Detgamlebryghus Reviews 20

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

At Det Gamle Bryghus restaurant, we guarantee you fresh ingredients and a great atmosphere.

3.4

3-star
2-star
1-star

Rigtig god helhedsoplevelse

Lækkert, velsmagende, veltillavet og fint anrettet mad (tre retters menu). Kvalitet i top og mængden passende. Naturlige, opmærksomme og glade ansatte, som bidrog til god stemning.

December 18, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Anmeldelse af Det gamle Bryghus⭐⭐☆☆☆

Anmeldelse af Det gamle Bryghus⭐⭐☆☆☆

Vi var en familie på 5 personer, der besøgte Bryghuset. Tidligere har vi haft rigtig gode oplevelser her, men desværre levede maden denne gang ikke op til den tidligere standard. Portionerne var små, og der var næsten intet tilbehør til maden – og det til en pris på 99 kr. pr. stk.

Det var skuffende at opleve, især når vi ved, at stedet før har leveret høj kvalitet og god værdi for pengene. Vi håber, at Bryghuset finder tilbage til det niveau, vi husker fra tidligere besøg.
Det var nu heller ikke den bedste service.

August 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG IGEN!!

ALDRIG IGEN!!! Eminent dårlig og uforskammet "service". Hvis man ønsker inkompetent, underlig, langsom og arrogant service, er det sikkert et fint sted at komme - ellers hold dig væk.

September 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Udover fantastisk beliggenhed og super…

Udover fantastisk beliggenhed og super lækkert smørrebrød, skal de også have stor tak for jeres hjælpsomhed og ærlighed! Jeg glemte en pose med nye sko og troede de var gået tabt! Men nej, efter hurtigt og sødt svar på mail, kunne jeg hente mine sko, som var lagt til side og ventede på mig!
Glæder mig til at komme igen!
Tusind tak!!!

June 29, 2024

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wow en fantastisk lækkert, velsmagende og super flot og kræset for, 3 retters menu. Den var bare i top klasse. 👌🏻
Dog ventede vi 30-40 min på forretten men det blevet med det sammen kompenseret for ved fri drikkelse. Virkelig søde, serviceminded personale og chef. 👌🏻 tak for en skøn aften. Vi kommer igen når vi rammer Møn fra Fyn 😉

June 8, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Tak til Det Gamle Bryghus for god…

Tak til Det Gamle Bryghus for god service, hyggelige omgivelser og dejlig mad :) Familien var samlet til den årlige julefrokost og det var som sædvanlig en rigtig god oplevelse - vi ses igen til næste år.

De bedste hilser
Jørn Borup

November 19, 2023
Rated 5 out of 5 stars

God mad og fuldendt oplevelse.

God mad og fuldendt oplevelse.
Vi ankom lige før lukketid en dejlig tirsdag aften, men alligevel blev vi lukket ind - tusind tak til personalet. Vi fik en dejlig veltillavet burger og nogle perfekte pomfritter til. Vi toppede maden med den lokale IPA - den er rigtig god.

August 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en dejlig oplevelse

Helt igennem en dejlig oplevelse, super fin service og maden kom hurtig trods travlhed. Dejlige Sweet potatoes fritter. Fik alm og falafel burger. Begge var helt perfekte. Eneste kritik er vi blev så forspiste og mætte vi kun kunne trille hjem 😉

August 9, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Øllet var dog ok

Når kokken ikke kan stege en hakkebøf, uden at det går galt og den er hård og tør, samt de tager 50kr for præfabrikeret frosne pomme fritter, kan det ikke blive til mere end den ene * for denne turistfælde. Øllet var dog ok

August 1, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Rodet og ligegyldigt spisested.

Rodet og ligegyldigt spisested.
Spiste på Det Gamle Bryghus - eller det vil sige fik serveret en burger. Burgeren var pænt anrettet med en del stafage. Kødet i burgeren var derimod ikke bare skamstegt, men nærmest kremeret.
Retten var uspiselig - Kigger kokken ikke på maden inden serveres? Hvis han har kigget, hvorfor serverer han den så?
Omgivelserne i den ellers på mange måder hyggelige gårdhave lader også en del tilbage at ønske. Det overordnede indtryk er rod og lettere forfald. Der hang 8-10 store hvide plastikampler med døde blomster som tydelig vis ikke har været i live i år.
Når man nu alligevel er på job, hvorfor prøver man så ikke at gøre tingene godt og ordentligt?

July 26, 2019

Is this your company?