God dialog
God dialog, og vi fant en løsning på problemet, fyret kører nu som ny.

Reply from Danskfjernlager
Vi sælger reservedele til Kinafyr, elektronik, solceller og udstyr til 3dprint. Velkommen hos danskfjernlager.dk
Vesterbrogade 7, 9800, Nørresundby, Denmark
God dialog, og vi fant en løsning på problemet, fyret kører nu som ny.

Reply from Danskfjernlager
Jeg modtog varen som forventet dog med en lille smule forsinkelse, men hey en jule måned og en almindelig smutter i fragt firmaet, det gør bare noget ved leverings tiden.
Det er helt sikkert noget jeg godt kan leve med, vi er kun mennesker og skal jeg bruge noget fra dem igen handler jeg naturligvis gerne derfra igen.
Købte en gennemførring uden skrue huller, det ser rigtig flot ud monteret på båden. Der manglede dog en pakning, men den fik jeg straks tilsendt.

Defekt produkt.
De vil ikke ombytte/returnere pengene

Reply from Danskfjernlager
Jeg købte et fyr, det var desværre forkert.
Jeg henvendte mig via annonce på DBA et 12V fyr. Jeg blev efter min henvendelse bedt om at købe via hjemmesiden (som jeg ikke kendte forud).
På siden var netop 12V udsolgt, men Claus, der besvarede telefonen lovede at ændre når næste levering kom fra den jeg kunne bestille der var 24V, til den jeg ønskede 12V. Jeg bestilte derfor som aftalt.
Desværre fik jeg alligevel 24V leveret og forsøgte med det samme at få fat i firmaet/Claus.
Jeg havde en masse bøvl med at få fat i virksomheden for at returnere.
Der oplyses forskellige kontaktinfo og ingen besvares.
Inden køb var det forholdsvis nemt at få kontakt, sjovt nok.
Jeg fandt frem til Claus selv, der bor i Nørresundby, ikke langt fra mig selv og ringede ham op på hans private nummer.
Han virkede enormt overrasket.
Alle info ligger tilgængelige online så der er ikke noget hemmeligt i det.
Jeg blev bedt om at sende retur til adressen hvorfra den var sendt, og så ikke benytte hans private nummer…
Men, alle andre kilder blev jo ikke besvaret..!
Adressen hvorfra fyret kom, var en “container adresse” i Tyskland.
Dvs en adresse hvor man kan henvende sig for at købe/afhente sine varer fra Kina.
Når containeren er tømt, så er den væk med det samme og der er ingen.
Adressen er bare en plads på en kaj/havn.
Ingen modtager derfor pakken, ingen kvitterer og ingen returnerer dine penge!
Jeg fik en god ven, en tysk jurist, til at undersøge den tyske adresse og han advarede mod al kontakt dertil.
Jeg insisterede derfor på at returnere fyret direkte til ejer selv, så jeg kunne få en underskrift og lidt “håndtag” i ham.
Det kunne ikke lade sig gøre, sagde han.
Og herefter blev telefon eller e-mail ikke besvaret!
Jeg tog derfor kontakt direkte på privatadressen med fyret i uåbnet kasse samt dokument til underskrift for afleveringen og gik først da der var underskrevet!
Dog kunne jeg ikke få pengene tilbage.
Det måtte jeg vente 14 dage for, sagde han.
Det var virksomhedens politik🙄🤷🏼
Men jeg måtte have fat i ham igen og igen telefonisk for at der blev betalt retur!
Alle vegne jeg søgte info, fik jeg dårlige anmeldelser netop over fejl i levering på både Claus´ tidligere virksomhed og denne, som: manglende returmulighed, manglende retur betaling, nul service hvis noget er anderledes end forventet, og ved defekter får man ikke nyt!
Desværre havde jeg ikke søgt disse inden eget køb. Mine erfaringer var dog præcis de samme.
Det virker til at “firmaet” bare er en hjemmeside der peger på grossister, der sender via containeradresse til køber, og Claus har ikke /vil ikke have noget med resten at gøre.
Men det kan man jo selv lige søge info.
Trustpilot, Google, virk, Lasso mv er ret gode steder til den slags 🤷🏼
Jeg synes ikke du skal gøre forretning med ham eller dem - i hvert fald skal du håbe på at få det rette produkt første gang, og håbe der ikke går noget i stykker.
Jeg handlede i foråret 2023.

