Company details

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Communicatie slecht

Communicatie slecht, had iets besteld via Bol.
Blijven bestelling sturen terwijl die geannuleerd was.
Vragen over restitutie worden niet beantwoord.
Relevante e- mails zijn blijkbaar aan hun ” aandacht ontsnapt”.
Telefonisch op hun 06 nr onbereikbaar, dit is ook door Bol ervaren.

January 31, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Helemaal ok!

Zeer vlotte verwerking van de bestelling, volgende dag in huis. Prijs was erg gunstig tov andere webshops, zelfs nog een kortingsbon bij geleverd!

December 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring met Dipso is heel…

Mijn ervaring met Dipso is heel positief. Ik heb een bestelling gedaan, deze is keurig afgehandeld, zoals je mag verwachten van een webwinkel. Het is heel snel verzonden en 2 dagen later netjes bezorgt op de afgesproken plek. Ik ga zeker weer bestellen.

June 11, 2025

Reageren niet op E-mail

Heb via E-mail een vraag gesteld over een product maar er komt gewoon geen enkele reactie van dit bedrijf. Volgens mij ga je op deze manier niet met je klanten om.

November 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een Histofreezer online gekocht

Ik heb een Histofreezer online gekocht. Het is wel op tijd geleverd. Let er op of je kwalitatief goed product hebt ontvangen. Histofreezer dat ik ontving was een half jaar over de datum. Ik kwam helaas te laat erachter.

July 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb per ongeluk een verkeerde…

Ik heb per ongeluk een verkeerde bestelling gedaan. Ik kwam erachter toen ik het stickertje open heb gemaakt waar het doosje mee dicht gemaakt is. Nadat ik het geretourneerd had, kreeg ik bericht dat ik m’n geld niet terug krijg, omdat het doosje open is geweest. De artikelen die in het doosje zitten, zijn allemaal in plastic verpakt, dus daar is niks mee gebeurd. Als je als bedrijf je zakken op deze manier wilt vullen, schandalig!! Wat een slechte klanten service!!!

June 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dat er niet altijd afspraken worden nagekomen.

Nog steeds niet mijn bestelde en betaalde Proshield tube ontvangen.Zowel via telefoon als mail: geen reaktie.

Gelukkig gister reaktie vsn Dipso gehad.Het bleek dat het al lang geleden bij de buren was afgegeven. Maar had geen track en trace gehad. Ik heb het pakketje inmiddels in mijn bezit.

September 25, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Geen levering, niet te bereiken, geen reactie

Ik heb vorig jaar (2022) een bestelling gedaan die inderdaad geleverd is. Dus ik bestelde hetzelfde nog eens - tubes Proshield Plus voor mijn vrouw in het verzorgingstehuis, tegen het doorliggen - op 6 april 2023. Op mijn account bij Dipso kan ik lezen dat de bestelling nog in behandeling is. Al ruim 5 weken dus (volgende dag geleverd ? Haha ...).

Ik probeer op allerlei manieren contact op te nemen, maar niets lukt, niet per telefoon (alle telefoon lijnen of medewerkers zijn bezet, spreek een boodschap in, zonder ooit teruggebeld te worden), niet per WhatsApp (OP DE WEBSITE: 'Door een storing zijn wij momenteel niet per WhatsApp te bereiken', maar het komt niet eens aan), en niet per email (domweg geen reactie).
In een herhaalde email heb ik gevraagd om het bedrag van de bestelling terug te storten, maar ik heb er niet veel vertrouwen in. Ik zal de Consumentenbond inschakelen voor een klacht over dit bedrijf.

May 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De goedkoopste door het leveren van een halve bestelling!

Voor mijn dochter teststrips voor haar (diabetes) prikpen besteld. Snel geleverd, nog wel tussen kerst en oud&nieuw! Fijn wat we zaten zonder. Bij levering bleek dat maar de helft was geleverd. Gelijk gebeld. De heer die opnam adviseerde, mij de gegevens op de mail te zetten om het te kunnen regelen. Hierop vervolgens niets meer gehoord. Ik heb in de afgelopen maanden meermaals gemaild, gebeld en contact gezocht via whatsapp om mijn ontbrekende deel van de bestelling geleverd te krijgen. Bij bellen kreeg ik consequent een voicemail, de app is wel gelezen maar nooit beantwoord.
Slechte service en oplichterij! Ik krijg er een beetje een Siewert gevoel bij... Zo kan ik ook de goedkoopste aanbieder zijn van medische middelen, wanneer je gewoon de helft bezorgd...
Ze kunnen wel de goedkoopste zijn, maar ik bestel hier nooit meer.

p.s. Dipso, wanneer jullie dit lezen wil ik je uitnodigen om alsnog te reageren op mijn mail of app. Ik ben bereid deze review aan te passen wanneer dit helpt om contact te krijgen, heb jullie net geappt.

March 31, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Opgelicht

Bestelling bij dipso gedaan, deze is toen verstuurd naar het postkantoor zonder mijn adres erop maar direct geadresseerd aan postnl punt. Waarop ze mij bij het postkantoor uitlegde dat zulke pakketjes geweigerd en terug gestuurd worden. Hierna dus contact gezocht met dipso (dit kan alleen via de mail telefonisch zijn ze niet bereikbaar) er werd toen in eerste instantie gezecht dat het pakket gewoon geleverd was. Hierop heb ik alles van postnl doorgestuurd met het bewijs dat het teruggezonden was en en zelfs al weer bezorgd is bij dipso. Dit zouden ze uitzoeken en er op terug komen. Dit is al weken geleden en heb niks meer vernomen. Ik heb nog 2 keer een mail gestuurd en ook daar geen antwoord op gekregen.

Na het plaatsen van mijn review ben ik benadert door Dispo en heeft men zich verontschuldigd. En aangegeven dat dit ergens onbedoeld niet verder opgepakt is.

Als compensatie heb ik mijn geld terug gekregen, en alsnog het bestelde product.

December 20, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look