Virkelig flot arbejde og hurtig service…
Virkelig flot arbejde og hurtig service og arbejde! Meget tilfreds

Reply from Danhandy
DanHandy ApS er en professionel ejendoms og anlægsvirksomhed med fokus på belægning, indkørsler, terrasser og komplet haveanlæg. Vi leverer kvalitetsarbejde til skarpe priser og står for hele processen, fra opgravning og bundopbygning til færdig belægning og finish. Skal det fikses? Så klarer DanHandy det
Egholmen 2 , 5240, Odense NØ, Denmark
Virkelig flot arbejde og hurtig service og arbejde! Meget tilfreds

Reply from Danhandy
God og pålidelig samarbejdspartner der altid betaler til tiden
Der er styr på tingene hos Danhandy. Den aftalte deadline bliver overholdt og det er nemt at komme i kontakt med både ledelsen samt folkene i marken💪
De tager både det sjove samt knap så sjove med et glimt i øjet og smil på læben! Stor anbefaling her fra

Reply from Danhandy
Fik lagt fliser, det er nogen gode arbejdere og et rigtig flot resultat.

Reply from Danhandy
Jeg vil helt klart anbefale Danhandy.
Arbejdet blev udført grundigt og med øje for detaljerne og resultatet, lever fuldt op til mine forventninger. Samtidig er de også utrolig flinke og imødekommende hvilket gør hele processen endnu bedre.

Reply from Danhandy
Jeg har lige fået lagt ny indkørsel og terrasse, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet.
Det, der virkelig imponerede mig, var deres blik for detaljen. Stenene ligger snorlige, og afslutningerne mod muren sidder lige i skabet. Man kan tydeligt se, at det er folk, der går op i deres håndværk og ikke bare "springer over, hvor gærdet er lavest"

Reply from Danhandy
Jeg kan klart anbefale Danhandy. Jeg har brugt dem til flere projekter på fyn. Både jeg og min familie har haft dem ude flere gange.
Både til have arbejde og belægning har de leveret et kanon arbejde, og altid god stemning & venlige personer der kommer ud & udfører arbejdet.
En klar anbefaling herfra i hvert fald! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Danhandy
Det var en lang proces med mange afbud, mine fliser ligger pænt. Dem der var hos mig var søde og hjælpsomme, men måtte diskutere om jord der skulle på der hvor der skulle anlægges græs.
Søde gutter der udførte arbejde, der arbejde for deres løn.

Reply from Danhandy
Super professionelt arbejde, vi fik lagt fliser og det er blevet SÅ flot. De er nemme at komme i kontakt med, de informerer løbende om hvornår de ankommer og de to mænd der var her, var hurtige, dygtige og fik ryddet så meget op at vi ikke selv skulle ordne noget. Kæmpe stor ros herfra.

Reply from Danhandy
På bare fem dage fik vi gravet hele forhaven op og lagt nye fliser med fuld bundopbygning på 125 kvadratmeter med to kvadratiske bede omkring eksisterende træer. Der er tale om virkelig veludført arbejde fra start til slut, navnlig med fokus på de sidste detaljer, præcis tilskæring af 80mm tykke fliser og afslutning med grus og jord langs kanter og i bede. Desuden er det vældig behagelige mennesker at have besøg af, og der blev godt nok knoklet igennem; vi er megaglade for resultatet :-)

Reply from Danhandy
Fik lavet min forhave - der blev rådgivet rigtig godt mht flisevalg og hvordan det kunne lægges
Selve arbejdet blev udført på kun tre dage og er så tilfreds med resultatet
Der skulle tages hensyn til eksisterende træ og brønd
Jacob var altid på telefonen og meget flinke folk der arbejdede her :)

Reply from Danhandy
Jeg fik lavet belægning i min carport, ved indgangen til huset og ud mod haven, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Arbejdet blev udført professionelt, og man kan tydeligt se, at der er lagt tid og omhu i detaljerne. Kommunikation under hele processen var god, og alt blev lavet som aftalt. Resultatet ser virkelig flot ud, og området har fået et helt nyt udtryk. Kan klart anbefales.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg fik lavet terrasse.
God og hurtig service.
Godt arbejde.
Holder hvad de lover.
Kan varmt anbefale firmaet.

Reply from Danhandy
Vi har benyttet os af Thomas’ gode egenskaber til vores have i et års tid. Altid god og hurtig service. Thomas er fleksibel, svarer lyn-hurtigt, arbejder effektivt og leverer altid pæne resultater. Kunne ikke finde på at bruge andre til min have igen!