kinderfeestje.
ILY en Mildred❤️

Reply from Danasbubbletea
Mijn dochter en haar vriendinnen hebben enorm genoten van het knutselen en de bubble tea! Wij werden als ouders echt ontzorgd door Danielle en haar moeder.Ze zijn heel leuk met kinderen en in het programma zit voldoende afwisseling zodat ze zich niet vervelen.
Vooraf was de communicatie ook fijn, ivm een verbouwing thuis kon het feestje op locatie plaats vinden. Het was fijn dat ze daar tussendoor ook nog even naar buiten konden.

Reply from Danasbubbletea
2 top dames die hebben gehost. Met heel veel zorg en geduld zelfs met een hoog zwangere mama erbij!!
Dit is echt een aanrader voor de kinderen. Lekkere bubble tea workshop en andere activiteiten . De 12 jarigen hebben zich totaal niet verveeld

Reply from Danasbubbletea
Vandaag een kinderfeest gehad met 6 meisjes. In eerste instantie zouden het er 7 zijn, maar jammer genoeg was er eentje ziek. Daniëlle heeft dit met de betaling heel netjes opgelost en heeft ook meegedacht aan hoe we de invulling van het feestje anders konden doen.
Elly was ook mee en is ook heel gezellig met de meiden. Al met al, een geslaagd feestje!

Reply from Danasbubbletea
Vandaag het kinderfeestje gevierd bij Dana’s bubbletea en het was volgens de 6 meiden het aller leukste kinderfeestje EVER. Ze zijn lekker creatief bezig geweest en hebben natuurlijk heerlijke bubbletea gemaakt. Er lag snoep, koek en chips op tafel, drinken werd ook verzorgd. We mochten zelf een taartje meenemen en na het taart eten, was er gelegenheid voor de cadeau’s. Ilaysha mocht ook een cadeau uitkiezen van Dana’s bubbletea team, super lief!

Reply from Danasbubbletea
Wij hebben een geweldig bubbeltea-feest gevierd voor mijn dochter! Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we hartelijk ontvangen door twee ontzettend vriendelijke, lieve en behulpzame dames. Alles was tot in de puntjes geregeld – je merkt echt dat ze dit met liefde en aandacht doen.
De kinderen hebben zich super vermaakt! Het was lekker afwisselend met verschillende activiteiten, en de muziek paste helemaal bij hun smaak. De locatie op de boerderij maakte het extra bijzonder – na het feestje konden de meiden nog heerlijk buiten genieten.
De jarige werd bovendien nog extra verwend met een cadeautje, wat het feest helemaal compleet maakte. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een origineel en gezellig kinderfeestje! 💖

Reply from Danasbubbletea
We waren hartelijk ontvangen door Dana's Team, bubble tea thema was een geslaagd verjaardagfeest. Yara en haar vriendinnen hebben genoten. Wat ik fijn vond diversiteit van crea activiteiten tijdens de party en leuke ervaring zelf Bubble tea maken.👍

Reply from Danasbubbletea
Wat een subliem feestje! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we warm ontvangen door twee ontzettend lieve dames. Ze waren superzorgzaam, behulpzaam en betrokken – je voelt aan alles dat ze dit met liefde doen. De aankleding was gezellig en helemaal in stijl, er was meer dan genoeg te doen voor de kinderen, en alles werd perfect begeleid.
De jarige werd extra in het zonnetje gezet met een leuk cadeautje, en er waren volop drankjes en snacks die ook nog eens met zorg werden geserveerd door de dames zelf. De meiden hebben zich geen moment verveeld en hebben het zó naar hun zin gehad.
Kortom: een fantastisch kinderfeestje dat ik iedereen zou aanraden. Dankjewel voor alles!

Reply from Danasbubbletea
Mijn dochter heeft met haar vriendinnen en vriendjes een geweldig feestje gehad vandaag!
Naast creatief zijn, lekker gezongen, gedanst en gespeeld.
Ik krijg alleen maar positieve reacties terug van ouders.
Alles keurig gecommuniceerd en geregeld, bedankt dames😉

Reply from Danasbubbletea
Het was heel goed geregeld, de meiden hadden het echt naar hun zin. Ik hoefde eigenlijk niks te doen. Tussendoor kon iedereen in de speeltuin spelen. Er is mogelijkheid om evt. Pannenkoeken op te warmen. Drinken was er meer dan voldoende en vooral de bubble tea was top! Na afloop kreeg iedereen hun knutselwerkjes mee.