Danish Body Therapy Reviews 14

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Gør det….

Jeg tog uddannelsen som kropsterapeut hos Danish Body Therapy for at få samlet og udbygge på det, jeg allerede kunne – og det lykkedes.

Det har været intenst og til tider nervepirrende, især med deleksamenerne hver 3. måned, hvor man virkelig bliver testet. Man kan ikke gemme sig – og det er præcis det, der gør, at jeg i dag føler, jeg faktisk kan noget.

Jeg bruger det hver dag i mit arbejde med børn i en specialklasse. De er ærlige – og de tager imod det her. Det betyder alt.

Jeg har også fået et venskab med fra uddannelsen, som jeg stadig udvikler mig sammen med.

Og vigtigst: det har gjort mig sulten på mere. Jeg er spændt på, hvor det her kan føre mig hen.

Kan klart anbefales – hvis man er klar på at give noget af sig selv.

April 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

En uddannelse der gøre en forskel

Jeg har været utrolig glad for forløbet hos Danish Body Therapy. Det har været et 1-årigt online forløb, som har været både lærerigt og udviklende. Jeg har fået stærke faglige redskaber og en dybere forståelse af kroppen og sammenhængen mellem krop og psyke.

Undervisningen var struktureret og nem at følge, og der var en god balance mellem teori og praksis. Kim Kristiansen var meget dygtig og effektiv til at give grundig og brugbar feedback, som virkelig har styrket min læring og udvikling.

Forløbet har også givet mig en større kropsbevidsthed og personlig udvikling, som jeg kan bruge både privat og i mit arbejde. Jeg føler mig i dag langt bedre rustet til at arbejde med mennesker.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre, der ønsker både faglig og personlig udvikling

April 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Netop færdiguddannet DBT Kropsterapeut.

Jeg er netop blevet færdiguddannet DBT kropsterapeut, og jeg kan varmt anbefale uddannelsen.
De sidste 12 måneder har været både intensive og lærerige, og jeg har opnået en stor mængde viden og praktisk erfaring. Uddannelsen er meget praksisnær, hvilket har gjort det muligt for mig allerede under forløbet at hjælpe en række klienter i min egen praksis.
Jeg var i starten skeptisk over for at tage en online uddannelse som kropsterapeut, men den bekymring blev hurtigt gjort til skamme. Materialet er yderst gennemarbejdet, med omfattende og detaljerede videoer, hvor alle teknikker og øvelser bliver grundigt gennemgået.
Under uddannelsen har jeg øvet teknikkerne med en fast makker, men fik også hurtigt mulighed for at arbejde med egne, betalende klienter. Allerede efter tre måneder begyndte jeg at tage betalende klienter ind, og har derfor allerede tjent uddannelsen ind.
Kim, stifteren af Danish Body Therapy, er en dygtig underviser, som altid giver konstruktiv og brugbar feedback.

March 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Den uddannelse er til dig som elsker at hjælpe andre!

Den uddannelse er til dig som elsker at dykke lidt mere ned i kroppen og dens vilde egenskaber. Jeg tog uddannelsen online, hvilket gjorde det super nemt og behageligt hele vejen igennem ved siden af mit job. Kim er en meget kompetent og dygtig til at hjælpe hele vejen igennem. Jeg har kun positive ting at sige om denne uddannelse og hele konceptet med Danish body therapy!

February 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

DBT- Danish Body Therapist er super god…

DBT- Danish Body Therapist er super god uddannelse som har udvikle mig og udvide min horisont på flere forskellige punkter. Som uddannet fysiurgiske og sportsmassør troede jeg at jeg var dækket godt med tekniker indtil jeg startede på uddannelse som kropsterapeut. Uddannelse hos DBT har gøre mig mere komplet som behandler og har udvidet horisonten hvordan kan man har HOLISTISK tilgang til kroppen. Chakrasystem og meridianer baner har gjort så stor indtryk på mig og min fremtid behandling med bedre resultat for behandling. Så helt klart kæmpe anbefaling fra min side til Danish Body International uddannelse men super god og dygtig lærer KIM.

February 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Uddannelsen til danish body therapy…

Uddannelsen til danish body therapy kropsterapeut, kan jeg anbefale på det stærkeste. Det har været en rejse, der har budt på en stor portion selvudvikling og en masse velsammensat holistisk uddannelses materiale.

December 10, 2025

Seriøs online uddannelse

Både det teoretiske materiale og videoerne af de praktiske teknikker på online uddannelsen er af virkelig høj kvalitet og Kim er en virkelig dygtig formidler.

Kim har en kæmpe viden om sit felt, og han svarer på alle spørgsmål inden for ganske kort tid.

