DEDIKATION Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg blev kontaktet af Dedikation i forbindelse med en stilling og havde en samtale aftalt den 24. juni kl. 14.00. På det aftalte tidspunkt blev jeg ikke kontaktet, og jeg modtog heller inge... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Brian var on point hele forløbet igennem. Altid super forberedt, nemt tilgængelig og fik lynhurtig svar på de spørgsmål jeg havde.

1. Recruitment Service

Written by the company

DEDIKATION samarbejder med mennesker og er eksperter i at matche de rigtige mennesker med de rigtige virksomheder. Det har vi mange års erfaring med og +500 rekrutteringer giver erfaring, ekspertise og vi stræber stadig efter de gode match. Det stiller krav til den modtagne leder, såvel til dig som kandidat og vores grundige proces - tilsammen skaber det, det gode match!

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Rodet, uafstemt og ustruktureret proces

Jeg var del af en rodet, ustruktureret og ret uafstemt proces hos Dedikation, som jeg her vil berette om.
Jeg kontaktes via LinkedIn af firmaet ift. et muligt salgsjob i byggebranchen, og jeg indleder en dialog med Dedikation. De første samtalerunder kører fint og professionelt, og lige inden det første møde med virksomheden får jeg at vide, at vi kun er 2 kandidater tilbage, men også at virksomheden nu forventer at hyre 2 medarbejdere, i stedet for kun 1. Da vi kun er 2 kandidater tilbage, tænker jeg derfor, at mine chancer for en ansættelse er ret gode.
Selvom jeg til mødet med virksomheden allerede HAR forberedt én case, så beder virksomheden mig lige før mødet er slut at forberede endnu én. Denne ekstra case var tydeligvis ikke aftalt mellem Dedikation og virksomheden, og det virkede unødvendigt og overdrevent at smide endnu en case ind så sent i rekrutteringsforløbet. At virksomheden endda forventede, at jeg fysisk skulle stille op til endnu en samtale, virkede bare endnu mere ”overkill”, men jeg ender alligevel med at bruge flere timer på denne nye case, samt 20 min. i telefonen med virksomheden ift. uddybning af casen. 8 dage efter min sidste kontakt med virksomheden får jeg afslag på jobbet fra Dedikation, da der ”alligevel ikke var 2 stillinger, men kun 1”.
Det virkede amatøragtigt at annoncere 2 stillinger, når dette alligevel ikke viste sig at holde vand, og som kandidat stilles man reelt noget i udsigt (nemlig en ansættelse – 2 stillinger, til 2 kandidater) som der åbenbart alligevel ikke var belæg for.
Jeg oplyste desuden Dedikation om diverse referencer, da de havde bedt om dette, men efterfølgende finder jeg ud af, at ingen referencer overhovedet blev kontaktet, og i og med at jeg forberedte alle mine referencer på at blive kontaktet, så ser man lidt dum ud efterfølgende ift sine referencer, som dermed er blevet ulejliget uden nogen som helst grund.
Da jeg efterfølgende nævner dette om mine referencer i en mail til Dedikation får jeg blot en intetsigende og halvarrogant mail som svar, som muligvis er skrevet med AI: ”Selv tak, det er bare en aftale”
Grundet ovenstående vil jeg sandsynligvis ikke igen søge en stilling, der annonceres hos Dedikation. For meget rod og en meget ustruktureret proces, som heller ikke virkede afstemt med den ansættende virksomhed.

June 18, 2026

Hej Per,

Tak fordi du deler din oplevelse og for den tid og det engagement, du lagde i processen.
Jeg har efterfølgende gennemgået forløbet internt og med vores kunde, og jeg kan godt forstå, at ændringerne undervejs har givet dig en oplevelse af en uafstemt proces.

Det er korrekt, at kunden undervejs overvejede at udvide rekrutteringen med en ekstra stilling til at dele landet i 2 dele og senere valgte at fastholde til én. Ligeledes blev der tilføjet en ekstra case, som kunden vurderede var relevant for rollen og opgaven. Vi anvender kun cases, når de giver mening for den konkrete stilling, da de både skal give virksomheden et bedre beslutningsgrundlag og kandidaten et realistisk indblik i opgaven.

Forløbet strakte sig samtidig over en ferieperiode, hvor du var på ferie, hvilket også havde betydning for den samlede tidslinje. Det ændrer dog ikke på vores ansvar for at sikre en tydelig forventningsafstemning og løbende kommunikation, når en proces udvikler sig undervejs.

