Vi bestilte en julegave i november vi modtog hverken ordre bekræftelse eller noget. Og prøvede kontakte firmaet over en måned på både Messenger og mail men bliver total ignoreret. først da vi fi... See more
See what reviewers are saying
Så dårlig kundeservice! Jeg laver en ordre på 4 bordkort og modtager den. Da den kommer er der fejl i skrifttypen på 2 af bordkortene . Da jeg kontakter kundeservice for at få tilsendt nye bor... See more
Der skulle igår den 27/4-23 afholdes lagersalg i Karlslunde og vi havde indkøbt VIP billetter Da vi ankommer til adressen, ser vi ingen skilte med reklame eller oplysninger til lagersalget, men f... See more
Super flot og personlig julekugle :) Sendte en mail med mine ønsker til graveringen i julekuglen og afgav bestilling på en julekugle med tekst på begge sider. Designluksus lavede den præcis som jeg... See more
Company details
No history of asking for reviews
Bestilte et skærebræt med billed og…
Bestilte et skærebræt med billed og tekst. Rigtig flot arbejde og hurtig levering. Kan klart anbefales.
Elegante navne i træ
Vi har lige modtaget nogle navne udskåret i træ, som vi skal bruge som bordkort.
De er virkelig flotte. Kan bestemt kun anbefale firmaet til andre, og vender også gerne selv tilbage.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse!
Jeg havde (ligesom en masse andre) bestilt en tommestok i gave til fars dag. Jeg fik uheldigvis en andens tilsendt. Jeg tog kontakt til dem og jeg har allerede modtaget en ny med den rigtige tekst. Virkelig god service! 👌🏻
Jeg har købt en tommelstok med graveret…
Jeg har købt en tommelstok med graveret navn på. Havde ikke forventet at tommelstokken var købt i Harald Nyborg, og det stod på tommelstokken, samt det graveret navn og til den pris. Jeg har efter at modtage tommelstokken både skrevet til deres mail og messenger, men har ikke hørt fra dem. Ikke meget luksus over det firma.