Company details

3. Cake Decorating Equipment Shop
  4. Cupcake Shop
  5. Kitchen Supply Store

Written by the company

De KeukenBij. Door mijn voorliefde voor duurzaamheid en bakken ben ik op dit prachtige product gekomen. Herbruikbaar Bakpapier, BPA-vrij en PFAS-vrij. Voedselveilig siliconen bakpapier. Na veel uitproberen en onderzoeken zijn we op dit mooie product uitgekomen. Geen bakpapier meer weg gooien, je springvorm niet meer invetten en je taart eenvoudig lossen op een bord. Dit bakpapier wil je als (thuis)bakker gewoon in huis hebben. Na gebruik kun je het eenvoudig afspoelen onder de warme kraan. Het is ook beschikbaar voor een cakevorm of bakplaat. Op de website van dekeukenbij vind je ook allerlei handige duurzame tips voor in de keuken zoals zelf schoonmaakproducten maken, brood bakken of lemoncurd maken. Neem eens een kijkje en ontdek zelf welke tip of bakpapier bij jou past!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een verademing

Een verademing om te zien dat een product niet alleen vanwege duurzaamheid op de markt komt, maar dan ook nog eens de slimme, perfecte uitvoering heeft die je van een bakexpert kunt verwachten. Meteen mee aan de gang gegaan 😃

April 30, 2026
De KeukenBij logo

Reply from De KeukenBij

Wat ontzettend lief! Dit is precies waar ik het voor doe!

Mooi materiaal

Mooi materiaal
Heel fijn om mee te werken
Makkelijk schoon te maken

Bestellen en de levering ging heel soepel!

January 15, 2026

Groot fan!

Sinds ik zuurdesembrood bak gebruik ik de bakmat van De Keukenbij en ik zou nooit meer zonder willen. Ik gebruik de mat in mijn Dutch oven en dat werkt geweldig. Heel blij mee!

March 16, 2026

Echte aanrader!

Ik gebruik het herbruikbare bakpapier al een poos. De cake en taart komen door het herbruikbare bakpapier makkelijk uit de spring - en cakevorm. Geen pfas en bpa in mijn bakproducten en bij het afval is fijn.
Kortom dit herbruikbare bakpapier is echt ern fantastische aanrader!

July 27, 2025

Goede ervaring

Ik heb hier laatst herbruikbaar bakpapier gekocht voor een kleine taartvorm en dat bevalt zo goed dat ik ook de versie voor een cakeblik wilde!
Verder een goede prijs en snel bezorgd. Wie weet ga ik binnenkort voor nog een
(grotere) taartvorm.

May 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb gekozen voor de herbruikbare…

Ik heb gekozen voor de herbruikbare bakpapier versie die ik in mijn oven kan leggen.
Ik bak heel vaak iets in de oven dus deze oplossing werkt voor mij perfect.

Het schoonmaken van de bakmat ging heel handig met warm water en een theedoek.

Ik raad dit artikel aan voor mensen die het belangrijk vinden om duurzaam met materialen om te gaan in de keuken.

Ben blij met deze goede aankoop , en ik ben blij dat ik via via van dit leuke bedrijf heb gehoord.
Het bestellen ging zeer eenvoudig en het artikel was snel gratis bij mij thuis bezorgd.

February 7, 2025

Heel fijn herbruikbaar bakpapier

Heel fijn herbruikbaar bakpapier. Ik gebruik de de maat ‘cakevorm’ ook op de bakplaat. Ze zijn heel eenvoudig schoon te spoelen met wat warm water. Keurig verpakt thuisbezorgd gekregen.

February 13, 2025

Heel goed

Fijne webshop met goede producten.
Het ovenmatje werkt heel goed. Het bakt niet aan en is makkelijk schoon te maken. Het formaat is ook precies goed voor mijn bakplaat.

February 13, 2025

Zo slim is dit!

Supersnelle levering van een prachtig product!
De ronde vormen zijn een geweldige innovatie. Nooit meer frommelen of op maat knippen😀!

February 3, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look