Jeg har også undersøgt din bemærkning om vores skriftlige kommunikation. Hos DEDIKATION benytter vi ikke AI til at skrive afslag eller personlige tilbagemeldinger til kandidater. Tværtimod prioriterer vi, at den dialog altid er personlig og skrevet af et menneske.

Tak for din ærlige feedback. Vi tager den med os i vores fortsatte arbejde med at udvikle vores processer og kandidatoplevelsen.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Thomas Laudrup, DEDIKATION

Rated 1 out of 5 stars

Udeblevet samtale og manglende opfølgning

På det aftalte tidspunkt blev jeg ikke kontaktet, og jeg modtog heller ingen besked om aflysning eller forsinkelse.

Dagen efter sendte jeg en opfølgende mail for at få afklaring på situationen. Denne mail er på tidspunktet for denne anmeldelse fortsat ikke blevet besvaret.

Jeg anerkender, at der kan opstå fejl eller ændringer i en travl rekrutteringsproces, men i dette tilfælde har kommunikationen været mangelfuld hele vejen igennem.

For mig handler en rekrutteringsproces ikke kun om match på kompetencer, men også om professionel respekt for kandidaters tid og engagement. Det har jeg desværre ikke oplevet her.

På den baggrund kan jeg ikke anbefale processen.

June 24, 2026

Reply from DEDIKATION

Tak for din anmeldelse og tak for den gode dialog, vi har haft efterfølgende.

Jeg forstår godt din oplevelse og vi havde en aftale om en indledende telefonsamtale, og den skulle naturligvis være blevet gennemført eller aflyst med besked, det beklager jeg.

Jeg er glad for, at vi efterfølgende fik talt sammen og fandt en god løsning, så vi kunne fortsætte dialogen. Din feedback har samtidig givet anledning til at se vores interne processer igennem, så vi kan blive endnu bedre.

Thomas Laudrup, DEDIKATION

Rated 5 out of 5 stars

⭐⭐⭐⭐⭐ Endelig et job jeg elsker

⭐⭐⭐⭐⭐ Endelig et job jeg elsker – tak til hele teamet hos Dedikation
Jeg sad fast i et job, der ikke gav mig noget, men vidste ikke rigtig hvor jeg skulle starte. Så landede der en besked fra Mads – en ung, frisk recruiter hos Dedikation – og noget ved hans tilgang fik mig til at tage chancen.

Derfra gik det stærkt. Jeg kom i gang med Brian, som ikke bare matchede mig med en stilling, men coachet mig hele vejen igennem processen. Han hjalp mig med at forstå, hvad jeg egentlig ville, og forberedte mig på en måde jeg ikke havde forventet af et rekrutteringsbureau.

Resultatet? For første gang i mange år sidder jeg i et job, jeg rent faktisk elsker at møde ind til om morgenen.

Mads og Brian – I er fantastisk nogen bros! Tak for at I tog jer tid til at forstå mig som person og ikke bare et CV. Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.

April 1, 2026

Meget uprofessionel rekrutteringsproces

Meget uprofessionel rekrutteringsproces

Jeg havde en samtale med Thomas Laudrup - CEO & Founder af Dedication i forbindelse med en IT-supporter-stilling. Til samtalen fik jeg at vide, at jeg senest ville få en tilbagemelding fredag samme uge.

Det skete ikke.

Nu er det tirsdag, og jeg har stadig ikke modtaget noget. Ingen tilbagemelding, ingen status og ingen besked om, at processen er forsinket.

Det er efter min mening meget uprofessionelt. Når man som kandidat bruger tid på en samtale og får en konkret frist for tilbagemelding, bør den enten overholdes, eller man bør som minimum få en kort besked.

Den måde processen er håndteret på, giver et meget dårligt indtryk af Dedication som rekrutteringspartner. Som kandidat sidder man tilbage med følelsen af ikke at blive taget seriøst, og det er under al kritik.

Jeg ville personligt være meget betænkelig ved at lade Dedication repræsentere min virksomhed over for kandidater.

June 9, 2026

Reply from DEDIKATION

Først og fremmest beklager jeg, at du ikke modtog den forventede statusopdatering på grundlovsdag. Når vi italesætter en tilbagemelding, skal vi naturligvis informere om eventuelle forsinkelser.

Når det er sagt, er det vigtigt at nævne, at du jo fortsat er aktiv i processen, og at der er planlagt et nyt interview på fredag. Der har således ikke været tale om manglende interesse eller manglende opfølgning på dit kandidatur, men om en forsinkelse i kommunikationen, som vi gerne tager ansvar for.

