La transparence est ici le maître-mot. Les conditions sont rédigées en néerlandais compréhensible et il n'y a pas de clauses cachées. Les paiements se déroulent exactement comme convenu. Cela procure... See more
Company replied
Alles loopt hier steeds op dezelfde soepele manier. Geen foutmeldingen, geen vage mails en de uitbetalingen zijn altijd op tijd. Voor spelers die rust en betrouwbaarheid zoeken, is dit de juiste plek.... See more
Company replied
Ik bezoek wel vaker verschillende sites, maar deze springt er positief uit door de stabiliteit. De support is ook echt bereikbaar en geeft eerlijk antwoord op vragen. Geen standaard copy-paste werk da... See more
Company replied
Ik had een korte vraag over het doen van een storting en kreeg bijna direct antwoord via de livechat. Het probleem werd meteen opgelost zonder dat ik van het kastje naar de muur werd gestuurd. Het per... See more
Company replied
Ervaar Betiro Casino als een frisse online speelomgeving met een gevarieerd aanbod aan casinospellen. Vergelijk promoties, bekijk spelsoftware en controleer stortings- en uitbetalingsopties. Schrijf je snel in, speel doelgericht en kies een casino-ervaring die draait om duidelijkheid, gemak en verantwoord spelen.
Van Hallstraat 52-1HG, Amsterdam, Netherlands
Majid is een hele fijne instructeur. Hij bleef altijd rustig ondanks dat ik aan het stressen was. Hij heeft mij goed ready gemaakt voor mijn examen en heb het in 1x gehaald. Zeker aan te raden bij hem te lessen.
In één keer mijn rijbewijs gehaald met een spoedcursus met Majid als instructeur. Ik vond het hartstikke fijn hoe de lessen te werk gingen. Ik werd altijd met respect behandeld en wanneer ik een fout maakte, kreeg ik goede hulp en uitleg.
Hele fijne ervaring 10/10
Top leraar, ontzettend goed les gegeven ziet precies hoe en wat en routes zijn perfect gecalculeerd
Leuke instructeur neemt de tijd voor je en is duidelijk. Ook is het altijd erg gezellig en goede hulp is aanwezig. Al met al een goede rijschool zeker een aanrader
Maijd is een hele fijne rijinstructeur. Hij heeft mij weer vertrouwen gegeven achter het stuur. Na de hoop opgeven te hebben is het hem gelukt om die weer terug te krijgen.
Super fijne rijschool! Fijne werkwijze. Top begeleiding met faal angst en ADHD. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden mits je een super gezellige en fijne rij instructeur wilt! Toppertje
Met dank aan Majid mijn praktijkexamen in 1x kunnen halen. Door zijn fijne communicatie en zeer professionele houding/leerstijl was de tijd samen tijdens de rijlessen zeer prettig en nuttig!
Zeer ervaren instructeur weet precies wat je nodig hebt om te slagen. Helpt je er goed bij zo in 1 keer geslaagd zeker een aanrader.
Hele fijne rijschool! Instructeur Majid was elke les heel geduldig, aardig en heeft leuke humor! In een keer geslaagd, aanrader voor iedereen!!!
Super goede en gezellige rijinstructeur !!!
Echt een top rijschool en een hele vriendelijke maar duidelijke instructeur
En in een keer geslaagd helemaal super
Top instructeur!
Legt alles goed en zo vaak als nodig is uit.
Goede instructuur legt alles heel goed uit, als je iets niet snapt legt hij het uit ook al is het de 100ste keer
Dankjewel Majid!
Na zes keer gezakt te zijn bij een andere rijschool 2 jaar geleden, ben ik bij Majid in één keer geslaagd! Hij is geduldig, legt alles duidelijk uit en geeft je echt het vertrouwen om te slagen. Zijn manier van lesgeven is gestructureerd en persoonlijk, waardoor je je op je gemak voelt achter het stuur. Ik kan hem absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare rij-instructeur!
Goede instructeur dat alles duidelijk uitlegd. Heeft geduld voor de leerling als de leerling iets niet snel oppakt. Neemt de tijd voor je als het nodig is. Hij had al weekend kunnen hebben of al vrij kunnen zijn aan de einde van zijn dag, maar toch maakte hij tijd voor me vrij omdat ik toch nog wat extra lesjes wilde.
Het was een gezellige en fijne ervaring!
Fijne rijinstructeur, legt alles duidelijk en rustig uit waardoor je het goed begrijpt. Echt een aanrader
Hele fijne rijinstructeur! Geeft je een zelfverzekerd gevoel en kan je perfect alles uitleggen. Hij helpt je perfect op weg stapje voor stapje naar je examen. Zeker een aanrader! Door hem in 1 keer geslaagd:)
Een hele fijne instructeur legt je alles op een rustige en kalme manier uit weet waar die mee bezig is. Hele leuke tijd gehad zeker een aanrader.
Super leuke instructeur. Ik heb hele leuke en goeie lessen gehad. Echt een topper!
Learn more about other kinds of reviews.