Decupré Reviews 574

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Deskundigheid .Vriendelijk .Duidelijke uitleg op mijn vragen en over het Matras wat voor mij persoonlijk geschikt is Goede uitleg hierover gegeven Er werd alle tijd genomen om mij als klant te... See more

Rated 2 out of 5 stars

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

We slapen heerlijk op onze nieuwe…

We slapen heerlijk op onze nieuwe matrassen na een persoonlijk slaapadvies.
Men dacht goed mee met onze wensen.
De matrassen zijn keurig afgeleverd en de oude matrassen zijn probleemloos meegenomen.

May 14, 2026

Beter slapen

Decupre daar slaap je mee, is idd goed motto.
In febr/maart 2026 heb ik 2 Decupre matrassen gekocht. Een goed matras alleen heeft wel gebrek aan service. Totaal geen aandacht als klant, je moet zelf aan de bel trekken. Je moet ze bellen als je klachten
heb anders weten zij niet.
Op het laatste moment werd ik toch gebeld over de oplossing van mijn klachten.
Blijf wel zeggen dat Decupree matras wel een goede keus is.

May 13, 2026

Geachte happy Customer,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zijn juist zeer gericht op service.
Wij gaan er inderdaad van uit dat als wij niets van u horen dat u heerlijk slaapt, dit staat ook beschreven in uw opdrachtbevestiging.
Ik ben uiteraard wel blij om te horen dat u toch gebeld bent en wij gelijk een oplossing voor uw klachten hadden en u heerlijk slaapt. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Rated 5 out of 5 stars

Ze maken waar wat ze beloven!!

Ze maken waar wat ze beloven!!! We kregen een goed advies en dat blijkt ook werkelijk een goed advies, we hebben geen klachten meer en slapen als mollen. Fantastische matrassen en zijn perfect afgewerkt. De bezorging verliep ook erg soepel en alles kwam keurig op tijd. Wij zijn dus supertevreden en kiezen volgende keer weer voor een matras van Decupre!!!!!

March 30, 2026

Geachte mevrouw van der Doelen,

Bedankt voor uw mooie review. Hier worden wij erg blij van om te lezen. Wat ontzettend fijn dat u geen klachten meer heeft en zo ontzettend goed slaapt. Hier doen wij het allemaal voor. Wij wensen jullie nog heel veel slaapplezier toe.

Super goede matrassen

Super goede matrassen. Slapen nu ongeveer 4 maanden op en nergens geen problemen mee. Netjes bezorgd en op de plaats gelegd

May 12, 2026

Geachte mevrouw Heeren,

Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u heerlijk slaapt en geen klachten meer heeft. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.

Deskundigheid .Vriendelijk .Duidelijke…

Goede uitleg hierover gegeven
Er werd alle tijd genomen om mij als klant te woord te staan voor al mijn vragen De levertijd helder uitleg .Slaap heerlijk op het Matras Dit is echt een aanrader voor het geval je een nieuw bed zou willen kopen

December 22, 2025

Geachte mevrouw Niesink Gerritsen,

Bedankt voor uw mooie review. Hier doen wij het allemaal voor. Zo fijn voor ons om te horen dat u heerlijk slaapt en dat u duidelijke uitleg heeft gekregen. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Goed ligt lekker

January 17, 2026

Geachte heer van den Hout,

Wat fijn om te horen dat u goed ligt. Wij willen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe wensen.

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben 2 matrassen bij Decrupe…

Wij hebben 2 matrassen bij Decrupe gekocht. Wij zijn daarvoor naar de winkel in Didam gegaan waar we prettig en professioneel zijn geholpen. Wij slapen uitstekend op deze matrassen en hebben minder last van de heup en schouder.

March 2, 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw mooie review. Hoe fijn dat u nu weer heerlijk slaapt en minder last heeft van uw heup en schouder. Daar doen wij het allemaal voor. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Rated 5 out of 5 stars

Een perfecte klantenSERVICE en heerlijk slapen!

Ik wil graag vertellen waarom ik vind dat Decupré zo’n goede service biedt.

Vanwege klachten aan mijn heupen kwam ik bij Decupré terecht, omdat ze marktleider in de zorg zijn. Na een prettig en deskundig adviesgesprek kwamen we uit op de Decupré Sept Core matras. En eerlijk… wat een heerlijke matrassen! Vanaf de eerste nacht sliepen we al fantastisch.

