Dinboligarkitekt Reviews 10

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

1. Architect

Written by the company

Arkitekt og ingeniør virksomhed. Vi tegner og designer boliger i hele Danmark. Vi laver redesign og nyindretninger af boliger. Vores ingeniør laver statiske beregninger, energiberegninger, varmetabsberegninger mm. Hos Din Bolig Arkitekt har vi stor erfaring med at lave myndighedsprojekter til byggeansøgning.

4.4

2-star
1-star

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores boligarkitekt, hvor vi fik hjælp af Lennert, som gjorde hele processen både nem og tryg. Vi stod med en sag om lovliggørelse af en tilbygning samt byggetilladelse af ny garage, og Lennert var virkelig skarp, struktureret og løsningsorienteret fra start til slut.

Han var altid til at få fat på, forklarede tingene i et sprog vi kunne forstå, og sørgede for at alle tegninger og dokumenter var helt i orden. Man mærker tydeligt, at han har stor erfaring, og han guidede os sikkert gennem.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger

November 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale Lennert hos Din…

Vi kan varmt anbefale Lennert hos Din Bolig Arkitekt, som med sikker hånd har hjulpet os med at hitte rede i godkendelse af anvendelsesformålet på virksomhedens bygning og allerede er i gang igen med at hjælpe os med nye godkendelser.

May 14, 2025

Fremragende kommunikation

Super oplevelse at samarbejde med Lennert, fra start til slut. Henvendte mig med et noget uklart projekt, men blev mødt med godt humør og gode løsningsforslag. Efter lidt sparring frem og tilbage blev resultatet nogle rigtige fine tegninger til en rigtig fornuftig pris.

Stor anbefaling herfra :)

April 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Firmaet ved hvad de laver!

Firmaet ved hvad de laver!

Jeg blev reddet ud af en kedelig situation fra andet sted, har kun ros og respekt for min oplevelse, hjertevarm og professionel oplevelse.

Perfekt rådgivning og udføring af valgte opgave!

April 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det perfekte valg for vores projekt.

Det perfekte valg for vores projekt.

En person der virkelig lytter og forstår vores tanker og drømme.
Vi kan ikke takke Lennert nok for hans dedikation og engagement. Lennert svarer telefon og mails hurtigt, og han kommer til alle møder og samtaler.
Vi har aldrig følt os mere trygge.

Vi havde store problemer med håndværkeren på opgaven, som forsøgte at løbe fra sit ansvar, og give Lennert skylden.
Men ved møde på byggepladsen stod det klart, at vi ikke kunne stole på håndværkeren og at det tegnings materiale vi havde modtaget ikke var blevet fulgt.

Vi takker for et fantastisk samarbejde, og står til enhver tid til rådighed for referencer.

April 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde et meget fint forløb med indledende dialoger om byggeprojektet, de forskellige trin og muligheder, der kunne tilvælges.
På trods af at vi valgte at stoppe byggeprocessen tidligt i forløbet, fik vi en meget flot reduktion af prisen. Super service.

Jeg kan anbefale Din Bolig Arkitekt, hvis du står foran et byggeprojekt og har behov assistance - både i processen og i byggeriets udførelse.

December 6, 2023

Super god service

Jeg stod lidt i en dårlig situation med den tidligere arkitekt jeg havde hyret til mit projekt. Jeg fandt Dinboligarkitekt inde på Google, og jeg var meget glad for det arbejde de fik lavet. Tak for at redde mit projekt!

October 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fik en super god rådgivning

Fik en super god rådgivning, af to kompetente arkitekter. En ny virksomhed som virkelig fortjener at blive set. Virkelig et godt arbejde de laver, ud fra tidligere udførte opgaver. Glæder mig til det videre samarbejde

July 3, 2023

Take a closer look