Vi havde naturligvis foretrukket, at du havde kontaktet os direkte, så vi kunne have afklaret situationen med det samme. Det ville også have givet os mulighed for at forklare status, inden du valgte at kontakte vores kunde og efterfølgende skrive denne anmeldelse.

Vi tager din feedback til os, da kandidater fortjener klare forventninger og løbende kommunikation gennem hele processen.

Vi ses til det kommende interview på fredag.

Thomas Laudrup
CEO & Founder
DEDIKATION

Rated 1 out of 5 stars

Blev kontaktet af Thomas via mail men han udeblev fra samtalen…

Blev kontaktet af Thomas via mail med henblik på en kort indledende samtale til en specifik stilling. Han mødte ikke op til snakken og et par timer efter at mødet skulle have været afholdt fik jeg blot en mail om en ny tid.
Jeg gav Thomas chancen for at vende tilbage med en forklaring/undskyldning, jeg hørte intet men besluttede at deltage i endnu en samtale. Endnu engang deltog han ikke. Magen til uprofessionel opførsel skal man lede længe efter...

June 5, 2026

Reply from DEDIKATION

Jeg er naturligvis ked af, at du har fået denne oplevelse af vores dialog.

For god ordens skyld vil jeg gerne nuancere forløbet. Den samtale, du refererer til, var en frivillig og selvbooket 15-minutters indledende telefonscreening, hvor kandidater har mulighed for at stille spørgsmål til stillingen og få yderligere information om rollen.

I vores system fremgår det, at mødet blev flyttet, og derfor stemmer din beskrivelse af forløbet ikke helt overens med de oplysninger, vi har registreret. Derfor undrer det mig også, at du oplever, at der har været tale om to udeblivelser.

Når det er sagt, tager vi altid feedback alvorligt, og hvis der har været misforståelser eller uklar kommunikation undervejs, beklager jeg naturligvis dette.

Det glæder mig samtidig, at vi efterfølgende har været i dialog, og at du fortsat er en del af processen med et planlagt interview hos vores kunde. Jeg håber derfor, at det videre forløb vil give et mere retvisende billede af vores måde at arbejde på.

Thomas Laudrup
CEO & Founder
DEDIKATION

Rated 5 out of 5 stars

Evigt taknemmelig – Dedikation har ændret mit liv på én måned!

Det, jeg ikke kunne opnå i lang tid, har Dedikation hjulpet mig med på bare én måned. De lavede en personlig profil på mig og viste mig præcis, hvor jeg skal lægge mit fokus – både hvad der vil gøre mig glad, og hvad jeg bør arbejde videre med.

En kæmpe tak til Brian og Pernille – I har været helt fantastiske. Jeg føler nærmest, at jeg har kendt jer i årevis. Nu har I landet mig et job, der muligvis er mit drømmejob. Jeg er evigt taknemmelig.

Jeg vil til enhver tid anbefale Dedikation til andre!

July 2, 2025

Kære Darsan,

Tusind tak for din anmeldelse, den varmer virkelig!

Vi er så glade for, at du har fundet et job, der føles som dit drømmejob, og glade for at have været en del af processen.

Alt det bedste i det nye – vi hepper på dig!

De bedste hilsner,
Team DEDIKATION

Forløb med Thomas Laudrup,

Forløb med Thomas Laudrup,

Efter opfordring fra Thomas bestilte jeg en telefontid. Desværre ringede han ikke til den aftalte tid, så jeg skrev en mail til ham. Svaret var kortfattet og gav ingen forklaring.

I mailen havde jeg nævnt, at jeg kunne tale torsdag og fredag ugen efter. Han foreslog alligevel tirsdag, og jeg gentog, at kun torsdag eller fredag passede mig. Vi aftalte derefter en samtale fredag kl. 10.30, men igen udeblev han.

Vi aftalte derefter at tale sammen tirsdag kl. 14.30 ugen efter. Jeg bad ham ringe, men han ringede ikke igen. Jeg skrev til ham, at jeg ikke kunne bruge mere tid på dette, og hans svar var blot, at et møde trak ud, uden meget beklagelse.

Dette forløb har været meget frustrerende og uprofessionelt. Jeg håber, du forstår vigtigheden af pålidelig kommunikation fremover.

Mvh Henrik Olsen

May 28, 2024

Hej Henrik,

Tak for din feedback.

Jeg beklager dybt de udfordringer, du har oplevet i vores kommunikation og det er bestemt ikke standarden for vores service. Vi har desværre haft en udfordring med vores online scheduling funktion, så jeg værdsætter din tålmodighed og forståelse i denne sag.

Både tekst og system er rettet til, så der er mere elastik til de korte telefoninterviews, forud for de fysiske eller online interviews.

