denksport.com Reviews 790

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Na bestelling , 2 weken , heb ik nog steeds geen puzzelboekje van Denksport ontvangen . Vindt dit erg lang duren als je besteld binnen NL . Reactie per mail gekregen , ze kampen met personeels teko... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb een aantal keren iets besteld bij Denksport en daarvan heb ik een paar dingen cadeau gegeven. Zelf houd ik van de Woordkrakers van 10 voor Taal en van de Varia puzzelboekjes. Ik heb laatst h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb dus hiermee een nieuwe moeder-kind (geen telefoon) ervaringen opgebouwd. We hebben een vakantieboek voor kinderen aangeschaft 6+. Deze herinneringen zijn zo lief. Mijn kinderen gaan naar de Fra... See more

Rated 5 out of 5 stars

ik heb een paar thema-puzzelboeken gekocht voor familie, vrienden en mezelf. Zoals het iconische TV puzzelboek. Die gaat mee op vakantie. Het zijn mooi verzorgde en leuk uitdagende puzzelboeken.

Company details

1. Publisher

About denksport.com

Written by the company

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Contact info

1-star

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

het was fijn om te puzzelen

heerlijk om te ontspannen en gezellig om te doen

December 11, 2025

Reply from denksport.com

Superleuk om te horen dat je plezier hebt van onze puzzels. Hopelijk bezorgen ze nog veel gezellige en ontspannen momenten.

Leuke website voor puzzelsboeken

Leuke website voor puzzelsboeken. Al meerdere keren besteld. Altijd op tijd en betere prijzen dat bij de winkel.

January 5, 2026
Unprompted review

Reply from denksport.com

Superbedankt voor de 5 sterren en je complimenten. Heel veel puzzelplezier gewenst😊

Leuk

Leuk, met de vrije dagen een extra puzzelboekje. Toch vind ik de variatie van puzzel & win het leukst.

January 5, 2026

Reply from denksport.com

Dankjewel voor je review. En eerlijk is eerlijk, de Puzzel & Win! is ook gewoon heel erg leuk.

Tectonic is fantastisch.

Tectonic is fantastisch.
Janmmer dat de reeks tectonic 7-9 maar 7 nummers bevat. had graag het ganse jaar door een boekje ontvangen;

September 16, 2025

Reply from denksport.com

Dank je wel voor je enthousiaste review en de 5 sterren en wat leuk om te horen dat je Tectonic fantastisch vindt. We begrijpen heel goed dat je deze puzzels het liefst het hele jaar door zou willen ontvangen 😊

Je suggestie is waardevolle feedback. Als je wilt, kun je deze ook rechtstreeks delen met onze redactie via de ideeënbus:
👉 https://www.denksport.com/denksport-ideeenbus

Fijne boekjes

Fijne boekjes zoals altijd, maar wel erg lange levertijd.

December 9, 2025

Reply from denksport.com

Fijn om te horen dat je onze boekjes weer prettig vindt 😊
Wat betreft de langere levertijd: dit heeft te maken met het feit dat ons verzendhuis in Midden-Europa zit, omdat onze puzzels door heel Europa worden verstuurd. Dat neemt niet weg dat het vervelend is om zo lang te moeten wachten.

Dat gezegd hebbende: heel veel puzzelplezier! 🧩

Rated 5 out of 5 stars

Altijd leuke puzzelboekjes en snelle…

Altijd leuke puzzelboekjes en snelle service.

December 8, 2025

Reply from denksport.com

Dank je wel voor de 5 sterren. En wat fijn om te horen dat je altijd plezier hebt van onze puzzelboekjes. Veel puzzelplezier.

Rated 4 out of 5 stars

Leuke puzzelboekjes en snel verzonden

Leuke puzzelboekjes en snel verzonden. Goed bereikbare klantenservice. Levertijd is langer dan ik verwachtte zover ik begrijp komt het product uit een oost-Europees land.

October 28, 2025

Reply from denksport.com

Bedankt voor je mooie review en de 4 sterren. Wat betreft de langere levertijd: dit komt doordat ons verzendhuis in Midden-Europa zit, aangezien onze puzzels door heel Europa worden verstuurd.

Dat gezegd hebbende: heel veel puzzelplezier 😊

Schaatsen

Ik hou van de schaatssport, dus prima puzzelboek.

December 7, 2025

Reply from denksport.com

Fijn dat het puzzelboek zo goed aansluit bij je liefde voor de schaatssport. Veel puzzelplezier!

