See what reviewers are saying
Jeg ville have valgflæsk og så ved et tilfælde at der var et godt tilbud ved den lille havfrue. Bestilte online og var på pletten til tiden. Men måtte konstaterer at den lille havfrue ikke var kl... See more
Man skal mindst give 1 stjerne, giver 0 stjerner!!!! Ventede 2 timer på vores mad, der manglede halvdelen! Sovsen til tarteletter var vand, under total kritik! Køkken personalet stod i øvrigt og råb... See more
Information provided by various external sources
Dansk køkken og Diner Transportable, take away og café.
Denmark
- denlillehavfrue.eu
Hasn’t replied to negative reviews
Bestilling annulleres
Det er tredje gang (ved ikke, hvorfor jeg bliver ved) at jeg har bestilt mad på Just-Eat hos DLH og ventet i halvanden time, hvor min bestilling til sidst blot er blevet annulleret uden en forklaring. Denne gang bestilte jeg ca. 19:20 og får en besked 20:37 om, at den er blevet annulleret. De skal ikke tage bestillinger ind, hvis de ikke kan indløse dem - og i det mindste kan de notificere kunden i ordentlig tid, så denne ikke skal gå sulten i seng.
Vi gik ind og bestilte 2 gange…
Vi gik ind og bestilte 2 gange valgflæsk. Vidste godt der var travlt på sådan en valgdag, så vi ventede i 25 minutter. Men dag vi så kom hjem og så at det slet ikke var stegt færdig, lå halv rå havde vi nok fortrukket at der var blevet sagt at der ville gå længere tid inden de kunne levere færdig stegt flæsk. For nu skulle vi alligevel hjem og have gang i oven 😡
stegt flæsk med ventetid, men værd at vente på
Bestilte online og var på pletten til tiden. Men måtte konstaterer at den lille havfrue ikke var klar til det aftalte tidspunkt.
35 min måtte der gå ;-(
her hjemvendt og spist min valgflæsk vil jeg gerne have lov til at sig at det var værd at vente.
Så tak til den lille havfrue og alle deres dedikerede medarbejdere
Hygge og karma krammer.
Flæskestegsburger øv øv
Flæskestegsburger øv øv - første og sidste gang.
Mega tørt kød og total "gummisvær"
Aldrig mere :-(
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse! Jeg bestilte en bøfsandwich med pommes frites og en mørbradgryde med kartoffelmos.
Kartoffelmosen var pulver og når det kommer til mørbradsgryden var der mugne pølser i, plus det smagte bare virkelig dårligt. Kold mad, tør bøf i burgeren og kolde pommes frites, føj! Kan absolut ikke anbefales.
Lige overstået årets julefrokost med…
Lige overstået årets julefrokost med levering endnu en gang fra Den Lille havfrue. Alle 20 mand roste maden. Super god mad
Det første stjerneskuddet jeg fik i…
Det første stjerneskuddet jeg fik i sommerferien var det bedste jeg nogensinde har fået men det jeg fik i dag kunne jeg lige så godt have købt i Føtex
Superlækker Luxusbuffet
Lækker mad og alle gæster spiste sig mætte og mere til.
Jeg bestilte Luksus Buffet - To forretter og nærmest to desserter - og så alt derimellem. Kød - 3. slags var stegt til perfektion så det var mørt og lækkert. Derudover salatbuffet med alt, hvad hjertet kunne begære.
I dag står den på restemad - og det hos flere familier, der fik lidt af hver med sig hjem. En total succes.
Tak til Den Lille Havfrue - jeg kommer helt sikkert igen.
Udmærket mad til en god pris når man er…
Udmærket mad til en god pris når man er lidt doven selv 🤣
Jeg bestilte stegt flæsk med…
Jeg bestilte stegt flæsk med persillesovs til 5 personer til afhentning 18.30 maden var klar til tiden, maden var varm og meget lækker stegt flæsk, et fantastisk lækkert måltid som vore Norske gæster roste meget.
Teddy P. Aalborg
Det en joke det må det være.
Det en joke det må det være.
