I beder aktivt om en bedømmelse: Jeg har efter 3 dage endnu ikke modtaget min pakke - måske fordi I har valgt en forkert transportør (DAO)
Company replied
Company replied
Nedbrud på Jydeport 600s Skærtorsdag motor defekt øv øv. Jeg ringer til Thomas fra Dørbørsen som kommer på en helligdag og yder en helt igennem fremragende service. Ny motor samt diverse reservedele s... See more
20 år gammel Lifemaster enhed var kaput. Hurtigt opkald og med den venlige "sælger" fik vi afklaret hvilken model der havde afløst min eksisterende. 5 min. efter bestilte jeg online, da det er... See more
Vi har købt en eljelighed med garage (fjernstyret dør). Her begyndte problemet. Een fjernbetjener og hurtig bestilt nogle flere på nettet. Hvordan får man dem parret, det er der ikke rigtig nogen der... See more
Hos DBonline.dk levere vi altid høj kvalitet til gode priser. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på netop din løsning. Vi er en af Danmarks største leverandør indenfor Garage- & LedhejsePorte, Døre, Vinduer, VVS Artikler og Port Reservedele. Med en central beligenhed i Horsens, er vi hurtig til at levere i hele landet. Dørbørsen A/S har eksisteret siden 2003 og vi har derfor en bred viden indenfor Døre & Porte. Med over 10 år i branchen kan du trygt handle os DBonline.dk Med den seneste overtagelse af det gamle port- og døre-firma Jydeport A/S står vi endnu stærkere i markedet på indkøb og kompetance. Vi er stolte over at kunne tilbyde produkter i den "goe gamle" Jydeport-kvalitet, Luk op for en verden af porte og døre www.jydeport.dk
Marsalle 97, 8700, Horsens, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hurtig levering og præcis den reservedel jeg skulle bruge til en 10 år gammel Jydeport.
Fik hvad jeg bestilte hurtigere end forventet
alt klappede som det skule lige fra hjælp til bestilling til levering og har selv lige sat den op
Hurtig levering. God service ved telefonkontakt. Portåbner fungerede i første forsøg.
God kommunikation og hurtig levering. Forsendelsesomkostninger dog i overkanten samlignet med andre. Ellers tilfreds.
Super hurtig alt ok handel der godt firma👍👍🇩🇰
God hjemmeside, så det var let at finde reservedel tophjul til træ vippeport.
Leveringstid som lovet ved bestilling.
Rigtig god service. Eneste minus er at de bruger dao,der ingen besked giver ved aflevering. Men lægger el hænger det bare ved indgangen. Et forslag brug postnord el gls. Det fungerer.
Super betjening . Havde bestilt brugt printkort til portautomatik . Printkortet virkede ikke som det skulle , men Dørbørsen sendte en anden uden beregning .
Fin service, hurtig levering og god respons/svar på mail trods ferie.
Ved returnering kom omgående kreditnota og penge retur.
Hurtig delivery og produktet er som beskrevet velfungerende og nemt at programmere.
Fin service og hurtig levering da først varen kom på lager.
Da vi endelig fandt frem til fabrikatet på vores port, som var gået i stykker, kom Thomas superhurtigt og på en lørdag. Vores port kører, efter reparationen, bedre end nogensinde før.
Fin service og fantastisk opbakning med ibrugtagning af det indkøbte