Rated 5 out of 5 stars

Boekjes fijne op tijd geleverd en…

Boekjes fijne op tijd geleverd en heerlijk puzzles. Als ik een nieuw boekje ontvangen, begin ik et meteen mee

January 1, 2026

Reply from denksport.com

Dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren. Enf ijn om te horen dat de boekjes op tijd worden geleverd. Heel veel puzzelplezier.

Rated 3 out of 5 stars

Fanatieke doorloperoplosser (4

Fanatieke doorloperoplosser (4, 5 of 6**).
Helaas in de boekjes "pseudo"-doorlopers, zoals Ongenummerd, Omgekeerd, KLinkerloos etc.
Die horen in een apart puzzelboekje (dat ik nooit zal kopen!)

October 31, 2025

Reply from denksport.com

Bedankt voor je review en je feedback. Geweldig om te zien dat je zo’n fanatieke doorloperoplosser bent. Natuurlijk zullen we je bericht delen met de redactie. Maar als je wilt, kun je zelf ook ideeën indienen via onze ideeënbus: https://www.denksport.com/denksport-ideeenbus

Rated 5 out of 5 stars

Vind het leuk om te doen

Vind het leuk om te doen. Leuker als een gewone woordzoeker

December 5, 2025

Reply from denksport.com

Bedankt voor je enthousiaste review😊We blijven ons best doen om het puzzelplezier elke keer weer leuk en uitdagend te maken!

Zweedspuzzel en kerstkleurboek

We hebben een zweedspuzzelboek en het kerstkleurboek.
Het kerstboek is voor alle leeftijden leuk het zitten makkelijke en moeilijke kleurplaten in en deze zijn voor volwassen.
Echt een kleurboek jong en oud.
Het zweedse puzzelboek is erg leuk en prima te doen.
Wij zouden hier zeker weer boekjes halen.

Reply from denksport.com

Dankjewel voor je uitgebreide review en wat fijn om te horen dat zowel het kerstkleurboek als het Zweedse puzzelboek zo goed in de smaak vallen. Daar worden we echt blij van.

Levering kan even duren

Leuk kerstkleurboek besteld. Jammer dat er twee kleurplaten op één blad zitten (voor en achterkant). Met stiften drukt dat door en kan je maar één plaat tekenen. Levering duurde even, maar kwam wel netjes aan.

Reply from denksport.com

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je het kerstkleurboek leuk vindt. Jammer dat beide kleurplaten op één blad staan; ik heb je hierover een mail gestuurd.

Fijne puzzels

Fijne puzzels, goede service . Wordt op tijd geleverd in de brievenbus .

October 23, 2025

Reply from denksport.com

Fijn dat de puzzels bevallen, de service goed is én dat de postbode zijn timing snapt. Veel puzzelplezier gewenst!

Snel geleverd.

Snel geleverd.
Was een cadeautje, persoon was er erg blij mee.

Reply from denksport.com

Leuk dat het cadeautje in de smaak viel én dat het snel in huis was. Dank je wel voor het delen! 🎁😊

Rated 5 out of 5 stars

De mindmaster van Jasper Soetendal is weer geweldig!

De mindmaster van Jasper Soetendal is weer geweldig! Van mij mag er elk kwartaal een verschijnen!"

December 19, 2025

Reply from denksport.com

Wat een mooi compliment, dank je wel! 🤩
Geweldig om te horen dat Mindmaster weer zo in de smaak valt. We geven het enthousiasme (en die wens voor elk kwartaal 😉) zeker door aan de redactie.

Fantastisch

Ik vind het kleuren op nummer ongelooflijk plezant

Reply from denksport.com

Ineens ben je een kunstenaar. Fijn dat je er zo van geniet — veel kleurplezier! 🎨

Rated 2 out of 5 stars

Het duurde erg lang voor dat de…

Het duurde erg lang voor dat de bestelling kwam. Toen ik er over klaagde kreeg ik een uitrede dat het normaal 10 dagen kan duren. Ik vond de toonzetting niet prettig. "Toevallig" kreeg ik de bestelling wel de dag erna. Nou 10 dagen dat is dus veel te lang. Ik bestel hier niets meer.

November 30, 2025

Reply from denksport.com

Dank voor je bestelling. Jammer om te lezen dat dit zo is verlopen.
Wij willen ook graag snel leveren en we begrijpen heel goed dat dit frustrerend is. Dat de toon van onze reactie niet prettig overkwam, spijt ons — dat is niet hoe we met klanten willen communiceren.

Dat je bestelling de dag erna aankwam is echt toeval, maar neemt natuurlijk niet weg dat de ervaring voor jou al niet best was. Helaas kunnen we je indruk niet meer herstellen, maar dank dat je de moeite nam dit te delen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look