May 1, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Uddannelsen online passer perfekt i en travl hverdag

Uddannelsen online passer perfekt ind i en hverdag med fuldtidsarbejde.
Hver modul kan studeres når du har tid, og du slipper for at tænke på transport og faste undervisningstider.
Du bliver sat sammen med andre studerende som du kan mødes med fysisk og øve. Derudover øver du ret hurtigt i forløbet på familie og venner, og herefter på klienter.
Der er fine videoguidninger og fyldestgørende skriftelig undervisningsmateriale.
Det er let at sparre med alle studerende på den online platform, og Kim er altid på sidelinjen ved behov for uddybning.

May 3, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Jeg synes uddannelsesmaterialet er…

Jeg synes uddannelsesmaterialet er rigtig godt. ærgerligt at man skal betale for at tilgå det- heldigvis ikke sååå dyrt :-)
svært når man skal sende eksamensopgaverne men det lykkes og det er god feedback man får til besvarelsen.
Jeg glæder mig til at bruge min DBT uddannelse fremadrettet :-)

April 30, 2025

Super god uddannelse

Det har været en super god uddannelse. Jeg har især godt kunne lide at arbejde med hvordan kroppen og psyken hænger sammen. Det har været rart at man har kunne læse sig til alt, men også at man har kunne se behandlingsmetoderne samt øvelserne på videoer. Jeg har taget uddannelsen, imens jeg har været på barsel og sideløbende med mit job, hvilket sagtens har kunne hænge sammen. Vores lærer på uddannelsen har været super professionel og man har kunne få fat på ham, hvornår som helst for at få besvaret eventuelle spørgsmål der har måtte være. Jeg kan klart anbefale denne uddannelse til andre!

April 22, 2025

DBT Kropsterapeut Uddannelsen

Jeg elsker kroppen og psyken og hvordan den arbejder samme, og det lære jeg en masse om på denne uddannelse. Jeg har fået flyttet lidt grænser med nogle lidt udfordrende øvelser og elsker den kropsbevidsthed jeg har fået og ikke mindst den store viden om hvordan psyken sætter sig i kroppen og hvordan man kan bearbejde det.
Overvejer du at tage uddannelse vil jeg klart anbefale det, for du kommer til at lære noget om dig selv, men ikke mindst hvordan du kan hjælpe andre med at finde ind til sig selv og opleve den ro og balance, som man måske ikke har mærket længe. Kim er en fantastisk underviser, han har en fantastisk viden og engagement, og han elsker at lære fra sig.
Og en af den fede ting er at du lærer en masse teknikker fra starten, som du ret hurtigt kan komme i gang med at bruge.

February 5, 2025

DBT Kropsterapi Uddannelsen – En Livsforandrende Rejse

Uddannelsen hos DBT er uden tvivl en af de mest transformerende oplevelser, jeg har haft i mit liv. Kim er en utrolig engageret og passioneret underviser med en enorm faglig viden, dyb empati og en evne til at formidle stoffet på en måde, der virkelig lander. Hans nærvær og dedikation skaber et trygt og inspirerende læringsmiljø, hvor man ikke blot udvikler sine færdigheder, men også sig selv som menneske.

Uddannelsen går langt ud over blot teknikker – den giver en dybere forståelse af kroppen, sindet og sammenhængen mellem dem. Vi lærer at skræddersy behandlinger med stor indføling og præcision, så hver klient får præcis den støtte, de har brug for. Samtidig får vi redskaber til at tage vare på vores egne kroppe og velbefindende, hvilket gør en kæmpe forskel i ens daglige virke.

Selv hvis man ikke har en ambition om at arbejde som kropsterapeut, er denne uddannelse en gave, der forankrer sig i én på en måde, der ikke kan overses. Den skaber en personlig udvikling og indsigt, som man tager med sig i alle aspekter af livet. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling – dette er en uddannelse, der bør opleves af alle, der ønsker en dybere forståelse af kroppen og dens potentiale.

February 4, 2025

Kompetenceudvidende

Uddannelsen hos DBT kan på det varmeste anbefales. Kim er en nærværende og meget kompetent underviser. På uddannelsen lærer vi behandlingsteknikker med stor indføling. At kunne give klienter kropsterapi på denne måde, er meget givende. Vi lærer mange forskellige teknikker som gør at vi kan skræddersy behandlingen til den enkelte klient ift hvad de kommer med. Vi lærer samtidig øvelser til at styrke vores egne kroppe så vi som kropsterapeuter passer på os selv. Uddannelsen har også givet mig en større selvbevidsthed jeg bruger i det daglige. Giv dig selv denne uddannelse i gave🙏

January 19, 2025

Take a closer look