Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Ditec® - Sveriges största och ledande företag inom bilvård med över 100st centers från norr till söder.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Riktigt dålig service och mycket…

Riktigt dålig service och mycket attityd på kundtjänst. Skulle få återkoppling men inget svar. Bad till och med om ursäkt till svararen och fick bara ett ”mm” tillbaka. Så dåligt var det. Kommer aldrig rekommendera detta stället till någon igen, gds hallen är bra men är alldeles för dyr. Mycket Bättre på Xl tvätten vid biltema.

June 23, 2025

Brännmärken

Jag lämnade in min bil på ditec i Åkersberga och fick tillbaka den med ett brännmärke.

Dom visste om att dom hade gjort märket men sa inget om det när jag hämtade bilen.

Dom blånekar att det va dom som hade gjort det och att det va där sen inan bara att det va imålat. Jag har kontaktat bilfirman jag köpte bilen av och dom har ingen historik på lackskor.
Dom vägrar att ta på sig ansvaret och göra igentligen åt det. Man betalar mycket pengar för att få bilen ren och fin men får tillbaka det med brännmärken. Riktigt dålig service!
Åk inte ditt!

August 30, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Har lämnat in min Mercedes Benz 240…

Har lämnat in min Mercedes Benz 240 1997 års modell för lackkorigering och lackkonservering, hos Ditec Sisjön

Skulle hämta den måndag 10 juli och hela bilen var full av fula sår, motorhuven, bakluckan och sidorna och taket, även klarlacken var borta på motorhuven.

När jag påpekade resultatet och ville reklamera hela behandlingen ursäktade de sig med att det fick jag räkna med på en sådan gammal bil. När jag lämnade in den var det två synliga stenskott på motorhuven.

Berättar för Amir att jag reklamera hela behandlingen, och de har nu gjort om hela behandlingen.

Nu har min Mercedes Benz behandlats på nytt och alla dessa sår som jag påpekade har nu nästan försvunnit, nu är resultatet betydligt bättre. Tyckte det såg bra ut i det ljuset som fanns i hallen.

Efter fyra veckor och en tvätt har vissa sår återkommit, ställen som behandlades med lackstift har skadan återkommit och samma sår som fanns vid reklamationen syns tydligt.

Kan säga att jag är ambivalent inställd till min recension, lacken blev bättre och reporna försvann, lacken är lättare att tvätta och hålla ren. skall jag komma med en varning så är det att behandlingen kan skada lacken och ta fram sår. Så det skall inte förringas och det måste vägas in när ni beställer en behandling.

July 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Noggranna och trevliga

Ditec/NiceCar Partille
Fick min billack återställd i blänkande nyskick efter rävens illdåd. Trevlig och noggrann personal. Rekommenderas för både tvätt/städ och lackkonservering.

November 1, 2022

Ditec kalmar.

Ditec kalmar.

Bemötande av personalen:
Som bilintresserad och ett eget intresse av bilvård men med begränsad tid och ingen lämplig plats att utföra ett bra arbete själv valde jag att lämna in den på ditec.
Första intrycket av personalen var dåligt. Personen i kassan betedde sig som en telefonförsäljare och försökte kränga på behandlingar som jag ej ville ha. Efter ett flertal nej så gav han tillslut med sig och jag fick äntligen en tid för att utföra en rekond.

Valde ditec original för vill ha möjligheten att polera bort eventuellt repor som uppstår och därför ville jag ej ha ceramisk lackskydd.

Resultatet: Efter att ha granskat bilen i dagsljus så kommer det fram väldigt snabbt hur slarvigt jobbet har utförs. Det finns massor av tvättrepor kvar på många ställen samt visa ställen det där är uppenbart att de inte ens polerat alls.
Detta är pinsamt. Bilen i fråga är inte ens 1 år gammal och välsköt.

Rekommenderar inte ditec kalmar till någon, vill ni att eran bil ska bli behandlad bra, lämna den oss någon annan.

Mvh Besviken kund

October 6, 2021

Slängt 250 kronor i sjön

Slängt 250 kronor i sjön
Den sämsta tvätt jag använt. Min bil var mycket smutsig och lämnade in den hos Ditec i Kalmar för tvätt. Fick tillbaka en bil som var i stort sett avspolad. Hela taket var svart samt att kundmottagren sa att hjulhuset hade flygrost det är bara det att det den är av plast ( och än har jag inte sett att plast rostar) bedrövligt resultat.

March 2, 2021
Rated 5 out of 5 stars

bara bäst !

bara bäst !!
väldigt nöjd med besöket.

Tack till Abbe för underbar service och genomgång av hur jag håller min bil fin :)

January 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

skada bilen men ägare erkänner EJ !!!!!!

Helt nytt bil .Lämnade bilen hos Ditec Bilvårdcenter i Växjö AB för underhålsbehandling , hämtade bilen med skador på plast lister höger sida fram, samt vänster sida total försvunnit .
Ägare erkänner EJ detta.
EJ REKOMMENDERAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Undvik människa som står inte fram för deras fel!!!!!!!!!!!!!!

December 21, 2019

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look