Toch bleef ik nog wat last houden van mijn heupen. Eén telefoontje naar Decupré en er werd meteen meegedacht. Het advies was om een extra laag steviger koudschuim toe te voegen voor nóg meer ondersteuning. En nu komt het mooie: dit werd volledig kosteloos geregeld. Sterker nog, mijn man kreeg óók zo’n extra laag, zodat onze matrassen netjes even hoog blijven liggen. Dát noem ik nou service! Ik heb nu bijna
geen pijn meer én slapen als een roos. We zijn er ontzettend blij mee!

May 10, 2026

Geachte heer, mevrouw Pathu,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor. Dit is precies waar wij het allemaal voor doen. Hoe ontzettend fijn is het dat u nu zo goed als pijnloos slaapt en zo heerlijk ligt. Onze service staat altijd hoog in het vaandel en zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren. Wij wensen jullie nog heel veel slaapplezier toe.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke en vakkundige mensen

Zeer vriendelijke en vakkundige mensen, ook nazorg en bezorging geheel naar wens geregeld.

February 20, 2026

Geachte heer Gooijer,

Bedankt voor uw mooie review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u ons advies, product en nazorg als heel prettig heeft ervaren. Wij wensen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Rated 5 out of 5 stars

We slapen een gat in de nacht

De matrassen goed kunnen uitproberen in de showroom, waar een vriendelijke en geduldige medewerkster ons alles kon uitleggen. De eerste nacht was ontzettend wennen, de matrassen moeten even inliggen en lijken erg hard in het begin. We hadden hiervoor een doorgelegen pocketveringmatras, dus dat was ook totaal wat anders. Decupre heeft voor mijn partner heel snel een extra schuimlaagje op maat gemaakt om dit wat te verzachten. Heel erg fijn. Na een paar nachten begonnen we allebei al erg fijn te liggen. We slapen nu allebei een gat in de nacht, heerlijk. Onze rugklachten herstellen steeds beter in de nacht, je voelt echt dat je lichaam fijn ondersteund wordt en kan uitrusten.
Het kussen vind ik ook ge-wel-dig. Als zij-slaper heb ik minder last van mijn schouder. En dat terwijl ik altijd super gehecht was aan mijn vorige kussen… We zijn dus onwijs blij met deze aankoop!

May 8, 2026

Geachte mevrouw Nibbeling,

Bedankt voor uw email mooie review. Een nieuw matras is altijd wennen maar wij zijn blij om te horen dat jullie allebei een gat in de dag slapen nu. Hier doen wij het allemaal voor. Heel veel slaapplezier nog.

Fijn matras

Goed advies, kwalitatieve matrassen. Degelijk geprijsd. Past zich goed aan het lichaam en voorkomt vervelende drukpunten. Echt een aanrader.

Sept core 140x200

May 8, 2026

Geachte heer Liu,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u geen last meer heeft van vervelende drukpunten. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Rated 2 out of 5 stars

Op maat gemaakt is marketingtruc!

Op maat gemaakt, lengte en gewicht is een marketingtruc. Ik kocht twee dezelfde maten matrassen die zoals afgesproken per persoon gemaakt zou worden. Bij de levering zou dit aangegeven worden. Dit was niet het geval. Decupre gaf aan dat het niet zoveel uitmaakte en kwam met verschillende redenen. De communicatie was daarna dwingend. Dat het matras op lengte en gewicht gemaakt wordt is een misleidende marketingtruc die veel gebruikt wordt door de slaapbranche.

May 6, 2026

Geachte Anita,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u onze communicatie anders heeft ervaren dan wij nastreven.

Met meer dan 20 jaar ervaring zetten wij ons dagelijks in om klanten op een respectvolle, persoonlijke en eerlijke manier te adviseren. Juist daarom nemen wij feedback serieus en blijven wij ons inzetten voor de service en kwaliteit waar onze klanten ons om waarderen.

U heeft aangegeven dat u onze matrassen graag wenst te behouden en wij hopen dan ook dat u nog jarenlang comfortabel geniet van onze matrassen.

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters

Oplichters. Ze beweren marktleider in de zorg te zijn. De matrassen zullen best lekker slapen. Dat doen ze allemaal wanneer je een goed advies krijgt. Maar dit bedrijf heeft niet de juiste certificeringen om te beweren marktleider in de zorg te zijn. Ze hebben een ISO 9001 certificering, welke een algemeen kwaliteitsmanagement certificaat is, niet specifiek voor medische hulpmiddelen zoals ISO 13485.

May 1, 2026

Geachte mevrouw Bruin,

Het gebruik van de term “oplichters” is een zeer ernstige en ongefundeerde beschuldiging die feitelijk onjuist is en onze reputatie schaadt.

