Nog steeds niet het pakket ontvangen bij dhl, ik had het vrijdag besteld en er stond dat die voor 16:00 verzonden zou worden, Ik heb een belletje gehad na mijn negatieve recensie. dhl was de boosd... See more
See what reviewers are saying
Wij wonen op het altijd prachtige Curacao, en de Feestneus in Uden is mijn go to als het gaat om leuke gezellige ballonnen laten bezorgen. Ze nemen je bestelling netjes aan en leveren het op tijd en n... See more
Super service. Ik wou de bestelling dezelfde dag nog geleverd hebben maar dat ging nergens meer. BJORN de medewerker die ik gesproken heb heeft mij uitstekend te woord gestaan en geholpen waardo... See more
Company details
Written by the company
Het leukste feestpaleis van Nederland!
Contact info
Marktstraat 4, 5401GH, Uden, Netherlands
- 0413-271721
- info@defeestneus-uden.nl
- defeestneus-uden.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
alles stond klaar en ze waren flexibel…
alles stond klaar en ze waren flexibel om het toch eerder af te halen
Goede en snelle levering
Twinnies
De vriendin van mijn dochter wilde op het laatste moment toch hetzelfde verkleed als mijn dochter. Ik had net een online bestelling verstuurd 🙈 1 telefoontje naar de Feestneus en het was geregeld. Een 2e exemplaar kon er nog bij. Superfijn!! 2 blije meiden!! En dan natuurlijk ook een blije moeder!! Supergoed geregeld!!
Bestelling is vlot verlopen
Bestelling is, ondanks drukke dagen, snel en correct afgehandeld
Het stond netjes op tijd klaar!
Zweeftijd
Vriendelijk geholpen, maar de ballonnen hebben het nog niet eens 12 uur volgehouden, terwijl ik bewust voor 2/3 dagen zweeftijd had gekozen

Reply from De Feestneus Uden
Super service.
Super service.
BJORN de medewerker die ik gesproken heb heeft mij uitstekend te woord gestaan en geholpen waardoor de bestelling dezelfde avond nog netjes bezorgd was.
Een echte aanrader.
Gr Sabina de Wit
Hele brede assortiment en snelle…
Hele brede assortiment en snelle afwikkeling als je online besteld
Super service
Super service! Door te bellen dat er iets niet was! Netjes verekend. Leuke keuze aan spulletjes!
zeer te spreken over de internet site…
zeer te spreken over de internet site en de snelheid van levering zeker 5 sterren of meer waard.
helemaal top!
duidelijke website, ballonnen stondn keurig klaar op afgesproken tijdstip, goede service, leuke winkel, kortom - helemaal top!
Super service netjes afgehandeld.
Jaren al een trouwe klant
Ik ben al jaren trouwe klant van de Feestneus Uden. Jos en zijn team zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Ze gaan uit hun weg dienstbaar te worden. Hiervoor ben ik verschillende maanden elk jaar aan ze dankbaar.
Prima snelle service
The Trustpilot Experience