3.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Krijg wat ik besteld heb

Krijg wat ik besteld heb, had het in 5 werkdagen, zoals ze belooft hadden. Maten waren goed dus geen ervaring met het omruilen. Ik ben tevreden met mijn kleding.

March 20, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Top bedrijf.

Levering van de bestelling duurde iets langer dan de 5 dagen. Maar dit kwam waarschijnlijk door het slechte weer. Prima geleverd wat ik besteld had. Top bedrijf ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

January 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf houdt zich niet aan…

Dit bedrijf houdt zich niet aan gemaakte afspraken.
Zie hier de mailwisseling en hoe er met klanten omgegaan wordt. Ronduit zwak.

Hallo Jordi,

Deze blikken zijn uitverkocht in onze voorraad en wij kunnen daarom niet leveren binnen de gestelde termijn van 4 werkdagen. Wij boeken daarom het bedrag terug.

Met vriendelijke groet / Mei freonlike groetnis,

Geert Veenstra

image001.png

Postadres:
Klokhuislaan 209
9201 JD Drachten (Friesland)
Tel: 06-40359415

Volg ons nu en mis geen enkele aanbieding meer:

image002.png image003.png

Geachte heer Veenstra,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Uit mijn bestelbevestiging blijkt duidelijk dat ik een doos verf literblikken á 6 stuks heb besteld en betaald. Daarmee is er sprake van een overeenkomst tussen ons.

Volgens het consumentenrecht heb ik recht op levering van het product zoals dit in de webshop is aangeboden en door mij is besteld en betaald. Een beroep op een systeemfout ontslaat u niet van deze verplichting, tenzij sprake zou zijn van een evidente vergissing waarbij ik had moeten begrijpen dat de prijs niet kon kloppen. Dat is hier naar mijn mening niet aan de orde.

Ik verzoek u dan ook om de bestelling conform de overeenkomst, dus een doos van 6 literblikken, zo spoedig mogelijk te leveren.

Mocht u daaraan geen gehoor geven, dan behoud ik mij het recht voor verdere stappen te ondernemen.

Ps de verf wordt momenteel nog steeds voor deze prijs aangeboden op uw site voor de door mij betaalde prijs.

Jordi de Laat

Op 25 sep 2025 om 22:16 heeft het volgende geschreven:

Hallo Jordi,

Doos Verf literblikken á 6 stuks staat door een systeemfout erop als doos maar gaat, ook gezien de prijs, om 1 stuk.
Ons excuses voor dit ongemak en mogen wij deze in stuks opsturen of wil je dat wij het bedrag terugboeken?

Met vriendelijke groet / Mei freonlike groetnis,

Geert Veenstra

September 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit kleding en fijne…

Goede kwaliteit kleding en fijne service.
Binnen een week kreeg ik bestelling goed verzorgd binnen, hoodie bleek een andere kleur te zijn dan wat ik besteld had, doordat de kwaliteit goed was hoodie gehouden,( kon ook retour doen). Fijn email contact gehad over bovenstaande en de andere kleur hoodie opnieuw besteld met korting :-). Ik zou zo weer iets bestellen bij dedump.nl

September 21, 2025

Slechte service

Slechte service! Na een product fout geen contact kunnen krijgen met hun. Meerdere dagen gebeld, op de dagen dat ze bereikbaar zijn.. meerdere mails gestuurd. Geen aanrader! Nooit meer weer bestellen bij hun.

July 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geld weg en geen product!

Besteld op 8 februari, vlot ontvangen, 1 van de 2 paar schoenen was te klein. Contact opgenomen per e-mail, kon retour en geruild worden. Sindsdien niets meer er van vernomen en geen geld terug of de juiste schoenen, ook geen reacties meer op e-mail met verzendbewijs. Nu nog deze poging om te kijken of het dan wel werkt om service of mijn geld te krijgen!

April 14, 2025

Prima

Goede kwaliteit camouflage fleecevest, levering op tijd, lage prijs. Kortom, prima!

December 20, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look