Jeg skal vente på svar om de mener det mad jeg har fået er dårligt 😮💨🥴. De passer perfekt med deres samarbejds partne wolt
Det undre mig at stedet har fået så…
Det undre mig at stedet har fået så dårlig anmeldelser, jeg har spist der en del gange, bor i Kbh men arbejder i Ålborg 5 dage i ugen, og spiser der 1-2 gange om ugen, jeg har ikke været hele menyen igennem men har da spist en del forskelligt og noget flere gange, det har smagt rigtigt godt og smagt af hjemmelavet mad, og jeg er blevet mæt hver eneste gang, sød og rar betjening og maden kommer hurtigt, jeg spiser altid på stedet og sjældent at der går mere end 10 min før min mad kommer. Søde og flinke mennesker som lave god og hjemmelavet Dansk mad i god kvalitet.. 🍴🍴🍴🍴🍴her fra.. Den tilfredse kjøbenhavner...
Skuffende
Skuffende. Burgerne var ikke varme nok, tror ikke bollerne havde været ristede, bøfsandwich var tør. Wienerschnitzel kunne spises
Min kæreste og jeg fik madforgiftning…
Min kæreste og jeg fik madforgiftning af deres mad. Ris var underkogte og deres kødboller var rå indeni. Ekstremt dårlig kundeservice og måtte ringe flere gange for at få mine penge tilbage.
Vi modtager mad for 3 personer til 600…
Vi modtager mad for 3 personer til 600 kr, som mangler kvalitet, af feks. kun en halv panering på en wienersnitzel, samt der er flere fejl i maden. De vil ikke tage ansvar og give en kompensation igennem wolt. Det er så sidste gang, vi handler hos jer - og vi skal nok fortælle andre om den kedelige service, i som restaurant yder. 0 stjerner.
Puha har lige modtaget to kolde…
Puha har lige modtaget to kolde bøfsandwich, men det var ikke nok sovsens der var med. At ren pebersovs og gullerods stykker . Meget stærk sovs så ingen smag f bøfsandwich. Godt nok ærgerligt de uger jo prisen som det skulle være en iorden vare. Sidste handel derfra
Fik leveret mad der var for gamle
Fik leveret mad der var for gamle, der var skorpe på kartoffelmosen som lugtede sur og smagte harsk, det samme med gryderetten, man kunne se den havde stået over længere tid og sat sig og lugtede :-( Der var ingen kompensation at hente fra restauranten side af selv om wolt gav mig ret i sagen !
Helt igennem kvalitet og god service
Ville tage mad med hjem, til lørdagshygge. Bestilte bøfsandwich med sovs, Græsk burger samt pommes frites.
Virkelig høj standart, friske råvarer og tilberedt på en meget indbydende måde. Det smagte fantastisk og helt sikkert en anbefaling værdig. Vi bestiller med sikkerhed igen derfra. Top klasse.
Måske en for stor mundfuld for ejeren?
Som trofast kunde hos den lille havfrue, kan jeg kun sige at efter ejerskiftet i 2022, er det sandeligt gået ned af bakke for butikken. Jeg er ikke i tvivl om at ejeren Ronni har store ambitioner og drømme for stedet, men set udefra har han selv ikke haft kompetencerne til at overtage et madsted som havde en vis standard og sund kundekreds.
Nogle af fejlene som er kommet med ejerskiftet, er b.la pakningen af maden. Vi har fået leveret pommes frites i plastik beholdere som gjorde at dampen ikke kunne slippe ud og derfor var fritterne super kogle, slatne og kedelige.
Ydermere har vi modtaget en bøfsandwich og hold nu fast! Sovsen var sørme glemt 🙃 Nogle ville undre sig over at sådan en ting kan forglemmes, det gjorde vi hvertfald.
Vi har også prøvet at bestille ens retter hvor potionsanretningen var betydelig forskellige. Den ene var flot og stor, den anden indeholdt noget jeg næsten ville kalde for en meget lille børne potion.
Vi, herhjemme er optimister og har været SÅ glade for Den Lille Havfrue som spisehus, vi har givet Ronni og stedet flere chancer men efter ejerskiftet kan det simpelthen ikke leve op til samme standard som det en gang var, hvilket er meget ærgeligt.
For nu er det et farvel til Den Lille Havfrue. Måske vi vender tilbage en dag.