Jeg vil meget gerne tale med dig, og håber vi kan finde en tid som passer ind i dit skema og måske til en kop kaffe?

Endnu en gang beklager jeg de ulemper, du har oplevet, og jeg ser frem til at rette op på situationen.

Mvh. Thomas Laudrup

Et super forløb hos Brian

Et super forløb hos Brian!

DEDIKATION, er et moderne rekrutteringsbureau, bestående af kompetente mennesker, som er yderst målrettet i at finde det bedste match for den enkelte kandidat.

Er du på jagt efter nye udfordringer - så tag i fat dem, før din nabo gør det!

Mvh

March 5, 2024

Brian/Dedikation 💪🏻

Jeg har haft fornøjelsen af, at have haft et mindre samarbejde med Brian.
Og der findes få mennesker, som er så skarpe til persontyper, og matches som han er.

Kæmpe fornøjelse at samarbejde med ham, og kan kun give en stor anbefaling herfra.

March 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dedikation er skarp på rådgivning &…

Dedikation er skarp på rådgivning & strategisk sparring, rykker altid tingene i den rigtige retning. Kan altid anbefale Thomas Laudrup & Brian Frode til alle de opgaver de levere på. Jeg står åben for kontakt hvis der er behov mundtligt svar på hvad jeg har fået af værdi af mit samarbejde med Dedikation.
Stor anbefaling herfra / Per Notstad TDC Erhverv.

February 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun gode positive ord til…

Jeg har kun gode positive ord til Thomas Laudrup og Dedikation.

Thomas har været en fantastisk sparringspartner gennem de sidste 10 år.
Det være sig både som selvstændig konsulent og som HR direktør.

Jeg anbefaler på det varmeste Dedikation og menneskerne bag.

December 31, 2023

Hej allesammen,

Hej allesammen,

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Brian Frode som har været en uvurderlig hjælp under min jobjagt. Hans professionalisme, ‘dedikation’ og ekspertise har været afgørende for, at jeg nu har landet mit drømmejob.

Brian Frode gik langt ud over forventningerne for at forstå mine behov og ønsker, og han guidede mig igennem hele rekrutteringsprocessen med enestående indsigt og støtte. Hans engagement og stærke kommunikationsevner gjorde hele processen både effektiv og behagelig.

Jeg vil varmt anbefale hans tjenester til enhver, der søger professionel assistance under jobjagt. Tak igen, Brian Frode, for alt hvad du har gjort for mig.

Venlig hilsen,
Tobias Kubach

Rated 5 out of 5 stars

Thomas & Brian er de bedste sparrings…

Thomas & Brian er de bedste sparrings partnere ...

Og har hjulpet mig på bedste`vis til at kunne rykke mig endnu vildere fra A til B .... Så jeg opnåede det jeg gik efter ....

Klart anbefalingsværdige - hvis du os leder efter seriøs sammen arbejde på den front ....

January 8, 2024

Kvalitet over kvantitet

Vi havde et super forløb med Dedikation, og var imponeret over hvor detaljeret og professionelt de griber processen an. Vi fik 2 skarpe kandidater præsenteret, som begge havde præcis hvad vi ledte efter. Det sværeste var at vælge hvem vi skulle ansætte!

October 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Professionel vejledning og samarbejde i rekrutteringsprocessen

I forbindelse med rekrutteringen af en ny medarbejder, primært til en salgsposition, valgte vi at samarbejde med Thomas Laudrup fra Dedikation som vores rådgiver og sparringspartner. Vi har anvendt Dedikation flere gange tidligere, og hver gang har oplevelsen været yderst tilfredsstillende.

Vores samarbejde med Thomas har konsekvent været af høj professionalisme. Han har evnen til at udfordre vores tilgange på både strategisk og operationelt niveau, hvilket har ført til værdifulde refleksioner og interne dialoger.

Resultatet af dette samarbejde var ansættelsen af en fremragende medarbejder, som vi betragter som den bedste i verden.

Vi skylder en stor tak til både Dedikation og Thomas Laudrup for deres indsats, og vi kan uden forbehold anbefale dem til andre, der søger professionel rådgivning og sparring i rekrutteringsprocessen.

Kenneth Andersen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne anbefale Dedikation som…

Jeg vil gerne anbefale Dedikation som en forretningsamarbejdsparter på rekruttering. Jeg har flere gange anbefalet dem til mine samarbejdspartner og har fået rigtig god feedback. Rekruttering er et forretningsområder, der er "øretævernes holdeplads". Jeg synes Dedikation navigerer rigtig godt i dette minefelt.

Take a closer look