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief binnen de zorgsector en leveren aan zorginstellingen, waaronder universitaire ziekenhuizen en daarnaast aan particuliere gebruikers. Onze matrassen zijn geclassificeerd als CE klasse 1 medische hulpmiddelen en voldoen aan de eisen van de Medical Device Regulation (MDR).

Daarnaast kunnen wij uw naam nergens terug vinden in ons klantenbestand. Voor zover wij kunnen nagaan heeft u geen producten bij ons afgenomen.

Slapen is leven

Rated 5 out of 5 stars

waar een bedrijf groot in kan zijn

waar een bedrijf groot in kan zijn. We hebben al een 4-tal jaar een electrisch bed van Decupré en dit bevalt ons zeer goed. Helaas ging enkele dagen geleden het hef mechanisme van een van de 2 bedden stuk. Een mailtje gezonden aan Decupré en werd de volgende ochtend al teruggebeld. Het hef gedeelde wordt zonder kosten binnen enkele dagen vervangen. Kan alleen maar zeggen een goede service en uiteraard geweldig slapen op een Decupré bed!

April 24, 2026

Geachte heer de Haan,

Ontzettend bedankt voor de mooie review. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over het bed en onze service. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Rated 5 out of 5 stars

Onze beste aankoop voor het hele gezin

Wij slapen sinds 2017 op een boxspring van Decupré. Dat is ons zo goed bevallen dat wij vorig jaar (2025) opnieuw een nieuwe hebben aangeschaft, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze kinderen van 6 en 10 jaar. Sinds 2017 willen wij geen ander bed of matras meer.
Zelf had ik last van vastzittende stress in mijn lichaam, waardoor ik erg onrustige nachten had. Nadat wij zijn overgestapt op een Decupré-matras, is mijn nachtrust aanzienlijk verbeterd en voel ik me nu veel beter.

Een echte aanrader!

April 23, 2026

Geachte heer, mevrouw Khatchatouryan,

Wat fijn om te horen dat u al zoveel jaren heerlijk slaapt op uw matras en weer gekozen heeft voor een matras en bed van ons. Dat nu jullie hele gezin om een matras van Decupré ligt vinden wij top. Wij wensen jullie allemaal nog heel veel slaapplezier toe.

Goed advies

Goed advies, goede materialen, fijne communicatie. Nazorg is erg goed. Goede producten en service voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

April 18, 2026

Geachte heer Koppinga,

Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Wij willen u dan ook nog heel veel slaapplezier toewensen.

Hemels matras.

Na lang zoeken, vergelijken uiteindelijk voor een Decupre matras gegaan. Het was de juiste keuze. Wat een verschil met onze vorige ervaringen. Goede balans, geweldige service. Bed wordt gebracht, geplaatst en neergezet. Dit is echt slapen met een gouden randje.
Een regelrechte aanrader voor slapers op zoek naar een "Hemels Matras".

March 15, 2026

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw hele mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo heerlijk slaapt. Wij wensen u dan ook nog heel veel slaapplezier toe.

Slapen is leven

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een…

Ik heb zelf lang getwijfeld en heb een decupre matras gekocht vorig jaar. Naar 2x een ervaring van plm een week gehad te hebben. en 1 OK die ze als patiënten matras gebruikten in 2 ziekenhuizen in het westen van het land.

April 10, 2026

Reply from Decupré

Geachte Hilly, wat vervelend om te horen dat u in het ziekenhuis heeft gelegen. Maar uiteraard wel fijn dat u het slaapcomfort dat u daar heeft gehad nu ook thuis heeft. Wij wensen u nog heel veel slaapplezier toe.

Slaapt goed

Hallo het was even wennen.We hebben een goede nachtrust het slaapt perfect👏

April 3, 2026

Geachte mevrouw Cissie,

Een nieuw matras is altijd even wennen en wat fijn dat u er nu aangewend bent en weer een goede nachtrust heeft en perfect slaapt. Daar doen wij het voor. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe.

Heel eventjes wennen

Eventjes wennen, maar daarna was de matras echt super! Wij hadden van ons vorig bed een topper, maar die is helemaal niet nodig.

April 2, 2026

Geachte heer Klopper,

Bedankt voor uw review en wat ontzettend fijn om te horen dat u na een paar nachten helemaal gewend bent en nu heerlijk slaapt. U heeft inderdaad bij onze matrassen geen topper nodig. Wij wensen u heel veel slaapplezier toe.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look