3 december bestelling geplaatst
3 december bestelling geplaatst.
Product nog steeds niet ontvangen.
2x mail gestuurd maar ook geen reactie!!

Reply from Dierkruidkracht
Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut, Holistisch adviseur, ontwikkelaar van de Dier Kruid Kracht kruidenbar-methode®.
Oude Singel 5, 3211BA, Geervliet, Netherlands
3 december bestelling geplaatst.
Product nog steeds niet ontvangen.
2x mail gestuurd maar ook geen reactie!!

Reply from Dierkruidkracht
Mijn bestelling van 17 november heb ik nog steeds niet ontvangen. Mailtjes pb's en reacties op Facebook worden genegeerd/verwijderd.
Fijn dat ik eindelijk reactie krijg. Ik heb ook de mail niet ontvangen dat mijn bestelling verwerkt is. In de bevestiging staat dat ik deze zou moeten ontvangen. Ik snap dat het drukker is in december, maar een bestelling die zeker 3 weken onderweg is? En vergeet niet dat de verkoper verantwoordelijk is voor de bestelling, tot ik het in huis heb. Je kunt die dus niet bij de post neerleggen.
Misschien dat we nu per mail verder kunnen kijken hoe het opgelost kan worden?

Reply from Dierkruidkracht
Het heeft mijn ogen geopend dat het veel meer kan betekenen
Ik heb mijn bestelling op 27 augustus 2023 gedaan en nog steeds niks ontvangen. Ik heb een vriendelijke medewerker aan de lijn gehad die mij attendeerde op het feit dat ze eens in de 2 weken versturen. Inmiddels zijn we al 2 weken verder en ik heb helaas mijn bestelling nog niet ontvangen.
Na veel onderzoek(bloed/ontlasting etc)bij de dierenarts..verschillende soorten voer geprobeerd bleef het maag darm stelsel instabiel van onze hond paco. Zeer sceptisch in het begin maar toch doorgezet. Resultaat een blije gezonde hond met goede eetlust en stabiel maag darm stelsel
Hopelijk komt het goed, vindt het veel geld voor een héél klein beetje zaad en een gekopieerd A4-tje.
Met goed bedoel ik dan een volle vierkante meter bak met bloemen en kruiden.
We gaan het zien.
Het enige minpuntje is dat het wat lang onderweg was mijn pakketje...
Learn more about other kinds of reviews.