I beder aktivt om en bedømmelse: Jeg har efter 3 dage endnu ikke modtaget min pakke - måske fordi I har valgt en forkert transportør (DAO)
Company replied
Company replied
Nedbrud på Jydeport 600s Skærtorsdag motor defekt øv øv. Jeg ringer til Thomas fra Dørbørsen som kommer på en helligdag og yder en helt igennem fremragende service. Ny motor samt diverse reservedele s... See more
20 år gammel Lifemaster enhed var kaput. Hurtigt opkald og med den venlige "sælger" fik vi afklaret hvilken model der havde afløst min eksisterende. 5 min. efter bestilte jeg online, da det er... See more
Vi har købt en eljelighed med garage (fjernstyret dør). Her begyndte problemet. Een fjernbetjener og hurtig bestilt nogle flere på nettet. Hvordan får man dem parret, det er der ikke rigtig nogen der... See more
Hos DBonline.dk levere vi altid høj kvalitet til gode priser. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på netop din løsning. Vi er en af Danmarks største leverandør indenfor Garage- & LedhejsePorte, Døre, Vinduer, VVS Artikler og Port Reservedele. Med en central beligenhed i Horsens, er vi hurtig til at levere i hele landet. Dørbørsen A/S har eksisteret siden 2003 og vi har derfor en bred viden indenfor Døre & Porte. Med over 10 år i branchen kan du trygt handle os DBonline.dk Med den seneste overtagelse af det gamle port- og døre-firma Jydeport A/S står vi endnu stærkere i markedet på indkøb og kompetance. Vi er stolte over at kunne tilbyde produkter i den "goe gamle" Jydeport-kvalitet, Luk op for en verden af porte og døre www.jydeport.dk
Marsalle 97, 8700, Horsens, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Alt var iorden bortset fra pakken blev afleveret i naboens post kasse
Nå man ringer til dem og spørge om produktet får man et fyldensgørende svar, venlig service, hurtig respons på mail,
hurtig levering.
Reservedelene er for dyre.
Jeg bestilte bla. en pære den kostede 3,5 gange så meget som ved Biltema.
Forsendelsen er også alt for dyr når det kun er et brev.
Jeg købte også en fjernkontrol, den kostede også noget mere end tilsvarende på nettet.
Min oplevelse kan måske ikke overføres til de andre reservedele der sælges af Dørbørsen.
Når det er sagt, kom varene frem hurtigt og de var fejlfri.

Reply from dbonline.dk
God service på mail op til bestillingen. Jeg fik hjælp til at løse tekniske problemstillinger som ledte frem til bestilling af reservedele som løste mit problem. 2 dage fra bestilling til varerne lå i min postkasse. Mine varmeste anbefalinger!
Go service hurtig levering
Og en nem hjemmeside og finde rundt på 👍🏻👍🏻
Ekstraordinær service - før, under og efter købet.
Imødekommende, kompetent og hjælpsom.
Hurtig levering og lave priser
Hjemmesiden trænger måske til en Update, da jeg ikke kunne bestille mine varer fra Pc men kun fra Iphone.
Var nemt og finde den reservedel jeg skulle bruge , hurtigt levering . Men tror godt i kan få nogle bedre fragt aftaler andre steder 83 kr for en brev pakke det for dyrt

Reply from dbonline.dk