Daytodaybattery Reviews 14

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Marleen

Ook in zee gegaan bij dit bedrijf. Al maanden niks gehoord meer van ze na de aanbetaling. Geen gehoor en de beloofde €100 cashback per maand loopt nog steeds niet. Inmiddels ook ontdekt dat hun website niet bereikbaar is. Want van alle terugbelverzoeken en heel af en toe een reactie per mail waar je niks aan hebt.
Ze zijn komen kijken voor te schouwen waar deze zou komen .
meerdere keren contact nog gehad met het bedrijf.
Ik probeer nu weer te bellen geen bereik.
warmtefonds bedrag volledig mei 2025 voldaan! en daarna verneem je niets meer van het bedrijf als je ze belt is het antwoord deze week wordt er contact met u opgenomen.
Dit heb ik nog nooit meegemaakt. ADBSURD.

April 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ze doen niet wat ze beloven

Mijn moeder gaat de rechtsbijstand hier ook op zetten. De batterij, ondanks dat de eerste batterij in 1x niet meer leverbaar is dus een vervangende batterij, is geplaatst. Voor zover wij kunnen zien doet hij het, gezien de lampjes branden. Echter de website om te zien of de batterij zijn werk goed doet kan ze niet op. Daarnaast geen gehoor over de door hun ingediende BTW teruggave en de beloofde €100 cashback per maand loopt nog steeds niet. Inmiddels ook ontdekt dat hun website niet meer bereikbaar is. Ofwel ook hier gaan er stappen ondernomen worden. Want van alle terugbelverzoeken en heel af en toe een reactie per mail waar je geen K mee kan heb je niks aan!

December 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

waardeloos bedrijf geld aftroffelen van hard werkende mensen zoals de meeste het een heel hoop geld is

wat ging er mis ja
we hadden alles gecheckt ook op reviews , bedrijf zelf .
zagen positieve berichten .
we zijn al vanaf maart 2025 bezig om een thuis battery te mogen ontvangen ,na aan betaling
ze zijn komen kijken voor te komen schouwen waar deze zou komen .
meerdere keren contact nog gehad met het bedrijf .
1 e afspraak gemaakt kon niet doorgaan
gaf zelf aan dat het 2 e pinksterdag was vond ik raar.
2e afspraak installateur kon niet zijn overgestapt naar andere installateur
3 e afspraak via de mail niet door kon gaan product niet meer leverbaar zoals andere ook de mail kregen we hebben een ander alternatief .
geen reactie op de mail
telefonisch niet bereikbaar .
rechtsbijstand ingeschakeld
dat loopt nu .
grappige is alles hebben we stop gezet .
we krijgen vandaag een mail
dat de afspraak niet door kan gaan
volgende week bellen ze terug.
ze hebben brieven gekregen aangetekend
gedagvaard zijn ze ze.
dus mensen ga niet met dit bedrijf in zee .
waardeloos we werken er hard voor om dit te kunnen realiseren om te verduurzamen alles kost al een hoop geld . nu maar afwachten
ratten zijn het .

November 24, 2025

Malafide bedrijf????

Werd begin dit jaar benaderd door dit bedrijf. Klonk eigenlijk te mooi om waar te zijn. Na duidelijke uitleg en heel veel input van hun. Alles doorgelezen en besloten toch in zee te gaan na doorlezen contract en gegevens van het warmtefonds. Vervolgens schouw en daarbij bleek aanpassing meterkast noodzakelijk. Geen aanbetaling maar wel de betaling via Warmtefonds. Vervolgens moest in meterkast wat aangepast worden en Daytoday batterij regelde elektricien uit Apeldoorn. Deze vertelde ook de batterij te komen aansluiten. 19 augustus zou plaatsing gebeuren. Echter geen monteur en geen thuisbatterij. Weer contact en veel spijt maar batterij was niet geleverd maar er was andere batterij mogelijk of ik daarmee akkoord wilde gaan. Na doorlezen productinformatie hiermee ingestemd en inmiddels weer twee maanden verder geen bericht van Daytoday battery en geen reactie op mail. Ga contact opnemen met rechtsverzekering. Als bedrijf werkelijk de intentie heeft om klanten op de energiemarkt te helpen, is men zeer nalatig en komt uiteindelijke afspraken niet na. Niet mee in zee gaan.

