See what reviewers are saying
jeg har købt de smukkeste buketter her . og også modtaget buketter herfra og de er overvældende smukke.
Ingen stjerner herfra. Gamle blomster til dyre priser. Fik en buket mandag eftermiddag tirsdag var de første blomster visne onsdag endnu flere torsdag bk3v den smidt ud. KØB ALDRIG NOGET DER. Klager d... See more
Jeg har købt et stort og flot oliventræ hos De fire årstider i Lyngby. Leveringen var gratis. Chaufføren ringede kl. 20.15 og spurgte om han skulle levere det nu eller vi hellere ville vente til imo... See more
jeg har købt de smukkeste buketter her…
Advarsel mod at købe bårebuket hos De Fire Årstider I Kgs. Lyngby
Advarsel! Køb aldrig bårebuket hos De Fire Årstider I Kgs. Lyngby.
Jeg er rasende og grædefærdig!
Vi havde bestilt en bårebuket med bånd til 1.000 kr. plus levering, til vores kære vens bisættelse. Ved bestilling blev det grundigt gennemgået, hvad vi ønskede. Det blev aftalt, at bårebuketten skulle bestå af lilla roser sammen med bordeaux juleroser tillige med lilla clematiser og INTET hvidt. Jeg gjorde udtrykkelig opmærksom på, at farven lilla havde stor betydning. MEN da vi ankom til bisættelsen kunne vi konstatere, at bårebuketten var sammensat af syv røde og to pinke roser med masser af pink og hvidt fyld. Det eneste der var, som aftalt, var de lilla clematiser, som i denne sammenhæng gav et helt forkert indtryk, stik modsat af, hvad der var blevet aftalt. Buketten var helt forfærdeligt intetsigende med denne farvesammensætning og butikkens eget blomstervalg kombineret med dette billige og grimme fyld, hvilket bar tydeligt præg at, hvad De Fire Årstiders devise må være, “pengene i kassen og ud af klappen” Jeg er både vred og rasende, over denne manglende respekt for noget der har så stor betydning og som aldrig kan gøres om!
Ikke flere køb hos denne blomsterhandel
Vi har desværre haft gentagne dårlige oplevelser med denne blomsterhandel på Lyngby Hovedgade 70 c, 2800 Lyngby.. Buketterne ser umiddelbart flotte og friske ud ved køb, men allerede efter 12–24 timer begynder de at hænge, og holder sjældent mere end 1–3 dage. Det er langt under, hvad man bør kunne forvente af friske blomster.
Vi har grønne fingre og erfaring med blomsterpleje, så problemet skyldes næppe forkert håndtering i hjemmet. Det tyder snarere på manglende faglighed eller forkert opbevaring i butikken. Når samme problem opstår igen og igen, bliver det svært at tilskrive det tilfældigheder.
Vi kan derfor ikke anbefale at bruge penge hos denne forhandler, da kvaliteten ganske enkelt ikke lever op til standarden.
Jeg bestilte en bårebuket pr mail med…
Jeg bestilte en bårebuket pr mail med relevante oplysninger (bl.a. hvad der skulle stå på kortet) til en kær veninde til min mor på 102 år, og betalte pr MobilPay de kr 575, som det kostede. Min mor var sammen med datteren til afdøde for en uge siden. Der havde ikke været en buket fra min mor, men der havde været et kort der ikke havde relevans til den afdøde. Da bisættelsen foregik for et par måneder siden, sendte jeg i går korrespondancen til De fire årstider, da jeg mener at der er begået en fejl/forglemmelse.
Nedenstående svar taler for sig selv
“ Det er så langt tilbage, at det kan jeg ikke huske, men jeg kan ikke se nogen grund til det IKKE er leveret ??
Hej fra Henriette”
Endnu en skuffelse ..og den ringeste…
Endnu en skuffelse ..og den ringeste kundeservice.
