dekkerzevenhuizen.nl Reviews 7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Koop hier geen aanrechtblad!

Wij hebben een keuken bij een keukenzaak aangekocht. Het aanrechtblad is door Dekker Zevenhuizen geleverd. Vrijwel meteen zaten er rare vlekken in het blad, dit wordt door hun als normaal gezien. Inmiddels zit het gehele blad onder rare vlekken en het wordt schoongemaakt via hun voorschriften. Het is 1 groot drama! Koop hier geen blad!

April 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Rare witte vlekken in donker composiet aanrechtblad

Via een keukenzaak heb ik ik een composiet aanrechtblad van Dekker aangeschaft. Prachtige staaltjes, maar in het donkere blad zelf zitten lelijke rare witte vlekken veroorzaakt door het kunsthars bindmiddel. Na controle kreeg ik te horen dat dit erbij hoort, "in echte steen zitten ook fossielen". Ik zou dit aanrechtblad nooit hebben gekocht als ik dit had geweten. Ik noem dit productiefouten. Het stoort me iedere dag, omdat je denkt dat er vlekken zitten die je moet schoonmaken. Jammer dat ik geen foto bij deze recensie kan plaatsen.

April 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

vandaag is onze spoelbak vervangen

vandaag is onze spoelbak vervangen. We hadden een spoelbak met coating, deze liet los.
Met tussen komst onze keukenleverancier is de bak aangemeld voor garantie. Direct is er een afspraak gemaakt voor vervanging. Dank jullie wel voor deze goede service

January 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kraan willen wij ontkalken alles is kunsstof

Wij hebben ongeveer 5 jaar geleden een mengkraan gekocht voor een behoorlijk groot bedrag, daar dachten wij jaren plezier van te hebben. op een gegeven moment ging de thermostaat kloppen. Kraan was toen nog geen 5 jaar oud of net. Moest je ontkalken wat logisch is, maar moet je met een sleutel alles los draaien, nou dat gaat gewoon niet. Moesten we hem een nacht in het azijn leggen, nou dat hielp ook niet, dan moest ik er maar keukenrol omheen wikkelen en met azijn na maken en houden. Dat werkt ook niet, Service kan je van dit bedrijf niet verwachten. KOOP HIER NOOIT EEN KRAAN OOK NIET VIA SANISALE. Nu vervangende kraan gekocht, daar vragen gesteld en dit bedrijf reageert wel gelijk.

August 9, 2025

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. koop nooit een spoelbak van Lenesto. Op website staat vlekbestendig. Bij ons zit spoelbak vol krassen en vlekken. Doen niets met je reactie. Na veel telefoontjes alleen de reactie dat krassen gebruikerssporen zijn en dat je geen chloor en andere agressieve middelen door de gootsteen moet gooien. Dat laatste doen we niet, maar daar gaat de firma Dekker wel vanuit. Op de vraag over mee te denken voor een kwalitatief betere spoelbak met eventueel bijbetaling van ons wordt niets gedaan. Qua service is echt waanzinnig slecht!!!

July 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Spoelbak met stop bij Dekker Zevenhuizen…

Een keuken gekocht bij Superkeukens in 2023. De stop in de spoelbak vangt de restjes niet op. alles loopt langs de rand en verdwijnt in de afvoer. Trek ik de stop omhoog om het water te laten wegstromen, gaat jhet heel langzaam. Trek ik de stop uit, dan stroomt het water vlot door de afvoer. Superkeukens reageert niet op mijn brieven met het probleem. Dekkers in Zevenhuizen gebeld en een mail gestuurd en die reageert ook niet. Ik heb de fabrikant en de keukenzaak benaderd en ze werken beiden niet mee. Ik wil weten of ik de juiste stop heb meegekregen. Ik heb binnen een 1/2 jaar gereageerd!

July 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Koop nooit een aanrechtblad van de…

Koop nooit een aanrechtblad van de serie Topline bij deze firma via jouw keuken winkel.
Dit zijn zeer slechte aanrechtbladen, na 4 maanden slijtage plekken op het blad.
Contact gehad met de firma Dekker, is normaal wordt er gezegd.

May 6, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look