September 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ook in zee gegaan bij dit bedrijf

Sins vandaag contact gehad met ze via een nieuw telefoonnummer, nu word er verteld dat het bedrijf is overgenomen en dat alles geregeld word binnen 3 tot 5 werkdagen.
Ook ik heb er 2 weken geleden rechtsbijstand opgezet en dossier ligt nu bij Arag. Word vervolgd. Mensen trap er niet

September 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn er als de kippen bij om je…

Ze zijn er als de kippen bij om je binnen te halen met allerlei mooie verhalen en houden je aan het lijntje wij zorgen ervoor dat de instalatie kan plaatsvindenen maken ruimte vrij voor de instalatie .Maar dan wordt het stil na heel vaak bellen krijg je geen antwoord.En het terug bellen vergeet het maar !!!
We hopen nog steeds dat er een battery komt maar zien het donker in na 4 maanden

September 4, 2025

THUIS BATTERIJ COWBOYS

Gebeld door deze energie cowboys.
Heel het voor traject doorlopen tot en met de aanbetaling van 250€ toe.
Schouw geweest voor het plaatsen van de batterij, deze was zo groot als een accu van een Tesla. Dus dat ging niet passen in een standaard garage.
Gebeld en gemailt maar geen contact kunnen krijgen.
ABSOLUUT NIET IN ZEE GAAN MET DIT BEDRIJF.

August 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bedrijf is niet te bereiken

Bedrijf is niet te bereiken. Telefoon wordt niet opgenomen.
Op mails wordt ook niet gereageerd.
Ook cashback wordt niet overgemaakt.
Ga mijn rechtbijstandsverzekering maar inschakelen.

August 11, 2025

Onbetrouwbaar bedrijf

Mijzelf aangemeld voor een offerte. Kwam geen reactie. Contact via telefoon gezocht, aanmelding niet te vinden. Opnieuw aangemeld voor offerte. Na een week telefonisch contact gezocht, aanmelding weer niet te vinden. Werd na 10 minuten gebeld via whatsapp door regio vertegenwoordiger en afspraak gemaakt voor informatie etc. Ter bevestiging een mail gevraagd. Eenvoudig getypte mail zonder bedrijfslogo etc. ontvangen. Afspraak stond 6 mei, 15u. Gevolg: geen vertegenwoordiger. Na half uur naar bedrijf gebeld. Er waren geen gegevens van mij te vinden en ze kon niet in de agenda van de vertegenwoordiger kijken. Er zou door de vertegenwoordiger zeer spoedig contact met mij worden opgenomen en de telefoniste zou de manager inschakelen. Er zou vanuit hun spoedig contact met mij worden opgenomen.
Zit ik nu nog op te wachten.
Met andere woorden: NIET AAN BEGINNEN!!!

May 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

PLotseling gebeld. Werd plotseling gebeld door deze club.

Werd plotseling gebeld door deze club.
Om discussie aan de telefoon te vermijden afspraak gemaakt voor een oplichtingsgesprek.
Kreeg nog een bevestiging via mail.
Op de afspraak dag en tijdstip ruim een half uur gewacht, voorlichter kwam niet opdagen, gebeld met bedrijf, moesten het uitzoeken en zouden binnen tien minuten terugbellen. Belden (nnatuurlijk) niet terug.
Weer gebeld. Voorlichter heeft blijkbaar geen mobiele telefoon en is onbereikbaar. Ik zou wel op de hoogte gehouden worden van de voortgang. WAT DENK JE ZELF!!!!
Succes met je wild west clubje!!

Conclusie is Vooral niet aan beginnen!!

May 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

thuis batterij gekocht 20kwh via…

thuis batterij gekocht 20kwh via warmtefonds bedrag volledig begin april voldaan! en daarna verneem je niets meer van het bedrijf als je ze belt is het antwoord deze week wordt er contact met u opgenomen.
vervolgens hoor en verneem je niets meer .Ik ga proberen de aankoop te ontbinden.Kortom het advies als je hier iets koopt enkel kleine aanbetaling doen en wachten tot levering is gedaan!

May 8, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look