Har fået stor buket af min mand i forgårs og allerede dagen efter hang den med hovedet og i dag - på 2. dagen er der mange visne blomster som ligger på bordet - absolut ikke pengene værd.
Jeg køber ikke igen ved de Fire årstider - har haft mange skuffelser med denne blomsterbutik. Har kontaktet butikken inden denne anmeldelse.
Oliventræer
Jeg købte 2 stk. store oliventræer i sommer 2024.
De har overvintret som forskriften fra de fire årstider.
Det blevforår igen og jeg satte mine oliventræer frem, den ene var helt tørt og dødt.
Jeg ringede til de fire årstider og forklaret at den ene var i live og det andet født.
Jeg blev fortalt at det var lige som når mennesker spiser pølser nogle kan tåle det og andre ikke.
Jeg siger tak for en dårlig kundeservice.
1 stjerne til jer.
Flot træ, god service, sød og imødekommende chauffør
Chaufføren ringede kl. 20.15 og spurgte om han skulle levere det nu eller vi hellere ville vente til imorgen. Fantastisk service, sød og utrolig imødekommende. Jeg måtte selv vælge blandt de træer der var på vognen og han baksede med at få kæmpetræet ud og kørte det helt ind i haven. Meget behagelig oplevelse. Vi glæder os til at få plantet det smukke træ.
Fik en buket til 350kr i lørdags d…
Fik en buket til 350kr i lørdags d 8/3-25 og søndag var flere af blomsterne gået ud
Så idag mandag må jeg skille den ad så den ser nogenlunde ud. Mega surt
Ikke en gang en beklagelse over visne blomster
Jeg har lige være ude i jeres butik i Lyngby med en buket (2 bundter), som min veninde og jeg købte i fredags. Da jeg pakkede dem ud måtte jeg smide to stilke ud, da de var meget visne(brune). Søndag var alle visne.
Jeg var overbevist om at jeg fik pengene igen, så jeg har ikke taget det billede af dem.
Men nej, jeg kunne kun få et tilgode bevis - eller 2 nye bundter, hvilket jeg ikke havde lyst til efter denne oplevelse. Jeres medarbejder kunne ikke engang skrive tilgodebevis på kortet. Jeg kunne ikke få pengene tilbage, da ejeren ikke var til stede.
Ikke en gang en beklagelse - eller en undskyldning.
Nu har jeg tjekket på jeres hjemmeside - der står:
"Lever buketten ikke op til det forventet, skal I altid kontakte os. Pengene retur eller en ny buket vil blive sendt afsted, hvis kunden ønsker dette."
Jeg har i rigtig mange år været kunde hos jer og altid være tilfreds, men I kan roligt regne med at jeg ikke handler hos jer igen.
Måske er det ikke tilfældigt at…
Måske er det ikke tilfældigt at bårebuketter bliver leveret med gamle blomster.
Under alle omstændigheder en dårlig oplevelse at handle bårebuketter hos dem. Service er ikke eksisterende - kun ved betaling og bestilling.
Husk at bede om friske blomster ved bestilling. Det er åbenbart ikke en selvfølge.
Skulle hente flere båre buketter
Skulle hente flere båre buketter.
Den var flot og pæn.
Den anden stor buket, var der flere visende blomster i. ( som kirke tjener faktiske var så sød af fjerne) Samt det bånd der var på var på var forkert. Det stod der var fra børnbørn og oldebørn. (Det var helt forkert.) Vi så første bånd tekste i kirken. Buketten var fra et af børnebørne men ikke nogle oldebørn. Samt teksten var ikke det der var snakke om i telefonen.
Når jeg normalt køber blomset hjem plejer de at være pæn og tre af de andre buketter fra samme butik var pæne men ikke denne
Aarstiderne lyngby, øv!!
