See what reviewers are saying
Vildt godt! Masser af målinger, der hjælper mig med at holde styr på min krop. Jeg dyrker mest styrketræning og er derfor mest interesseret i at følge muskelmasse og fedtprocent. Hvis du har problemer... See more
Company replied
- Fitness Equipment Store
- Physical Examination Center
- Weight Loss Service
Written by the company
Velkommen til Danish Wellness - din destination for sundhed og velvære. Træd ind i en verden af velvære, hvor vores fokus på din sundhed og velbefindende er i centrum. Vi stræber efter at levere effektive produkter, der løser dine sundhedsudfordringer.
Kirkeleddet 102, 3480, Fredensborg, Denmark
- info@danishwellness
- danishwellness.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Har tidligere haft en anden…
Har tidligere haft en anden kropsscanner men den var alt for bøvlet og gav upræcise målinger. Med den jeg har købt fra DanishWellness er det både nemt og målingerne virker meget troværdige.. Kan kun anbefales
Købt en super god kropsscanner der…
Købt en super god kropsscanner der virker meget pålidelig.. Jeg var meget i tvivl om hvilken model jeg skulle købe og fik fremragende vejledning af Isabella fra Danishwellness.
Tak
Vanskelig at få forbindelse fra vægt…
Vanskelig at få forbindelse fra vægt til mobil (app)

Reply from Danishwellness
Det er den langsomste pakke jeg…
Det er den langsomste pakke jeg nogensinde har ventet på. 16 dage fra Tyskland til Danmark. Men ok det var det værd Mit løbebånd er fantastisk og virker som det skal så måske skulle I have 4 stjerner. Måske næste gang
Venlig hilsner Margit

Svarer ikke
Svarer ikke på reklamation andet end at de har købt navnet af en anden.
Gik i stykker efter 1 måned og kan åbenbart ikke reklamere.
Køb et andet sted.

Demotiverende og skuffende maskine
Vægten blev leveret lynhurtigt og jeg glædet mig som et barn til at prøve den. Men skuffelsen blev stor. Jeg har nyere målinger fra fitness og en anden billigere vægt. Min muskelmasse ligger på 66-67% og jeg træner meget. Det er målet med 2 forskellige apparater. Men nu med Danish wellness så er den 39% og min krop er uformbar ifølge målingen. Selv om jeg er muskuløs med en six pack. Denne her bliver sendt i retur.

Reply from Danishwellness
Det produkt jeg købte er som beskrevet…
Det produkt jeg købte er som beskrevet i annoncen og varen kom som planlagt, ingen problemer

Reply from Danishwellness
Genialt produkt i funktion og design…
Genialt produkt i funktion og design samt lynhurtig levering. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger

Godt produkt!
Efter jeg har købet min kropsscanner vægt fra Danish wellness, er jeg blevet mere bevidst om min sundhed. Det er fedt at følge med i udviklingen.

Reply from Danishwellness
Er super glad for min vægt
Er super glad for min vægt! Fik den lynhurtigt

Reply from Danishwellness
Returnering af vægt. En farce.
At returnere min købte vægt og få mine penge retur har godt nok været en uartig udfordring.
Flere returmails med spørgsmål omkring hvorfor jeg ikke ønskede at beholde vægten på 3 opfordringer om at fremsende en returlabel. Slutteligt er nedladende " Du skal nok få en returlabel ". Jeg kørte derefter til en firmaadresse i Herlev og blev derefter mailet en returlabel. Tak for hjælpen Patrick.
Herefter fulgte en længere proces hvor man påstod, at man ikke havde modtaget vægten på trods af at DAO kunne oplyse mig om at vægten var registreret modtaget 6. Feb. Samtidigt fik jeg en plade om særskilte lagre, der ikke havde registreret indkomne returvarer.
Min vurdering er, at den eneste grund til at jeg nu har modtaget mine penge er at jeg vedholdende har mailet dem. Fik ellers besked på at der ville gå 10 dage inden de var synlige, men man vil refundere dem på trods af at returvaren fortsat ikke var registreret.
Vægten vejede iøvrigt væsentligt forkert sammenlignet med min gamle vægten. Kontrol foretaget over et par dage. Vægtene følges af indtil en dag hvor den nye vægt vejer 4 kg til forskel.
Alt i alt oplevelsen af et platugle firma som jeg ikke vil anbefale man handler med.
Jeg hæfter mig iøvrigt ved brugen af ordet " Lifesaver " i flere af de super duper positive Trustpilot anmeldelser. Det smager grangiveligt af fusk.

Dårlig kundeservice
I december trak jeg en dårlig anmeldelse tilbage. Danish wellness svarede ikke, når jeg ringede. Senere samme dag svarede de så og fik styr på den fejl, der var sket. Så jeg trak den dårlige anmeldelse tilbage.
Men nu hvor jeg har sendt vægten retur, efter de prøvede at overtale mig til at lade være, har jeg stadig ikke fået mine penge retur. Også selvom vægten står til at være leveret på deres lager den 17/01. Ingen information herom og ingen penge på min konto selvom dags dato er 02/02.
Alt i alt en dårlig kundeservice
Mvh. kunden der ikke trækker sin anmeldelse tilbage.

Produktet er super!
Produktet er super! det virker som det skal og der kan bestemt ikke sættes en finger på det. Dog synes jeg, at leveringstiden var aaaaalt for lang. Det holder ikke helt med det som er lovet. Men pakken ankom i pæn stand.

Hurtig og nem måling
Hurtig og nem måling, så jeg ikke skal betale for det i fitness. Det også meget smart med appen.
Glad for min nye vægt
Glad for min nye vægt.
Virker som den skal og nem levering, tak!
Perfekt scanner!
Perfekt scanner, nu er der ikke en chance for at snyde i julen!
Fantastisk kropsscanner med præcise målinger!
Jeg købte en kropsscanner fra Danish Wellness, og den har virkelig imponeret mig. Den giver detaljerede målinger af kropsfedt, muskelmasse og BMI, hvilket gør det nemt at følge mine fremskridt over tid. Appen, der følger med, er brugervenlig og giver et godt overblik over alle data. Jeg bruger vægten som en del af min træningsrutine, og den har gjort det meget lettere at optimere min træning og kost. Hurtig levering og fantastisk service – klart anbefalelsesværdigt! 🌟
Fantastisk kropsscanner!
Jeg købte en kropsscanner fra Danish Wellness, og den har virkelig hjulpet mig med at tracke mine fremskridt. Den måler præcist kropsfedt, muskelmasse og mere. Leveringen var hurtig, og kundeservicen er fremragende. Kan klart anbefales!
Min lifesaver 💪
Jeg kan slet ikke få armene ned over min kropsscanner fra Danish Wellness. Jeg troede aldrig jeg ville blive så begejstret for den, men den har virkelig hjulpet mig med at sætte nogle sunde og gode mål for min træning, da jeg altid kun har haft fokus på selve vægten. Den hjælper mig med at kigge på andre værdier, som er lige så vigtige for sundheden, så som muskelmasse, fedtmasse og meget mere, som ikke har synes lige så vigtige før.
Derudover er den flot i designet og nem at bruge, så jeg kan kun give den mine bedste anbefalinger.