Din Sadelmager

Rated 1 out of 5 stars

June har min sadel i kommission til en…

June har min sadel i kommission til en pris oplyst til mig på 4000kr . Jeg ser så den står til salg hos Reriders til 8000 kr her 1,5 år efter hun fik den i kommission. Jeg har forsøgt at få fat i June det sidste halve år for at få vished om sadlen og få den udleveret . Konsekvent bliver telefonen ikke taget . Jeg har snakket med reriders som fortæller at hun har givet June besked flere gange .. det lugter lidt suspekt det hele syntes jeg …

March 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg give nul stjerner

Kunne jeg give nul stjerner, gjorde jeg det.
Købte sadel i april 23. Hentede den selv men hun ville ikke tjekke den efterfølgende. Den blev ikke eftertjekket men i januar 24 begyndte den at glide frem. Måtte betale for omstopning og igen tjekkede hun ikke op på om den lå ordentligt. Sadlen lå stadig dårligt og hun kom og tjekkede gentagne gange og hver gang var det hesten, underlaget eller gjorden den var gal med.
Hesten endte med massiv mavesår og slidgigt i lænd pga sadel som viste sig at være helt forkert til hesten. Det kostede 20.000 i dyrlægeregninger plus en ubrugelig sadel.
Hold jer væk fra hende, hvis I vil jeres hest det bedste!!

March 25, 2024

Hold jer langt væk!

Købte ny sadle i november. Den har siden købet lagt helt af H til.
Fik af vide jeg skulle ringe hvis der var nogen problemer inden for den første uge. Men har forsøgt at ringe siden november. Men har ikke fået fat i June endnu.

Nu har jeg haft 2 andre sadlemager ude. Som siger den ligger meget skidt på ham og giver ham Ingen skulderfrihed. De vil ikke engang omstoppe. Da de siger den aldrig kommer til at ligge.
Virkelig øv at bruge så mange penge på noget der ikke fungere. Når man har en prof ude.
Vil aldrig anbefale er handle hos June.

August 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Står med behandlingsudgifter og tabte udgifter for 9000 kr. Efter et besøg af June

June har omstoppet min sadel, til min islænder.
for det første virkede hun meget nervøs omkring hesten i stalden og brugte ingen hjælpemidler eller så sadlen i ridning.
Efter omstopningen går hesten lidt spændt men June fortæller at der skal gå 3-4 måneder før ulden er faldt ordentligt til.
efter et par ugers brug, kan jeg se at dette går ikke og tager kontakt til June, der også reagerer men på ingen måder viser interesse i at rette fejlen.
Der kommer først en ordentlig respons, da jeg fortæller om dyrlægebesøg og at jeg vil kræve pengene tilbage. Det er ikke muligt at prøve sadlen på hesten nu, da han skal i et længere løsgørende forløb med dyrlægen.
June er usympatisk og på ingen måde professionel i sin håndtering af sagen og har ingen forståelse for at fejlen ikke bare kan rettes nu.
Derfor er jeg nødt til at indhente dyrlæge udtalelser og indgive en klage. Rigtig træls situation og på ingen måde risikoen værd.

Jeg har været nødt til at aflyse både flerdagskursus og ride weekend, begge som er betalt. Udover stopningenspris har dette kostet mig min. 9000 kr. i tabte udgifter og en sadel jeg ikke kan bruge.

May 8, 2023

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse! Følte mig presset til at få lavet en fuld omstopning af sadlen, uden en konkret begrundelse. Da jeg modtager sadlen retur er den skæv i stopningen, og der er ingen villighed til at afhente sadlen for at udbedre fejlen. Jeg tilbyder at komme ned med sadlen, men får af vide, at jeg skal vente en hel dag på at få den med hjem. Havde forventet at få den lavet mens jeg var der, og dermed føle sig prioriteret når der var lavet en fejl. Og ellers kan hun sende den retur til mig, og jeg skal dermed igen vente flere dage på at få den retur.
Kan ikke anbefale deres service!

August 31, 2022

Take a closer look