Blomsternes kvalitet, pris, service. De tager overpris og oveni skal man betale ekstra for at få pakket det mere ind end bare deres standard papir.De er super afvisende og arrogante, når man spørger dem om noget angående blomster, vanding osv. smut hellere over til stationen og køb blomster hos dem. De er meget mere imødekommende, professionelle og pakker pænt ind !!
Gang på gang er det denne oplevelse , desværre. Man skulle tro at blomster skaber glæde .
Bestilte blomster hos Henriette til…
Bestilte blomster hos Henriette til vores bryllup. Henriette bandt den smukkeste brudebuket og sørgede for at lokalet var omringet af de smukkeste blomster. Hun lytter og sætter sig ind i sine kunders behov.
Vil til enhver tid anbefale defireårstider. :)
Dårlige gamle blomster camoufleret i buket.
Købte 5 pæoner i færdig buket til 100 kr. Hjemme kort tid efter køb og udpakning viser det sig, at blomsterne straks begynder at tabe mange blade. 1 blomsterhoved falder af, fordi stænglen er råden. 3 af de 5 pæoner til 100 kr var overgemte og kasserbare. Alt alt for ringe!!!
Men man havde sørget for, at de så pæne ud i bundtet. Som kunde står man jo ikke og vender buketten for at se om bladene eller hovederne falder, af inde i butikken. Hvis de havde skrevet “friske blomster” på cellofanen, de var i, ville jeg have kaldt det svindel. Nu lykkedes det dem bare at komme af med dårlige gamle blomster til fuld pris. Føtex sælger pæoner, der ikke er helt friske til 10 kr for 3. Det er da ordentlige folk, der står ved, at varen er gammel.
Har købt 2 oliventræer
Har købt 2 oliventræer - store, kraftige og flotte træer og super hurtig levering
Dårlig service
Servicen af kassedamen er nedladende, ligegyldighed, sur.
Jeg bruger ca 1500kr om ugen i blomster og ville i en periode prøve lyngby. Mange gange er blomsterne for gamle, man skal virkelig tjekke dem inden køb. Når så også kassedamen er ubehøvlet, ja så vælger jeg fremover andet sted.
Ejeren af stedet burde selv stå bag kassen, da han er venlig.
Super ærgeligt da deres udvalg er stort.
Et råd til dem, sælg jeres gamle blomster til halv pris, så er man forberedt på dårlige blomster.
Giver gerne fuld pris, hvis varen er i orden
Fantastisk
Fantastisk
Bestilte 1 oliventræ tirsdag ved 23 tiden. Onsdag ca kl 17 stol det flotteste oliventræ i min indkørsel. Havde bestilt til levering lørdag, men det kom lang tid før…
Tjek varen/buketten før du køber
Fik foræret en smuk, tæt, blandet buket fredag. Mandag havde halvdelen af blomsterne tabt hovederne. Mandag var helligdag (01.01.24) hvorfor jeg ikke kunne returnere buketten den dag. Tirsdag havde jeg ikke kørselsmulighed, hvorfor jeg sendte en mail med fotos af buketten. Det fik jeg ikke noget ud af.
Gavekort på 500 kr. forældet
Jeg fik et gavekort på 500 kr af min afdøde svigermor i 2019 til "De fire Årstider". I dag ville jeg benytte gavekortet, men da gavekortet er 4 år gammelt og de åbenbart kun kører med 2 års gyldighed i "De fire Årstider", ville de ikke lade mig bruge det. Der står INGEN steder på gavekortet hvor længe det er gyldigt. Så de har fået 500 kr lige til deres lommer. Jeg kommer ALDRIG til at købe noget her mere, hverken privat eller erhvervsmæssigt, ligesom jeg vil anbefale venner og bekendte at benytte andre blomsterhandlere.
Forlod forretningen uden at købe noget
Forlod forretningen uden at købe noget. Skulle have hjælp, men damen ved kassen var ikke interesseret i at hjælpe. Vil betegne hende som total lige glad.
Magen til dårlig service, har jeg aldrig oplevet.