Imponerende god servie
Imponerende god servie.
Har haft dårlig erfaring med køreskole til bil og mc, men de her er dybt proffesionelle og hjælper en godt igennem.
Kan kun anbefale dem.
No recent history of asking for reviews
Imponerende god servie.
Kan kun anbefale dem.
Fantastisk køreskole!
Der er virkelig ingen bedre kørelærer end Birthe, som formår både at lære en det vigtige og lære en at kende. Hun sørgede for, at man følte sig tryg gennem hele forløbet, forstod ens bekymringer samtidig med at skubbe en til at blive en bedre billist. Kæmpe anbefaling herfra at tage den glade, som køreskole!
Super køreskole!
Du finder ikke en bedre kørelære end Carsten. Han formår at være seriøs samme tid med han kan gøre noget så kedeligt som teori hylende morsomt.
Kan varmt anbefales til andre!
Jeg tog kørekort os denglade for nogle år siden. Jeg var super glad for det. Det var dejlige kørelærer der gør undervisning til teori spændene og altid søger for man føler sig tryk i bilen når man måske er lidt nervøs. Efterfølgende har alle min søskende og veninder også taget kørekort her. De har også alle være super glade for det.
Prisen er fornuftig og der er Inge skjulte gebyrer man ikke bliver oplyst om.
5 stjerner herfra og min yngste søster skal også tage kørekort der om 2 år
Den Glade Køreskole - En skuffende oplevelse
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Den Glade Køreskole for at hjælpe andre potentielle elever. Desværre har jeg ikke haft en positiv oplevelse på denne køreskole, og jeg vil anbefale at finde en anden, hvis du ønsker at bevare både dit mentale helbred og pengepung.
Teoriundervisningen har været acceptabel, og Thim er en god teorilærer. Desværre har mine køretimer med Mie været problematiske. Det virker som om, at Mie kun er interesseret i pengene. Hun bekymrer sig kun om sig selv, sin bil og endda de hunde, hun tager med under køretimerne.
Mie bruger sin telefon i stedet for at hjælpe og undervise mig. Hun taler også negativt om andre elever og endda om min mor. Hendes politiske holdninger, herunder udtalelser om immigranter, er upassende at diskutere under køretimerne. Når hun endelig hjælper mig, er det på en nedladende måde, selvom jeg har givet udtryk for, at jeg ikke bryder mig om denne form for behandling. Det er fuldstændig uacceptabelt, at en kørelærer råder mig til at køre over for rødt lys.
Desuden fortalte jeg Mie om min angst i håb om, at hun ville være mere hensynsfuld og mindre skrigende. Desværre ændrede det intet, og min angst blev forværret. At få fat i teoriprøverne var også en udfordring efter COVID-19, da køreskolerne skulle genåbne. Men igen, med Mie, insisterede hun på, at jeg skulle have ekstra køretimer, indtil jeg skulle til teoriprøven. Problemet var, at vi først søgte efter en prøvetid, efter at vi havde klaget til køreskolen. Jeg dumpede prøven, hvilket var fair, men da vi bad om en ny tid, måtte vi klage igen for at få svar. Vi fik til sidst en tid uden at blive inddraget i processen. Det virker som dårlig planlægning og manglende kommunikation.
Efter at have bestået teoriprøven forsøgte vi at kontakte Mie igen, men fik ingen svar i en uge. Efter at have klaget igen fik vi tildelt en ny kørelærer. Det blev ikke annonceret officielt, og vi blev ikke informeret om skiftet. Selvom vi fik en gratis køretime, kunne det ikke fjerne den angst, jeg havde udviklet på grund af Mie's undervisning. Jeg blev mere og mere bange for at køre bil og mistede motivationen. Køreskolen har ikke gjort nok for at færdiggøre undervisningen for de elever, der var der før COVID-19. Det er deprimerende at se en skole, der er ligeg
lad med eleverne og kun fokuserer på pengene.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne køreskole og opfordrer dig til at finde en anden, hvor du ikke skal bruge måneder på at få en teoriprøve. Prisen virker rimelig på deres hjemmeside, men med den dårlige oplevelse har jeg følt, at jeg har smidt 26.675+ tusind kroner ud af vinduet.
City, Den Glade Køreskole: Beviset på, at en høj pris ikke nødvendigvis betyder god undervisning.