Reply from Danskfjernlager
Havde bestilt et display til mit kinafyr da det gamle ikke var vandtæt. Bestilte et nyt ved dansk fjernlager men fik desværre det forkerte og de var flinke til at sende et nyt igen men det var desværre magen til det andet så nu håber jeg på lykken 3 gang.
ordre nr.1536
Virkelig en god oplevelse. God dialog med Claus, som svarede på mine spørgsmål ASAP (også aften). Selv om jeg havde lavet en fejl med 2 bestillinger blev de hurtigt slået sammen, så jeg kun skulle betale fragt én gang. Jeg kan klart anbefale Danskfjernlager, deres produkter og ikke mindst service. Fuld plade herfra :-)

Reply from Danskfjernlager
har været i kontakt med Dansk Fjernlager flere gange via deres hjemmeside alle gange svar inden for 5-10 minutter selv en søndag aften, så superservice.....denne gang manglede jeg akut en reservedel, og inden 15 minutter var der betalt og aftalt afhentning , er ovenud tilfreds , det er service mange ku lære noget af, bestemt ikke sidste gang jeg handler der

Reply from Danskfjernlager
Dov med fejl i min order
Tog kontakt til danskfjernlager.dk
Og fik en rigtig god service og fik leveret en ny pakke to dage efter!

Reply from Danskfjernlager
Super service. Varen levede bestemt op til min forventning

Reply from Danskfjernlager
Har ikke modtager min pakke.
Undskyldning om sygdom d. 7 okt.
10 okt. stadig ingen pakke.
Opdatering den 17 okt.
Så landet mit display, men slet ikke det display jeg har bestilt.
Sikke en lang kamp med Dansk Fjerlager hvor indehaveren både har truet med erstatningskrav på 50.000kr. Plus omkostninger til hans advokat.
Fordi jeg efterspurgte en kvittering for indlevering.
Samt at jeg har givet en dårlig anmeldelse her på Trustpilot.
En ret vi forbruger har.
Jeg har alle mail gemt.
Ja, jeg er endda blevet kaldt syg og skør.
Dansk Fjerlager har brugt krudt på 22 mail, i stedet for at gøre deres arbejde rigtig fra starten og står tilbage med et display jeg ikke kan bruge alligevel.
Lad være med at handle hos Dansk Fjerlager.
Ingen cvr.nr.
Ingen adr.
Ingen mobil nr.
Opdatering d. 21/1-2023
Hvad er då forklaringen på din ellers så brutale og truende måde over mail til mig.
Endnu en Opdatering d. 02/02-2023
Nu beskylder i så mig for at svine jer til, efter i har prøvet at kontakte Trustpilot om at min anmeldelse hører til et andet firma.
Nu påstår i så også at jeg sviner jer til i de forskelige grupper, som heller ikke er sandt.
Jeg har advarer andre og det har jeg fuld ret i. Men at i kander mig alverdens ting fra at være skør mm. Er for jeres egen regning.
Tror i virkelig jeg vil smide mine surt tjente penge hos jer, efter den her oplevelse.
Ny er det jo godt, at jeg har Gemt hele mail dialogen og jeg har hele vejen igennem hold en høflig tone og bedt om det jeg har krav på.
Igen det opslag som i nu har tilføjer her på Trustpilot siger bare alt om jeres håndtering.
Helt klart plads til forbedring.

Reply from Danskfjernlager
Super hurtig betjening og afsendelse af varer - kommer helt sikkert tilbage når jeg mangler stumper eller flere ting. Tak!