En vild oplevelse i saunagus og kakawceromeni for første gang. Man gik med en rar følelse der fra. En behagelig og nydelig tilstedeværelse af Ditte og ikke sidste gang 🫶🏻
See what reviewers are saying
Company replied
Røremaskine: + flot i udseende og kvalitet egentlig ok. - “knappen” til hastighedsinstilling virker dog lidt billig. - hopper meget når man ælter dej ved højere hastighed (står ikke ordentlig... See more
Jeg er en ivrig kagebager og har stor glæde dels af Klub Ditte Julie og hele opskriftsuniverset dels af alle de silikoneforme, kagerulle, tyller, bøger osv som Ditte Julie også står bag. Stor anbefa... See more
Company details
Written by the company
Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et bagefællesskab. Et online univers, hvor du får adgang til alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken – et unikt opskriftindeks, online bagekurser, how to videoer, guides til alle By Ditte Julie-produkter samt et online forum, hvor du kan skrive et opslag eller kommentere på andres til inspiration for alle.
Denmark
- dittejulie.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Vidunderlige timer jeg ikke kommer til at glemme 🫶🏻🙏🏻
Fantastisk saunagus med kakaw
Fantastisk saunagus med kakaw. Det var alt hvad jeg håbede på og mere til.
Tak for dig Ditte

Reply from Klub Ditte Julie
Ditte holder et smukt og…
Ditte holder et smukt og transformerende rum, med plads til at være hele dig.

Reply from Klub Ditte Julie
Det virker uopdateret det hele……
Det virker uopdateret det hele… Ærgerligt når man netop har købt en stak dittejulie produkter

Kedelig juledage e-bog
Købte E bog og den kommer jo med det…
Købte E bog og den kommer jo med det samme pr mail.
Som altid virkelig lækre og til at gå til opskrifter.
Jeg glæder mig meget til den kommende bog ❤️

Reply from Klub Ditte Julie
Altid en fornøjelse at handle ved Ditte…
Altid en fornøjelse at handle ved Ditte Julie. Meget inspirerende og så er hun mega dygtig🙏

Reply from Klub Ditte Julie
Ditte Julie får mine største…
Ditte Julie får mine største anbefalinger. Utrolig hurtig service ved køb i webshop og så er det bare fantastisk generøst af Ditte Julie at dele ud af hendes egen personlige “mave-rejse”, som er virkelig lærerigt og meget inspirerende

Jeg har ik prøvede opskrifterne endnu…5/10 2025
Jeg har ik prøvede opskrifterne endnu ,men er sikker på de er gode dag jeg har prøvede Ditte Julies opskrifter før.
Jeg ville tusinde gange hellere have givet 750 til de hjemløse 🌿
Foredraget sagde mig intet 🌿

Fantastisk🌟🌟🌟🌟🌟
Ditte er den mest kærlige og imødekommende kvinde, man kan forestille sig. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til, da jeg tilmeldte mig – kun at jeg havde brug for det.
Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt i et trygt og hjertevarmt rum med plads til alle. Ditte formåede at støtte hver enkelt deltager i deres proces – fra start til slut – med en sjælden omsorg og indføling.
Hun satte ord på alt det svære på en kærlig og nærværende måde. Det var en magisk oplevelse, som jeg mener, alle burde give sig selv. Jeg kommer helt sikkert igen.

Reply from Klub Ditte Julie
Hjemmesidens opskrifter virker ikke.
Hjemmesidens opskrifter virker ikke jeg lavede vafler med hendes opskrift idag og det gik forfærdeligt og i starten trorede jeg at jeg lavede noget forkert men nogle andre familemedlemmere som er gode til at bage prøvede opskriften og gik det heller ikke godt for dem.

Reply from Klub Ditte Julie
Ditte Julie er en fantastisk formidler
Ditte Julie er en fantastisk formidler, om det er gennem hendes drejebog, undervisning i drejebogen som er et redskab til personlig udvikling, hendes nyeste bog - Hvem er jeg uden mit jeg så bliver jeg grebet af hendes åbenhed, smil og glæde ved at formidle åbent og ærligt hele vejen.
Hendes kundeservice får 5 stjerner også, et meget varmt og venligt svar tilbage på spørgsmål.
Nu glæder jeg mig kun til at høre foredraget - Hvem er jeg uden mit jeg.
Det kan kun blive godt 🫶🏻