Den lille Begravelsesbutik Reviews 7

Company details

1. Funeral Director
  2. Funeral Home

Written by the company

Personlige begravelser, bisættelser og borgerlige ceremonier.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Malene er et enestående menneske

Malene er et enestående menneske. Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk hun har været i processen. Med varme, omsorg og respekt har hun betydet alt for et meget smukt, sidste farvel. Udover det har hun uden tøven stået til rådighed og gået den ekstra mil, der skulle til for at alt kunne lade sig gøre. Alt har været langt over forventning. Mine allerbedste anbefalinger.

August 15, 2025

Bare tak

Tak til Malene, for din måde at være på, og for din måde at tackle os pårørende på. Meget empatisk og tålmodig. Som jeg sagde; håber jeg ikke vi mødes igen foreløbigt, men jeg gemmer dit nummer

March 14, 2024

Da min mor døde i marts 2023

Da min mor døde i marts 2023, besøgte jeg sammen med min familie Den lille begravelsesbutik og Malene. Hun hjalp os simpelthen så meget i en rigtig sorgfuld situation, at jeg er hende evigt taknemmelig. Hun var helt utrolig sød og empatisk og havde en fantastisk fornemmelse for hvem vi var og hvordan vi ønskede at sige farvel til en elsket mor/mormor/oldemor/sigermor.
Vi følte os fra første færd utroligt velkommen og hun gav tid og forståelse og kom med konkrete forslag til bisættelsen, så vi fik taget præcis den afsked med min mor vi gerne ville.
Undervejs har det været så utroligt dejligt, at Malene var tilstede på en måde, så vi følte os trygge og i ro til at kunne sørge, men også fejre det liv min mor stod for.
Min mor fik en smuk koboltblå kiste og vi fik holdt den tale ved kisten, som vi gerne ville og intet af det var sket, hvis ikke Malene havde været ved vores side og bakket op og støttet os.
Jeg savner min mor meget, men samtidig bliver jeg også glad, når jeg tænker på den afsked vi fik givet hende med Malenes hjælp.
Jeg og min familie er meget taknemmelige og kan kun give Malene vores allervarmeste anbefalinger .. hun er noget helt særligt.

Bedste hilsner
Lotte Primdahl

March 18, 2023

Den mest fantastiske bedekvinde

Da min mor døde, skulle jeg bruge en bedemand/kvinde - og efter at have kigget på nettet, faldt valget på Malenes 'Den lille Begravelsesbutik'. Og det fortrød jeg aldrig. Malene er et fantastisk menneske, og man følte sig med det samme godt tilpas sammen med hende i hendes lille butik. Hun sørgede simpelthen for alt lige fra at hente afdøde på plejehjem, møde op til bisættelsen og sørge for alt det praktiske. Malene får min varmeste anbefaling.

August 24, 2022

Perfekt hele vejen igennem

God hjemmeside med præcise informationer. God imødekommende kontakt hele vejen igennem. Tid til snak og havde mange nyttige informationer og forslag. Fleksibel mht særlige ønsker. Rimelig pris og ingen overraskelser. Kan absolut anbefales.

March 9, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Min mor døde desværre i januar, så jeg skulle bruge en bedemand. Valget faldt på Den lille bedemandsbutik. Jeg har aldrig følt mig så velkommen som jeg gjorde/gør hos Malene. Den gode oplevelse startede allerede ved den første kontakt i telefonen. Og den blev kun bedere ved mødet i den lille Butik. Malene var virkelig tilstede og meget medfølende. Og hun tog sig virkelig tid til at komme helt rundt i den for mig svære tid. Den gode oplevelse forsatte ved bisættelsen hvor Malene og hendes medarbejdere virkelig havde gjort sig umage med blomster og små lys vi kunne tænde og placere på kisten. Jeg har haft det stramt efter min mors bortgang, men så har jeg kunnet tage ned til Malene og hvis hun har haft tid få en kop kaffe og en lille snak.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at bruge Malene, når/hvis du skal sige farvel til en af dine kære.

Hvis hun er der når jeg skal bort, så er det Malene der kommer til at stå for det.

Hvis det var muligt fik hun 10 stjerner herfra.

Jesper Sørensen

February 24, 2021