God kundeservice og jeg er glad for at støtte danskdamp.dk Jeg fik siden andbefalet af min ven Morten som fortalte mig historien omkring hvordan at ejeren havde startet hjemmefra med hjemmeblandede... See more
DanskDamp
See what reviewers are saying
Genialt så kort kan det siges men vil gerne uddybe det lidt 1:Gode priser 2:super service 3:(meget vigtig) Ekstrem hurtig levering 4:god kvalitet 5:Stort udvalg Kan kun give Dansk Damp.d... See more
Jeg bestilte en iStick og lidt tingel-tangel - Alt gik godt og jeg har ikke haft brug for at kontakte deres kundesupport. Hurtig levering. De modtager PayPal hvilket er lækkert nok!
Selvblanderens drøm!
Hvis du er damper og vild med at blande selv så er danskdamp.dk stedet. Det nyeste og bedste dampgrej og simpelthen Danmarks største udvalg i aroma'er. Du kan vælge at bestille på nettet eller handle i butikken. Begge steder er servicen i top og kvaliteten ligeså. Bestiller du på nettet så har du dine vare dagen efter - og mangler du hjælp så er der tilknyttet et forum så det er bare at spørge løs og ellers er der flere videoer, der viser hvordan du fx bruger en bestemt cleaomizer, så ja, dette er og bliver min favorit og jeg henviser altid til danskdamp.dk.
Rigtig god butik, både fysisk og på nettet.
jeg har flere gange bestilt hos Danskdamp og leveringen har altid været perfekt og hurtig. Har man spørgsmål så er Flemming altid klar til at hjælpe og det er nyttigt da dampens verden godt kan være lidt uoverskuelig til at starte med. jeg kan kun anbefale dem til andre.
super service
super og professionel service.
var inde i butikken og snakke med ham samt købe en Kranger Protrank og lidt væske.
han ved hvad han skal anbefale og ved hvad han sælger :)
kan klart anbefales
Super hurtigt
Dette er første gang jeg handler hos Danskdamp.dk, og min oplevelse er indtil videre 100% positiv. De pakker og sender dine varer næsten simultant, og til en yderst god pris.
Super service og hurtig levering
Dansk Damp er altid været flinke og serviceminded. Billig og hurtig levering ;-)
Fantastisk - altid!
DanskDamp er bare en fantastisk unik e-cig webshop. De har et stort udvalg til den "alm." e-cig bruger og lidt mindre til "mod-brugeren", men det er til at leve med. Massere af forskellige aromaer til hjemmebland, brændere til atomizers, forskellige tanke og udvider hele tiden sortiment. Leveringstiden er fantastisk og noget nær det bedste jeg har oplevet ved e-handel.
Et godt tip til fremtidige kunder som tjekker trustpilot: kig på danskdamp.dk og under deres egne kundeanmeldelser, der er nogle flere end der er herinde på trustpilot.
Go damp ;)
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering og dermed også god service. Bestilte endda på en søndag og havde mine varer mandag, og så må jeg også sige, at det var til en fornuftig pris. Forskellige fragtmuligheder, ret billigt for levering efter vægt. Ingen grådige ekspeditionsgebyrer, men enkelt og ligetil. Absolut en butik jeg vil handle i fremover!
Hurtig levering, stort udvalg af essenser
Super hurtig levering, og et stort udvalg af essenser! Elsker simpelthen denne butik.
Lynhurtig og nemt
De er lynhurtige. Jeg har for det meste varerne dagen efter de er bestilt.
Rigtig god service og super venlig betjening.
Stort udvalg for diy folket.
Kan varmt anbefales :D
Kunne ikke være bedre
Gode vare til en overkommelig pris og hurtig levering. Bestilte nogle vare Lørdag aften og modtog dem Mandag formiddag. Havde ikke regnet med at det gik så stærkt når det blev bestilt i en weekend. Er ikke sidste gang jeg bestiller der fra.
Perfekt og ekstrem hurtig levering
Har handlet flere gange her,og der er altid hurtig levering.
den ene gang bestilte jeg søndag, og modtog mandag.
kundevenlige
Altid hurtige, både til at svare på spørgsmål og til at levere..
jeg kan kun anbefale at handle hos Danskdamp.dk
stort udvalg i e-cig og hvad dertil hører :)
Genialt
Genialt så kort kan det siges men vil gerne uddybe det lidt
1:Gode priser
2:super service
3:(meget vigtig) Ekstrem hurtig levering
4:god kvalitet
5:Stort udvalg
Kan kun give Dansk Damp.dk mine varmeste anbefalinger hvorfor handel i udlandet når vi har sådan en god netbutik her i Danmark
Kim D
Det kunne ikke være bedre
Jeg bestilte nogle produkter med min nabo, som skulle starte med sin første e-cigaret. Jeg glemte et produkt, og skrev til DanskDamp at jeg havde glemt det, og om de ikke lige kunne smide et kontonummer, så jeg kunne betale for det, og om han ikke lige kunne smide det i. Jeg fik prompte svar -- lidt i midnat, søndag aften -- og min cone røg i uden ekstra beregning.
Super god stil! Kan stærkt anbefales.
Absolut Topklasse
Jeg har nu handlet hos Dansk Damp nogle gange og kan kun anbefale det Lyn hurtig levering og Kundeservice i Absolut TOPKLASSE hvor er der mange der kunne lære noget af det.
Havde lagt en ordre hvor den enne vare desværre viste sig at være udsolgt de ringede og spurgte høfligt om de skulle cancle dhele odren eller bare tilbage føre differencen jeg bad dem sende noget andet med i stedet for og der var ingen problemer 20 minutter senere kom beskeden din odre er afsendt...Bestil i dag og modtag i morgen, Super sted at handle
fantastisk kundeservice
virkelig god behandling, lynhurtigt svar på mail ved spørgsmål og lynhurtig klargøring og afsendelse af ordre. kan kun anbefale dansk damp!
UHØRT - god service
Hurtig levering - yes. Hurtige og hyggelige svar på mails - yes. Jeg bliver helt sikkert fast kunde hos DanskDamp.
Elisabeth.
Ganske simpelt og fantastisk udvalg som vokser og vokser.
Det her er helt klart blevet en top favorit butik hos mig. Ikke sidste gang jeg handler her.
Gode priser, hurtig levering, sikker indpakning.
varene blev leveret til tiden og til en god pris